بین الملل >>  آمریکاواروپا >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹  ، 
کد خبر : ۳۸۱۳۹۲

خط و نشان آمریکا برای حماس: آتش‌بس فوری یا ادامه خون‌ریزی

در حالیکه رژیم صهیونیستی حملات به غزه با هدف اشغال این شهر را تشدید کرده، وزیر خارجه آمریکا برای حماس به منظور آتش‌بس فوری ضرب‌الاجل تعیین کرده است.

«مارکو روبیو» وزیر خارجه ایالات متحده، اعلام کرد در حالی‌ که رژیم صهیونیستی حمله گسترده‌ای را به شهر غزه آغاز کرده است، حماس احتمالاً تنها چند روز فرصت دارد تا با توافق آتش‌بس موافقت کند، 
پیش‌تر وبگاه «آکسیوس» گزارش داده بود که ارتش اسرائیل عملیات تهاجمی خود به شهر غزه را با هدف اشغال آن آغاز کرده است.
روبیو در گفت‌وگو با خبرنگاران پیش از عزیمت از اراضی اشغالی به قطر گفت «اسرائیلی‌ها عملیات خود را آنجا آغاز کرده‌اند. بنابراین ما فکر می‌کنیم یک بازه زمانی کوتاه برای رسیدن به توافق باقی مانده است. دیگر ماه‌ها وقت نداریم، احتمالاً فقط چند روز، یا شاید چند هفته فرصت باشد.»
او افزود که ایالات متحده بر این باور است که تنها کشوری که می‌تواند از طریق میانجی‌گری در مذاکرات به پایان دادن به درگیری در نوار غزه کمک کند، قطر است.
وزیر خارجه آمریکا در حالی سخن از میانجیگری قطر برای پایان داده به جنگ غزه به میان آورد که همین چند روز پیش بود که در حالیکه هیأت حماس در صدد بودند در خصوص پیشنهاد آتش‌بس دونالد ترامپ در دوحه قطر نشست برقرار کنند، مورد حمله جنگنده‌های اسرائیلی در دوحه قرار گرفتند که البته ترور رهبران ارشد حماس در این عملیات ناکام ماند.
این اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی خشم مقام‌های قطری را نیز برانگیخت و بسیاری از تحلیلگران اعلام کردند که این اقدام می‌تواند نه تنها اعتبار رژیم صهیونیستی بلکه اعتبار لکه‌دار ترامپ در جهان را نیز مورد خدشه قرار دهد.
نتانیاهو در ۸ سپتامبر، فلسطینیان غزه را وادار به ترک این منطقه کرد و همزمان از آغاز یک تهاجم بزرگ زمینی توسط نیروهای اسرائیلی خبر داده بود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات