صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷  ، 
کد خبر : ۳۸۴۰۵۰

محسنی‌اژه‌ای: دشمن به معیشت و امنیت غذایی ملت چشم دوخته است

رئیس قوه قضاییه در دیدار با آیت‌الله سبحانی تأکید کرد: دشمن امروز با جنگ ترکیبی، معیشت و امنیت غذایی مردم را هدف گرفته است؛ ما باید با حمایت از بخش خصوصی مولد، تقویت تولید ثروت مشروع و مقابله جدی با ناهنجاری‌های اجتماعی، برابر تهدیدات دشمن بایستیم و فضا‌های مجازی را به محل نشر حقایق تبدیل کنیم.

از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در دیدار با آیت‌الله جعفر سبحانی که در دفتر این مرجع تقلید در قم انجام شد، با اشاره به مرقومه اخیر آیت‌الله سبحانی در باب مقوله مهریه، توضیحات و تقریراتی در این فقره، به محضر این مرجع تقلید، بیان داشت.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به مبحث فضای مجازی و کارکرد‌های مثبت و منفی آن، تصریح کرد: باید از مزایا و کارکرد‌های نافع و مفید فضای مجازی، به نحو مطلوب و احسن استفاده کنیم و متقابلاً، آفات این فضا را دفع کنیم.

رئیس دستگاه قضا افزود: بعضاً در فضای مجازی، شبهاتی در راستای سست کردن باور‌های مردم مطرح و ترویج می‌شود؛ لهذا ضروری است حوزه‌های علمیه و نخبگان این حوزه‌ها، در فقره مورد اشاره، ورود مجدانه‌تری داشته باشند و با بیان رسا و مستدل و متقن، شبهات را پاسخ دهند و دفع کنند.

رئیس عدلیه در ادامه با اشاره به مقوله ناهنجاری‌های اجتماعی، گفت: وجود برخی از ناهنجاری‌های اجتماعی به‌ویژه آن دسته از ناهنجاری‌هایی که بیش از سایر موارد، مشهود و در ملأعام هستند، حقیقتاً اذهان و قلوب مردم و متدینین را مُکدر و مُتأذی می‌کند؛ فلذا در این راستا خطاب به مقامات ذی‌صلاح قضایی و اطلاعاتی و انتظامی، دستورات و توصیه‌های مؤکد، صادر شده است تا وفق قوانین و ضوابط موجود، در جهت مقابله با این ناهنجاری‌ها، اقدامات مقتضی را صورت دهند.

قاضی‌القضات در ادامه به تلاش دشمنان برای تنگ کردن معیشت مردم اشاره کرد و گفت: رسیدگی به معیشت مردم، یک اصل اساسی و اولویت‌دار است؛ در این راستا، نیاز به اهتمام مضاعف در امر اقتصاد و تولید است؛ باید تولید ثروت مشروع در جامعه به یک ارزش و هنجار تبدیل شود؛ نباید تولید ثروت را مذموم دانست؛ در این جهت، ضروری است از بخش خصوصی مولد و سالم، تمام‌قد حمایت کرد.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: اعتقاد ما آن است، مادامیکه بخش خصوصی مولد و سالم به‌صورت تمام‌وکمال به میدان نیاید و مورد حمایت جدی قرار نگیرد، امکان فائق آمدن بر مسائل اقتصادی، سخت و بعضاً ناممکن است.

محسنی اژه‌ای در ادامه به مقوله اهمیت امنیت غذایی کشور نیز اشاره کرد و بیان داشت: دشمن در جنگ ترکیبی خود علیه ملت ایران، قطعاً به تهدید و تحدید امنیت غذایی کشور نیز چشم دوخته است؛ فلذا در این راستا باید بسیار هوشیار باشیم و تمامی تدابیر و تمهیدات را لحاظ کنیم.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات