صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۲  ، 
کد خبر : ۳۰۵۷۰۷

اخبار ویژه روزنامه های 6 آبان1396

کیهان

استقبال سرد از تیلرسون در عراق به خاطر اظهارات ضدایرانی‌ وی
یک روزنامه آمریکایی تصریح کرد اظهارات ضدایرانی تیلرسون موجب شد تا او در سفر به عراق، مورد استقبال گرم قرار نگیرد.
این روزنامه نوشت: «رکس تیلرسون» وزیرخارجه آمریکا بعد از یک سفر کوتاه مدت 2 ساعته به افغانستان؛ وارد عراق شد اما در بغداد مورد استقبال گرم قرار نگرفت. دولت عراق مخالف دستور کار آمریکا برای منزوی ساختن تهران، یکی از متحدان مهم بغداد است.


نیویورک‌تایمز سپس تشریح می‌کند: چالش‌های دیپلماتیک‌ آمریکا در عراق، میدان مینی است از منافع ضد و نقیض. در این میدان مین از یک‌سو «داعش» قرار دارد که آخرین سنگرهایش را در عراق هم تسلیم کرد و از سویی هم گروه‌های فراوان مخرب در این کشورند که بر سر پر کردن خلأ موجود با هم در حال جنگیدن هستند.
هفته گذشته ارتش عراق در یک زورآزمایی با بارزانی، شهر «کرکوک» را از تصرف آنها درآورد.


در سال 2014 «داعش» در عراق ظهور کرد و در این سرزمین پیشروی کرد و تقریبا یک‌سوم از خاک این کشور را تحت تصرف خود درآورد.
شبه نظامیان داخل عراق را سرلشکر «قاسم سلیمانی» فرمانده ایرانی آموزش داده و هدایت می‌کند.
حتی بعضی از قانونگذاران عراقی این شبه‌نظامیان را بازوی «سپاه پاسداران» می‌دانند.


البته این نیروهای نظامی مردمی از فرماندهی ارتش عراق هم دستور می‌گیرند و در پاسگاه‌های ارتش عراق پرچم‌ها و بنرهای مذهب «تشیع» را برافراشته می‌کنند.
عبادی هم از این میلیشیاها حمایت کرده و در بیانیه‌ای گفته است: «این نظامیان، هم‌میهنان عراقی ما هستند که جانشان را در راه دفاع از میهن نثار کرده‌اند. هیچ طرفی حق ندارد در امور داخلی عراق دخالت کند و یا تصمیم بگیرد که عراقی‌ها چه کار باید بکنند.»


تیلرسون در یک کنفرانس خبری در ریاض که «عادل الجبیر» وزیر خارجه عربستان هم در آن حضور داشت اعلام کرد: «میلیشیاهای ایرانی که در عراق حضور دارند حالا که جنگ با داعش رو به انتهاست؛ باید به خانه‌شان برگردند.»


البته مشاوران تیلرسون متعاقبا سعی کردند که قضیه را لوث کنند و گفتند که تیلرسون در این اظهارنظر منظورش این بود که فرماندهی ارتش عراق باید یک زنجیره متحد باشد.
اما دولت «ترامپ» که همواره مواضعش در مورد ایران کاملا قاطع و سرسختانه است به دفعات تحرکات ایران در منطقه را تقبیح و تهدید کرده که توافق هسته‌ای ایران را منسوخ خواهد کرد. این مواضع تند ترامپ علیه ایران، عراقی‌ها را ناراحت کرده است.


«احمد الاسدی» سخنگوی نیروهای بسیج مردمی عراق در پارلمان عراق اظهارات تیلرسون را غیرقابل قبول و یک اتهام‌زنی دروغ نامیده و گفت: «اظهارات تیلرسون ناشی از خامی و بی‌تجربگی اوست».


با همین هدف عبادی به منظور تحکیم روابط کشورش با عربستان؛ روز یکشنبه وارد ریاض شد و تیلرسون هم همزمان در ریاض حضور داشت.


تیلرسون صبح روز دوشنبه محرمانه با یک هواپیمای نظامی از ریاض وارد افغانستان شد. این سفر دزدکی فقط 2 ساعت طول کشید و تیلرسون فقط در اصلی‌ترین پایگاه هوایی آمریکا در افغانستان مستقر شد و در آنجا با مقامات این کشور دیدار کرد. سفر تیلرسون به عراق هم از پیش اعلام نشده بود. دزدکی بودن این سفرها به دلیل ناآرام بودن اوضاع این کشورهاست. بعد از 15 سال جنگ و از دست رفتن هزاران انسان و صرف هزارها میلیارد دلار؛ هنوز آمریکا در هر دو کشور با مشکلات سرکش و رام‌نشدنی مواجه است.


تیلرسون در افغانستان حتی به سفارت آمریکا در کابل که به شدت تحت محافظت قرار دارد و یا حتی به کاخ‌ ریاست‌جمهوری که آن هم تحت مراقبت شدید حفاظت می‌شود نرفت. این سفرهای دزدکی خود گواه آن است که حضور آمریکا همچنان با مشکلاتی جدی همراه است.

شرکت‌های اروپایی: وضعیت تحریم‌ها بدتر از سال 2009 است
برخلاف ادعای کاهش تحریم‌ها در پسابرجام، شرکت‌های اروپایی می‌گویند وضعیت تحریم‌ها و مشکلات مالی حتی بدتر از سال 2009 است که تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال شد.


خبرگزاری رویتر در گزارشی نوشت: روحانی سعی دارد بانک‌های اروپایی را برای معامله با ایران تشویق کند. بسیاری از شرکت‌های خارجی نگران سرمایه‌گذاری در ایرانند چرا که با تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا آنها نیز با جریمه مواجه خواهند شد.

در میان شرکت‌های اروپایی ایرباس، توتال، زیمنس و شرکت‌های خودروسازی فرانسوی بعد از توافق هسته‌ای قراردادهایی را با ایران امضا کرده‌اند. بوئینگ تنها شرکت آمریکایی است که موفق به دریافت مجوز برای ورود به بازار ایران شده است. اما تحریم‌های جدید، نگرانی‌ها را از بابت قراردادها افزایش داده است.


رویترز نوشت: کمپانی‌های بین‌المللی عمده همچنان نگران تأمین مالی پروژه‌هایشان با ایران هستند و از جریمه‌های بالقوه آمریکا می‌ترسند.


اندریاس شواتزر رئیس بخش سرمایه‌گذاری شرکت آرجان کپیتال در لندن که از سال 2009 در بازار ایران سرمایه‌گذاری کرده، گفته: مشکلات مالی، آشفتگی ایجاد کرده است. معاملات هنوز اجرایی نشده است و این شامل قراردادها در بخش انرژی و صنایع است. ما همان وضعیتی را داریم که در اواسط 2009 داشتیم. حتی با وضعیت بدتری روبه‌رو هستیم.

ان‌بی‌سی‌نیوز: ایران در کرکوک آمریکا را تحقیر کرد
ایران با کمک به دولت عراق در بازپس‌گیری و آزادسازی کرکوک، آمریکا را تحقیر کرد.


ان‌بی‌سی نیوز در گزارشی به نقل از مقامات آمریکایی و کرد نوشت: چند روز بعد از اعلام رویکرد جدید و سختگیرانه دولت «دونالد ترامپ» علیه ایران، یکی از فرماندهان ارشد نظامی با همراهی شبه نظامیان شیعه مسلح تحت حمایتش، نقش مهمی را در تصرف یک شهر مهم عراقی از کردهای تحت حمایت آمریکا ایفا کرد.


مقامات پیشین امنیت ملی آمریکا به این شبکه خبری گفته‌اند که تصرف شهر غنی از نفت کرکوک توسط دولت عراق و شرکای شبه نظامی آن، که خطر جنگ داخلی را تهدید می‌کند، به معنای ضربه مهلکی به آمریکا به‌دست ایران است.


«علی خدری» (Ali Khedery) مشاور سابق سیاست عراق در دولت‌های «باراک اوباما» و «جورج بوش» رئیسان جمهوری پیشین آمریکا، در این زمینه گفت: این یک شکست فاجعه‌بار برای آمریکا و پیروزی فوق‌العاده برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و ثابت کرد که قاسم سلیمانی بار دیگر آنچه که می‌خواهد به‌دست می‌آورد.


به گفته مقامات کرد و عراقی وی هفته گذشته به منظور ارزیابی اختلافات بین بغداد و کردها بر سر شهر مهم راهبردی کرکوک به این شهر سفر کرد.


مقام‌های کردستان و مقام‌های اطلاعاتی سابق آمریکا به ان‌بی‌سی نیوز گفتند که سلیمانی به مذاکره برای دستیابی به توافقی با یک جناح کردستان کمک کرده تا ایست و بازرسی خود را رها کرده و به نیروهای دولتی عراق، که مورد حمایت شبه نظامیان شیعه تحت امر ایران هستند، اجازه دهند بدون چون و چرا کرکوک را تصرف کنند.


«سامی عبدالرحمن» نماینده کردستان در واشنگتن به ان‌بی‌سی نیوز گفت: ما مطمئن هستیم که قاسم سلیمانی در طراحی، هدایت، نظارت و اجرای این توافق نقش داشته است.
وی افزود: سلیمانی از یک رویکرد هویج و چماق استفاده کرد و علاوه بر تهدید نظامی به برخی از عناصر جناح کردستان که مواضع خود را ترک کردند، پیشنهاد مشوق‌هایی را داد.
«معین الکاظمیه» سخنگوی نیروهای شبه‌نظامی شیعه عراقی در گفت‌وگو با ان‌بی‌سی نیوز تصدیق کرد سلیمانی در روزهای گذشته در عراق حضور داشته تا تنش‌ها بین نیروهای کرد و عراقی را کاهش دهد.


ان‌بی‌سی نیوز افزود: منتقدان، ترامپ را به ضعف در مقابل تاکتیک‌های دشوار ایران متهم می‌کنند. «مایکل باربرو» ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا به ان‌بی‌سی نیوز گفت این اولین چالش محسوس و واقعی در مقابل دکترین ترامپ در مقابل ایران است و ما پاسخ خود را داریم؛ «به نظر می‌رسد چیزی پشت آن نیست.»


خدری مشاور پیشین دولت‌های بوش و اوباما، در این زمینه گفت: ما با اجازه دادن به ایران برای تسهیل تصرف کرکوک توسط نیروهای عراق، متحدان کرد میانه‌روی سکولار خود را که به غرب گرایش دارند، تضعیف کرده‌ایم. دشمنان‌مان جسورتر و متحدان ما شکننده خواهند شد.


ان‌بی‌سی نیوز در ادامه گزارش خود آورده است: نفوذ ایران در عراق همواره امری مسلم بوده و این مسئله‌ای است که آمریکا چاره‌ای ندارد و باید با آن کنار بیاید.


ان‌بی‌سی نیوز با اشاره به سیاست جدید اعلام شده ترامپ علیه ایران و تحریم‌های جدید علیه سپاه به نقل از خدری، مشاور دولت‌های پیشین آمریکا آورده است: زمان وقوع حمله به کرکوک اتفاقی نبود. ایران عمداً به دنبال به چالش کشیدن و تحقیر ترامپ تنها چند روز پس از هدف قرار دادن سپاه بود. تهران به دنبال آزمودن اقدامات ما است و متحدان و دشمنان ما به دقت نظاره‌گر امور هستند.

نه اینکه خود شما گزینه اول بودید!
سخنگوی فراکسیون امید می‌گوید گزینه بیست‌ویکم برای وزارت علوم، توان مدیریتی گزینه‌های اول را ندارد.


بهرام پارسایی در گفت‌وگو با سایت جماران درباره جلسه وزیر پیشنهادی علوم با فراکسیون امید گفت: در جلسه‌ای که با وزرای پیشنهادی داشتیم، صحبت‌ها، دفاعیات و برنامه‌های آنها را شنیدیم و جمع‌بندی نهایی با توجه به همه این موارد انجام خواهد گرفت. ایشان توضیحاتی را ارائه کردند که برخی از آنها قانع کننده و منطقی بود اما بخش دیگری از پاسخ‌هایشان نتوانست نماینده‌ها را اقناع کند.


وی در همین راستا تأکید کرد: فراکسیون امید بنا دارد از لحاظ توان مدیریتی به این مسئله ورود پیدا کند که از انتظارات جامعه مربوطه است، چرا که اگر موضوع سیاسی شود به نفع جامعه و دانشگاهیان نخواهد بود.


وی گفت: زمانی که اولویت بیست و یکم برای یک وزارتخانه معرفی می‌شود، طبعاً توان گزینه‌های اولی را ندارد.


اظهارات از موضع بالای این نماینده در حالی است که اصلاح‌طلبان بیرون مجلس غالباً اعضای فراکسیون امید را اصلاح‌طلبان غیر اصیل، بدلی، شبه اصلاح‌طلب، زورکی و... معرفی می‌کنند و مدعی‌اند از سر لاعلاجی این افراد در فهرست گنجانده شده‌اند و در اصل اصلاح‌طلب نیستند. به همین دلیل هم، در حالی که ادعا می‌شود فراکسیون بالای 135 عضو دارد، در تصمیم‌گیری‌ها معمولاً بایدها و نبایدهای دیکته شده، برعکس اجرا می‌شود که درباره تصمیم عدم رأی به وزیر ارتباطات و رأی به وزیر علوم پیشنهادی (که رأی نیاورد) شاهد بودیم.


اعتراض به تیم اقتصادی دولت جهانگیری در مرز استعفاست
احتمال استعفای جهانگیری بالا گرفته است. این خبر را مدیر یک سایت اصلاح‌طلب منتشر کرد.
علی‌اصغر شفیعیان مدیر سایت انصاف نیوز در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو و درباره زمزمه‌های استعفای معاون اول رئیس جمهور، گفت: بعید می‌دانم دلخوری‌های جهانگیری ارتباط چندانی به ماجرای دستگیری برادرش مهدی جهانگیری داشته باشد.


آقای جهانگیری تأکید داشت تیم اقتصادی یک‌دستی در دولت دوم آقای روحانی تشکیل شود تا بتواند دستاوردهای خوبی داشته باشد، به هر حال مردم انتظار بسیار زیادی در این حوزه دارند. پیشنهاداتی که آقای جهانگیری داشت در بحث اقتصادی اتفاق نیفتاد؛ به صورت مشخص در ترکیب تیم اقتصادی دولت این اتفاق انجام نگرفت و انتظار برآورده نشد.


چند ماه پیش در زمان تشکیل شدن دولت، وقتی جهانگیری نتوانست این قول را از رئیس جمهور بگیرد و زورش نچربید، در آن مقطع تا مرز استعفا هم پیش رفت. در حال حاضر این موضوع مطرح است که شاید حضور جهانگیری به این شکل مفید فایده نباشد و آقای جهانگیری می‌تواند از پتانسیلش در جای دیگری بیشتر استفاده کند به ویژه بعد از اینکه آقای عارف در محوریت اصلاح‌طلبانی که در حاکمیت دارای جایگاه هستند نتوانست در مجلس نقش‌آفرینی مؤثری داشته باشد و ضعف شدید عملکرد داشت اگر جهانگیری از دولت جدا شود و خود را برای نقش‌آفرینی در انتخابات آینده مجلس و یا حتی ریاست جمهوری 1400 آماده کند، از پتانسیلش بیشتر استفاده خواهد شد.


وی در پاسخ این سؤال که چه قدر احتمال کناره‌گیری جهانگیری از بدنه دولت وجود دارد؟، گفت: احتمالش زیاد است، اما اینکه بخواهیم زمان مشخصی را برای آن در نظر بگیریم قابل پیش‌بینی نیست شاید حتی یک سال طول بکشد، اما احتمال این جدایی بالا است.


شفیعیان پیش از این دبیر سیاسی خبرگزاری ایسنا و دبیر تحریریه روزنامه آرمان بوده است.


خراسان

دردسرهای خرید  یک بنز تشریفاتی  از دولت
پس از آن که دولت دهم با ابلاغ تصمیم ‌نامه شماره 37584 در بهمن سال 1390، به وزارت خارجه و نهاد ریاست جمهوری اجازه داده درباره فروش بنزهای تشریفاتی خود که حداکثر 30 ‌سال از تاریخ ساخت آن ها گذشته ، اقدام کند، یکی از خریداران این خودروها با طرح شکایتی به ظرفیت برخی نهادهای دولتی، از شماره‌ گذاری نشدن خودروهای مذکور گلایه کرده که در پاسخ به این شکایت، اعلام شده مصوبه دولت دهم با بخشنامه بعدی هیئت وزیران که تردد وسایل نقلیه سواری با سن بیش از ۲۰ سال را در برخی شهرها ممنوع کرده، منافاتی ندارد!


درخواست عجیب یک مسئول درباره رتبه معاونان شهردار تهران
با توجه به این که بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری، دولت مجاز است برخی از امتیازات قانونی مقامات موضوع این قانون را به مشاغل خاص تسری دهد، بر اساس نامه یک مسئول اجرایی به تعدادی از مدیران نهاد ریاست جمهوری، درخواست شده راجع به اختصاص امتیاز 14 هزار به معاونان شهردار جدید تهران و همترازی آن ها با معاونان وزرا اقدام شود که فعلا این درخواست مورد موافقت مسئولان مربوطه برای طرح آن در هیئت دولت قرار نگرفته است.       


ایران

رویترز: اهدف تیلرسون در سفربه منطقه محقق نشد
یکی از تحلیلگران خبرگزاری رویترز با بیان اینکه هدف سفر تیلرسون به منطقه ایجاد اختلاف میان ایران و عراق و پایان دادن به مناقشه قطر بوده، نوشته است که او در تحقق این اهداف شکست خورده است.

به گزارش فارس، در این گزارش آمده است: با تضعیف داعش، دولت ترامپ به وضوح در حال حاضر امیدوار است که تقابل با ایران را به عنوان اولویت خود در منطقه قرار دهد. با این حال، واشنگتن شانس واقعی کمی برای تشکیل یک ائتلاف گسترده و متحد علیه ایران به مثابه ائتلافی که علیه داعش تشکیل داد، دارد.

این گزارش سپس ادامه داد که سفر تیلرسون به منطقه این نقل قول را تقویت کرد که امریکا کمترین کنترل و نفوذ را بر دوستان قدیمی و دشمنانش به صورت مشابه دارد. این گزارش در پایان با اشاره به این موارد نوشت، بعد از یک دهه جنگ و شکست‌های قابل درک، شوق امریکا برای تلاش برای تغییر شکل خاورمیانه احتمالاً در حال از بین رفتن است  اما حتی اگر این طور نباشد، میل گوش فرا دادن  کشورهای منطقه به امریکا نیز احتمالاً در حال تحلیل‌رفتن است.


کمک امریکایی‌ها به یک قایق ماهیگیری ایرانی
نیروی دریایی امریکا با انتشار اطلاعیه‌ای، مدعی شد که به یک قایق ماهیگیری ایرانی در نزدیکی مجمع الجزایر یمن  که مورد حمله دزدان دریایی قرار گرفتند، کمک کرده است.

به گزارش ایسنا، نیروی دریایی امریکا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که نیروهای این کشور پس از درخواست کمک گارد ساحلی ایران به کمک  قایق ماهیگیری رفته و به سرنشینان آن غذا و آب داده و به سه نفر از آنها که مجروح شده بودند، کمک‌های پزشکی رسانده است.

 
تهدیدهای تکراری صهیونیست‌ها علیه ایران
وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در حاشیه سفر به ژاپن گفت: اگر ابتکارات بین‌المللی دونالد ترامپ کمکی به جلوگیری از دستیابی ایران به قابلیت‌های هسته‌ای نکرد، اسرائیل خود به ‌شکل نظامی واکنش نشان خواهد داد.

به ‌گزارش انتخاب به نقل از رویترز، «یسرائیل کاتز»، خواهان اعمال تحریم‌ها علیه ایران برای جلوگیری از تبدیل کردن سوریه به پایگاهی نظامی علیه اسرائیل و ممانعت از توسعه برنامه موشک‌های بالستیکی جمهوری اسلامی ایران شد.


احضار بقایی، جوانفکر و حسینی
حمید بقایی به اتهام توهین به مسئولان قوا و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و سیدعلی‌اصغر حسینی وکیل بقایی به اتهام مشارکت در اخلال در نظم عمومی، معاونت در توهین و نشر اکاذیب به دادسرای فرهنگ و رسانه تهران احضار شدند.

همچنین علی اکبر جوانفکر مشاور رسانه‌ای محمود احمدی‌نژاد به اتهام مشارکت در اخلال در نظم عمومی و معاونت در توهین و نشر اکاذیب به دادسرای فرهنگ و رسانه تهران احضار شد. جوانفکر روز یکشنبه 30 مهر، همراه با حمید بقایی به دادگاه ویژه کارکنان دولت رفته بود که البته اجازه حضور در جلسه دادگاه را نیافت و پایان این جلسه هم با حاشیه‌هایی همراه شد.


خبرنگار بازداشت شده صدا و سیما در ایتالیا آزاد شد
خبرنگار صدا و سیما در ایتالیا بعد از دو ساعت بازداشت در فرودگاه میلان آزاد شد. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمید معصومی‌نژاد برای شرکت در مراسم تدفین یکی از بستگانش به ایران آمده بود که دیروز بعد از بازگشت به ایتالیا در فرودگاه میلان از سوی پلیس این کشور بازداشت شد.

به گفته معصومی‌نژاد، پلیس بعد از کنترل دقیق و بازرسی شدید وسایل شخصی او، بدون هیچ توضیحی وی را آزاد کرد. خبرگزاری صدا و سیما همچنین نوشته که اخیراً حساب بانکی معصومی‌نژاد نیز بعد از 25 سال فعالیت مالی بدون توضیح قانع کننده از سوی بانک، مسدود شده است. »


شرق

گفت‌وگوی تلفنی واعظی  با فرزند آیت‌الله حائری‌شیرازی
 محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری، در تماس تلفنی با فرزند آیت‌الله محی‌الدین حائری‌شیرازی، امام جمعه سابق شیراز و نماینده پیشین ولی فقیه در استان فارس، ضمن ابلاغ سلام رئیس‌جمهوری، برای ایشان آرزوی سلامتی و بهبودی کرد. واعظی روز پنجشنبه در این تماس تلفنی همچنین در جریان روند درمانی آیت‌الله حائری‌شیرازی که در بیمارستان نمازی شیراز بستری است، قرار گرفت.

