حلول ماه مبارک رمضان و گسترده شدن خوان پر نعمت الهی بر عموم مسلمین مبارک باد.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) به اقدام برخی کشورها در به رسمیت شناختن دولت فلسطین واکنش نشان داد. متن بیانیه حماس به این شرح است: به رسمیت شناختن دولت فلسطین، ثمره مبارزات و ایستادگی ملت ما و جانفشانی هایش در راه آزادسازی سرزمین و بازگشت(آوارگان) است.
این گام، باید با اقداماتی برای توقف فوری جنگ نسل کشی وحشیانه در غزه و مقابله با پروژه های الحاق(کرانه باختری) و یهودی سازی در کرانه باختری و قدس همراه شود.
از جامعه بین المللی می خواهیم ضمن منزوی کردن این رژیم سرکش، تمام اشکال همکاری و هماهنگی با آن را متوقف کرده و اقدامات برای مجازات این رژیم را تشدید کنند.
مقاومت مردم فلسطین و مبارزات آن در برابر وحشیانه ترین اشغالگری تاریخ معاصر، حقی طبیعی است که قوانین بین المللی آن را تضمین کرده است و همه کشورهای جهان باید از مردم ما حمایت کنند.