سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره پویش کرونا پلاس در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در کنار تامین تجهیزات پزشکی، کیت، ماسک و دارو و همزمان با اوجگیری کرونا در اسفندماه، کسبوکارهای نوپا و آنلاین شروع به ارائه خدمات گسترده در حوزههای مختلفی مانند سلامت آنلاین، ورزش، آموزش آنلاین، دورکاری، تولید محتوا، سرگرمی و گردشگری آنلاین، فروشگاههای آنلاین، حملونقل، نوآوریهای اجتماعی آنلاین و ارائه راهحلهای فناورانه برای حوزه تندرستی کردند. توسعه این پلتفرمها باعث شد، بخش زیادی از نیازهای مردم در دوران کرونا و در خانه بمانیم برای پاسخ به اوقات فراغت و نیازهای روزمره از طریق پلتفرمهای فضای مجازی پاسخ داده شود.
وی افزود: با توجه به این روند، معاونت علمی و فناوری فراخوان پویش کروناپلاس ویژه کسبوکارهای آنلاین و استارتاپها را راهاندازی کرد تا به واسطه آن بتوانند در دوران کرونا از ظرفیتهای این زیستبوم استفاده کنند.
* دریافت ۶۰۰ طرح مختلف از دانشبنیانها و شرکتهای خلاق برای حضور در پویش کرونا پلاس
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در این پویش تاکنون حدود ۶۰۰ طرح مختلف توسط شرکتهای دانشبنیان، خلاق و کسبوکارهای اینترنتی مختلف اخذ شد که بیش از ۴۰۰ طرح ارزیابی شدهاند و حدود ۲۴۰ طرح برای انواع حمایتها مورد تایید قرار گرفتهاند و درنهایت برای ۱۳۰ طرح تاکنون حمایت مالی به مبلغ حدود ۸ میلیارد تومان برای توسعه بازار، محصول یا زیرساخت تخصیص داده شده است. در این طرح سعی شده که با رویکرد یک شتابدهنده مجازی کمک شود تا ظرفیتهای اکوسیستم به کارگرفته شده و با بهرهگیری از توان شتابدهندهها و مراکز نوآوری به ارزیابی و نظارت بر طرحهای توسعهای استارتاپهای مورد تایید را کمک کرد تا با حداکثر توان بتوانند پاسخگوی نیازهای مردم و خدمترسانی باشند.