تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۸  ، 
کد خبر : ۳۱۵۲۸۶

آغاز به کار شورای راهبردی وحدت اصولگرایان

شورای راهبردی وحدت همان مکانیزمی است که برای همگرایی اصولگرایان در انتخابات مجلس 98 درنظر گرفته شده، این مکانیزم قرار است آن انتخابات را پوشش دهد و همه در آن حضور داشته باشند.
با نزدیک شدن به انتخابات مجلس یازدهم، تلاش جریان های سیاسی برای ساماندهی نیروها و آغاز فعالیت انتخاباتی شدت یافته است. در خبرها آمده که مکانیزم انتخاباتی جریان اصولگرا در قالب شورای راهبردی وحدت روز یکشنبه 12 خردادماه به طور رسمی آغاز به کار کرد.
این شورا در جمعی محدود از ابتدای سال 97 جلساتی را برگزار می کرد و وقتی مباحثش به جمع بندی رسید و ترکیب نهایی خود را مشخص کرد، حالا قرار است با تعداد اعضای بیشتری به کار خود ادامه دهد.
ترکیب شورای راهبری از شخصیت های حقیقی و حقوقی تشکیل می شود اما کسی نماینده یک شخصیت حقیقی نخواهد بود و فقط احزاب رسمی می توانند نماینده از جانب خود معرفی کنند. همچنین کسانی که خودشان نامزد انتخابات مجلس هستند در ترکیب شورا حضور نخواهد داشت.
حجت الاسلام میرتاج الدینی در گفتگو با نامه نیوز به ابعاد جدیدی از شرح وظایف شورای راهبردی اشاره کرده و گفته است: مکانیزم کلی روشن است و جلسات شورای راهبردی اصولگرایان برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ادامه خواهد داشت تا نیروهای اصولگرا و انقلابی ساماندهی شوند.
وی درباره مکانیزم تعریف شده در شورای راهبردی برای انتخاب نامزد اظهار کرد: در شهرستان ها و استان ها شورای نیروهای اصولگرا و انقلابی هستند و در گذشته هم بودند، حالا آنها با ساماندهی جدیدی کارشان را آغاز کردند و کاندیداهای جریان انقلابی و اصولگرا را انتخاب می کنند.
این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: روند بررسی کاندیداهای انتخابات مجلس از شهرستان ها شروع می شود و سپس استان ها نامزدهای هر حوزه انتخابیه مورد بررسی و جمع بندی نهایی قرار می دهند و نام آنها را به مرکز می‌فرستند که پس از تأیید آنها، لیست سراسری نیروهای انقلاب و اصولگرا برای انتخابات مجلس معرفی می شود.
میرتاج الدینی درباره تدوین شدن لیست های حداکثری نامزدهای احتمالی در هر حوزه انتخابیه و غربالگری مرحله به مرحله آنها گفت: اینها گمانه هایی است که برخی بیان می کنند اما به آن زمان هنوز نرسیدیم.
محمدرضا ترقی در همین رابطه گفت: شورای راهبردی وحدت همان مکانیزمی است که برای همگرایی اصولگرایان در انتخابات مجلس 98 درنظر گرفته شده، این مکانیزم قرار است آن انتخابات را پوشش دهد و همه در آن حضور داشته باشند.
وی درباره اعلام جبهه پایداری برای حضور مستقل در انتخابات مجلس اظهار کرد: تا آنجا که من اطلاع دارم نمایندگان جبهه پایداری هم در جلسه شورای راهبردی وحدت حضور داشتند.
وی درباره حضور علی لاریجانی در شورای راهبردی وحدت گفت: خیر او حضور ندارد. کسانی که خودشان نامزد انتخابات مجلس هستند در ترکیب شورا حضور نخواهد داشت. ترکیب شورای راهبری از شخصیت های حقیقی و حقوقی تشکیل می شود اما کسی نماینده یک شخصیت حقیقی نخواهد بود، مگر آنکه از طرف تشکیلات رسمی و حقوقی یک نفر تعیین شود تا در جلسات حضور پیدا کند.
ترقی درباره چرایی حضور قالیباف، رضایی و جلیلی در جلسات شورای راهبردی وحدت و عدم دعوت از علی لاریجانی گفت: آقای لاریجانی رئیس مجلس است اما آقایان دیگر سمت و مسئولیتی در این سطح ندارند. در مجموع به نتیجه کار شورای وحدت امیدواریم و انشاءالله وحدت بهتر از دوره های گذشته بتواند محقق شود. 
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات