در هر داستانی اگه داستانش خوب باشه یک چیزهایی است که پنهان و یک چیزهایی است که پیداست. در داستانهای جنگی این مسئله به طور خاص قابل مشاهده است
وقتی به تاریخ ۲۰۰ ساله ایران نگاه می کنیم بیشتر کشورهای غربی در ایران بیشتر بدنبال منافع خود و مستعمره کردن ایران بودند.
اصول قرآنی حاکم بر مذاکره در سیاست خارجی ایران (۴)
اصول قرآنی حاکم بر مذاکره در سیاست خارجی ایران (۳)
اصول قرآنی حاکم بر مذاکره در سیاست خارجی ایران (۲)
یکی از اصلی¬ترین عرصه¬های تبلور عزتمندی، عرصه سیاست خارجی و مذاکره با بیگانگان است. نمیتوان از آسیب¬های مذاکره با استکبار که ویژگی آن¬ها، عهدشکنی و تلاش برای تحمیل خود بر دیگران به هر نحوِ ممکن است (که خدشه و ضربه بر عزت مسلمانان و اسلام میزند) غافل شد.
سیاست خارجی پیامبر اکرم (ص) (۴)؛
باورها و اعتقادات فکری تصمیم گیرندگان نقش مهمی در تصمیمات آنها دارد. پیامبر (ص) که فرستاده خدا بود، کاملترین ایمان را به کلام خدا داشت و بر این اساس نگاه پیامبر (ص) به دشمنان و مشرکین اینگونه بود که آنان را باطل و رفتنی میدانست.
سیاست خارجی پیامبر اکرم (ص) (۲)؛
در زمان ظهور اسلام، پیامبر (ص) با قدرتهای مذکور که به شکل دولت در منطقه حضور داشتند، مواجه بودند. کمی دورتر دولتهای حبشه و مصر در آن سوی دریای سرخ قرار داشتند، اما تمامی این دولتها، دولتهای غیر مستقل و وابسته به یکی از دو قدرت بزرگ ایران و روم به شمار میرفتند. دو دولت ایران و روم شرقی در دو سوی حجاز سیطره افکنده بودند و بر تمامی دولتهای منطقه سیادت داشتند.
سیاست خارجی پیامبراکرم (ص)(۱)؛
فلسفه تاکید اسلام بر لزوم وفاداری بر عهد و پیمان، ایجاد زمینه توافق بر همزیستی و زندگی مسالمت آمیز است تا انسانها با آزادی و صلح و امنیت با یکدیگر زندگی کنند و اصول و قواعد حاکم بر زندگی مشترک بر اساس توافق و اراده مشترک تنظیم گردد.
وضعیت ایران شبیه غرب نبود، پیوند شاه، مذهب و فئودالیته به سبک غرب، وجود خارجی نداشت، بلکه نیروی مذهب خود در حالت اپوزیسیون به سر میبرد و دولت و شاه را نقد میکرد.