مرز خسروی بازگشایی نشده است
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی از بازگشایی‌نکردن مرز خسروی به دلیل مستقرنشدن طرف عراقی خبر داد. شهریار حیدری افزود: البته در روزهای گذشته تعداد محدودی از زائران عتبات عالیات به مرز خسروی براساس آمایش استانی مراجعه کرده‌اند که به دلیل بازنشدن این مرز برای خروج از کشور به مرزهای دیگر رفته‌اند. زائران تا مستقرنشدن کامل طرف عراقی در مرز خسروی باید برای خروج از کشور به مرزهای دیگر مراجعه کنند.

او افزود: هر زمان که طرف عراقی در مرز خسروی مستقر شود و آمادگی ارائه خدمات را داشته باشد، این مرز بازگشایی می‌شود و براساس آمایش استانی، زائران هر استانی که برای خروج از کشور باید به این مرز مراجعه کنند، می‌توانند خدمات مورد نیاز را از مرز خسروی دریافت کنند. به گزارش ایسنا، حیدری همچنین با اشاره به پخش خبری اشتباه در بخش‌های خبری تلویزیون درباره قیمت‌گذاری ناوگان حمل‌ونقل عمومی گفت: وزارت کشور و ستاد مرکزی اربعین هیچ نقشی در قیمت‌گذاری برای ناوگان حمل‌ونقل عمومی ندارند.

شهریار حیدری گفت: در یکی از بندهای مصوبه ستاد مرکزی اربعین آمده که وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی را که دارای جایگاه قانونی برای قیمت‌گذاری حمل‌ونقل عمومی است، موظف کرده است که با رعایت حال شهروندان و زائران و درنظرگرفتن مقررات، برای کاهش قیمت‌ها تلاش کند. حتی در مصوبه آمده است که اجحافی در حق زائران نشود. 

احضار حمید بقایی  و علی‌اکبر جوانفکر به دادسرا
حمید بقایی، معاون اجرائی احمدی‌نژاد در دولت دهم، به اتهام توهین به مسئولان قوا و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و علی‌اصغر حسینی، وکیل بقایی، به اتهام مشارکت در اخلال در نظم عمومی، معاونت در توهین و نشر اکاذیب به دادسرای فرهنگ و رسانه تهران احضار شدند.

در ابلاغیه شعبه ۴ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه تهران خطاب به بقایی آمده است: درباره گزارش علیه شما دایر بر توهین به مسئولان قوا و نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی در مهلت مقرر (پنج روز) جهت دفاع از اتهام انتسابی در این شعبه حاضر شوید. وفق ماده ۱۹۰ ق.آ.د.ک می‌توانید یک نفر وکیل دادگستری همراه خود داشته باشید.

نتیجه حضورنیافتن جلب است. همچنین در ابلاغیه شعبه ۴ بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه تهران خطاب به حسینی آمده است: درباره گزارش علیه شما دایر بر مشارکت در اخلال در نظم عمومی، معاونت در توهین و نشر اکاذیب در مهلت مقرر (پنج روز)  برای ادای توضیح در این شعبه حاضر شوید. متهم حق داشتن وکیل را دارد و نتیجه حضورنیافتن جلب است.

علی‌اکبر جوانفکر، مشاور رسانه‌ای محمود احمدی‌نژاد، هم به اتهام مشارکت در اخلال در نظم عمومی و معاونت در توهین و نشر اکاذیب به دادسرای فرهنگ و رسانه تهران احضار شد. در ابلاغیه شعبه ۴ دادسرای فرهنگ و رسانه تهران خطاب به جوانفکر آمده است: درباره گزارش علیه شما دایر بر مشارکت در اخلال در نظم عمومی، معاونت در توهین و نشر اکاذیب در مهلت مقرر (پنج روز)  برای ادای توضیح در این شعبه حاضر شوید.

متهم حق داشتن وکیل را دارد و نتیجه حضورنیافتن جلب است. جوانفکر روز یکشنبه ٣٠ مهر، همراه با حمید بقایی به دادگاه ویژه کارکنان دولت رفته بود که البته اجازه حضور در جلسه دادگاه را نیافت و پایان این جلسه هم با حاشیه‌هایی همراه شد.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات