رهبر معظم انقلاب: رفع ناترازی ها با نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد
آمار بالای شهدا بخصوص شهدای کودک و همچنین آمار مفقودین در جنگ غزه حکایت از جنایت بزرگ صهیونیست ها در حق مردم فلسطین است. توجه به جغرافیای نوار غزه و حجم بمباران جنگنده های رژیم صهیونیستی نشان می دهد که دشمن صهیونیستی بدنبال نسل کشی در این منطقه است. بررسی روزانه حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه، خبر از نیت شیطانی این رژیم برای نسلکشی فلسطینیان بر جهانیان آشکارتر میشود. نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که از طریق بمباران غزه و در نتیجه با کشتار مردم این منطقه بدنبال نسل کشی میباشد، مرتکب جنایت بزرگی شده است که انتظار می رود جامعه بین المللی در مقابل رویکرد وی ایستادگی کنند. این در حالی است که مقامات کشورهای غربی نیز در جنایت وی شریک هستند و همواره از وی حمایت می کنند. اتحادیه اروپا که از کشتار بیش از 3 هزار کودک فلسطینی با عنوان ادعایی «دفاع مشروع صهیونیست ها» یاد می کند، کمترین دغدغه ای درباره ایجاد حاشیه ای امن برای زندگی ساکنان نوار غزه نداشته است، ندارد و نخواهد داشت.
تاکتیک آزادسازی اسرا و ضرورت هوشیاری حماس
به تازگی جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در سخنان خود از کلید واژه ای با عنوان توقف بشردوستانه حملات رژیم صهیونیستی به غزه استفاده کرد. توقف بشردوستانه به معنای آتش بس واقعی نیست و نوعی تاکتیک در راستای آزادی اسیران صهیونیست، بازتعریف مناسبات مخدوش ارتش رژیم صهیونیستی، القای کاذب نوع دوستی اروپاییان و درنهایت، آماده سازی سریع صهیونیست ها برای حملات بیشتر (در آینده ای نزدیک) علیه نوار غزه است.
از این رو نباید فریب رفتار ریاکارانه غرب را در مساله آزادسازی اسرا را جدی گرفت و حماس و سایر رزمندگان مقاومت باید هوشیارانه با این موضوع برخورد کنند. البته حماس و دیگر اضلاع محور مقاومت نسبت به ماهیت واژه سازی ها و اهداف پشت پرده آن به خوبی آگاه هستند. خرید زمان برای احیای کالبد بحران زده رژیم اشغالگر قدس با عزم مقاومت در مواجهه تمام عیار برابر اشغالگران مواجه شده و قدرت مانور افرادی همچون بورل و دیگران را سلب کرده است.
واقعیت امر آن است که رژیم صهیونیستی جز اقدام به عملیات کور و بمباران مناطق مسکونی که نشان دهنده وحشی گری آنهاست، هیچ گونه ابزاری را برای آزادسازی اسرا ندارند و این واقعیت نیز در رفتار مقامات غربی کاملا مشهود است. بنابراین توقف فوری جنگ و مجازات عاملین حمله به غزه و آزادی تمام اسرای فلسطینی باید بخشی از از فرآینده تبادل اسرا باشد که غرب و بخصوص آمریکا با این واقعیت کنار بیایند.
جنون نتانیاهو
عملیات «طوفان الاقصی» نقطه تاریکی در حیات سیاسی نتانیاهو ایجاد کرد، به همین دلیل در تلاش است با تداوم جنگ و البته حمایت هایی که از وی به وسیله سایر احزاب تندروی کابینه اش انجام می شود، برای خود دستاورد سازی کند. نخست وزیر شکست خورده رژیم صهیونیستی تلاش می کند با تداوم بخشی به بمباران غزه و ادامه کشتار کودکان و زنان فلسطینی به شکست سیاسی و اطلاعاتی خود در جریان عملیات طوفان الاقصی سرپوش بگذارد. بنابراین جنون نتانیاهو در کشتار مردم فلسطین، تلاشی برای نجات خود در آینده سیاسی رژیم است که قطعا چنین رویکردی امکان پذیر نخواهد بود.
نشریه «وال استریت ژورنال» (دوشنبه) به نقل از منابعی در حزب لیکود به ریاست نتانیاهو نوشت که اعضای این حزب معتقد هستند که جنگ و بحران در نوار غزه، باعث پایان یافتن عمر سیاسی نتانیاهو خواهد شد. طبق این گزارش، اعضای حزب نتانیاهو باور دارند که او اکنون فقط برای بقای سیاسی خود در رژیم صهیونیستی جنگ با نوار غزه را ادامه میدهد اما برای مدت زیادی در قدرت باقی نخواهد ماند.
چرایی وحشی گری رژیم صهیونیستی در غزه به روایت میدل ایست مانیتور
پایگاه خبری "میدل ایست مانیتور" در گزارشی با اشاره به وحشی گری بیسابقه رژیم اشغالگر قدس در حمله همه جانبه به نوار غزه، سعی کرده به واکاوی ریشه ها و محرک های اصلی صهیونیستها در قتل و کشتار مردم فلسطین در مدت اخیر بپردازد. رویدادی که با چراغ سبز صریح دولت آمریکا روی می دهد و البته که نتانیاهو و طیف افراطیون متحد وی نیز سعی دارند با پا گذاشتن روی خون مردم فلسطین، تا حدی حیات سیاسی خود را که در نتیجه عملیات "طوفان الاقصی" با شوک و بحران رو به رو شده و هر آن احتمال نابودی آن می رود، نجات دهند. معادله ای که در کلیت خود عملا صهیونیست ها را به سمت خشونتی جنونآمیز علیه مردم نوار غزه سوق داده است.
پایگاه خبری میدل ایست مانیتور در گزارش خود می نویسد:
«جهان در شرایط کنونی در حال تماشای حملات بی سابقه و وحشیانه اسرائیل علیه نوار غزه و نسل کشی این رژیم علیه مردم فلسطین است. رویدادی که بعضا به صورت مستقیم و از طریق رسانه های مختلفِ حاضر در نوار غزه به تصویر کشیده می شود و اسرائیل به صراحت اقدام به هدف قرار دادن غیرنظامیان و تحریب خانه ها و زیرساخت ها در نوار غزه می کند. علی رغم دامنه گسترده قتل و عام اسرائیل در نوار غزه، جامعه بین المللی(اشاره به دولت ها)، هنوز اقدامات موثری را در برخورد و تقابل با اسرائیل انجام نداده است.
دستگاه های تبلیغاتی اسرائیل، این رژيم و نیروهای آن را به مثابه نیروهایی شکست ناپذیر تصویرسازی می کنند و عملا از اعمال سرکوب بی امانِ اسرائیل علیه مردم فلسطین و حملات وحشیانه آن علیه فلسطینی ها حمایت می کنند. این رویکرد سبب شده تا از تاریخ 7 اکتبر که عملیات طوفان الاقصی روی داد تا به امروز، شاهد ارتکاب به یک نسل کشی گسترده از سوی اسرائیل علیه مردم نوار غزه باشیم.
"بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم اسرائیل که از اعتماد به نفس کاذبِ قابل توجهی نیز برخوردار است، به دنبال احیای تصویر تضعیف شده و مخدوش خود و البته منافعش بوده و درست به همین دلیل، دستور بمباران گسترده نوار غزه و کشتار مردم این منطقه را صادر کرده است.
نتانیاهو خیلی خوب می داند که پایان حیات سیاسی و دولتِ وی و همچنین پایان کارِ ژنرال های ارتش اسرائیل و مقام های نظامی دولتش، بسیار نزدیک است. آن ها نه فقط به دلیل شکست و ناکامی های تاخیر خود در مواجهه با مقاومت فلسطین باید پاسخگو باشند(به شهروندان اسرائیلی) بلکه این افراد به دلیل ارتکاب به جنایات جنگی نیز باید تاوان پس داده و محاکمه شوند. در این راستا، شگفت انگیز نیست که شاهدیم اکثریت مجروحان فلسطینی در نتیجه جنگ غزه را زنان، کودکان و سالمندان تشکیل می دهند.
از ابتدای جنگ غزه، اسرائیل موجب کشته شدن بیش از 2700 کودک فلسطینی شده است. این افراد فقط یک عدد نیستند بلکه آن ها انسان هایی بوده اند که رویا، احساس، آرزو و خاطرات زیادی داشته اند. با این حال، آنها در نتیجه بمباران گسترده مناطق مسکونی و راهها در نوار غزه توسط نیروهای اسرائیلی، جان خود را از دست دادهاند.
نتانیاهو به صورت عامدانه سعی دارد تا یک اتفاق بی سابقه(در قالب ارتکاب به جنایات گسترده) را در نوار غزه رقم بزند. جنایتی که هیچکدام از مقام های سابق اسرائیلی قادر به انجام آن نبوده اند. وی بر آن است تا شاید از این طریق بتواند کورسویی از امید را جهت تداوم حیات و بقای سیاسی خود ایجاد کند. وی دستورِ نابودی بخش های گسترده ای از نوار غزه را داده است. منطقه ای که سال هاست در محاصره کامل زمینی، هوایی، و دریایی اسرائیل قرار دارد. او دستور داده تا جای ممکن از فلسطینی ها بکُشند.
"توماس فریدمن"، ستون نویس روزنامه نیویورک تایمز اخیرا در مقاله ای، با اشاره به گزاره حمله زمینی اسرائیل به نوار غزه گفته است که این اقدام، حرکتی پرریسک است. با این حال، او گفته است ایجاد یک منطقه حائل و انجام عملیات نظامی محدود می تواند به نفع اسرائیل باشد. موضوعی که می تواند به نتانیاهو نیز کمک کند تا در قدرت باقی بماند.
اسرائیل سعی دارد تا به بهانه های مختلف، اقدامات خود علیه مردم فلسطین و جنایاتی را که جلوی چشم مردم جهان علیه فلسطینی ها انجام داده، توجیه کند و خود را از تمامی جرایمش تبرئه سازد. مقام های فلسطینی تاکنون بارها و بارها در مورد تبعات اجتناب ناپذیر اقدامات اسرائیلی ها نظیر خراب کردن خانه های مردم فلسطین، قتل و کشتار آن ها، نابودسازی زمین های کشاورزی فلسطینی ها، توسعه شهرک سازی ها در اراضی فلسطینی، اِعمال تحقیر روزانه علیه مردم فلسطین و تداوم محاصره همه جانبه نوار غزه، به مقام های اسرائیلی هشدار دادهاند. با این حال، مشکل کار اینجاست که انگار رهبران اسرائیل فکر می کنند که می توانند بدون هرگونه هزینه و خسارتی برای خود به اشغالگریشان ادامه دهند.
در عین حال، اینطور به نظر می رسد که اسرائیلی ها به شدت دلگرم به حمایت های دولت آمریکا هستند و بر همین اساس نیز نوعی مصونیت را برای خود در اِعمال جرم و جنایت علیه مردم نوار غزه و کرانه باختری، در طی دهه های گذشته قائل بوده اند. در جریان تحولات اخیر و جاری، این دولت آمریکا بوده که به اسرائیل چراغ سبز نشان داده تا علیه مردم فلسطین دست به تجاوز و وحشیگری بزند. هر کسی هم که در این فضا علیه اسرائیل دست به اعتراض می زند، دولت آمریکا به صورت تمام عیار از این رژیم حمایت می کند.
قوانین حقوق بین الملل به مردمی که تحت اشغال زندگی می کنند، این حق را می دهد تا در برابر اشغالگر دست به مقاومت و نبرد بزنند و صرفا هم محدود به حفاظت از خود نباشند. جالب است که در جریان تحولات اخیر و اوج گیری جنگ و تنش میان مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل، شاهد آن بوده ایم که اسرائیلی ها و حامیان بینالمللی شان، از حق اسرائیل جهت دفاع از خود سخن می گویند و از این طریق به دنبال مشروعیت بخشی به جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین هستند. در واقع، در چهارچوب این معادله، غرب نوعی چراغ سبز را به اسرائیل نشان داده تا علیه مردم فلسطین که به دنبال آزادی و شرف خود هستند، دست به جنایت و کشتار بزند.
دلیل اصلی تنش های جاری و کشتار ملت فلسطین، اشغال سرزمین های آن ها توسط اسرائیل است. اشغالگری که باید خاتمه یابد و ملت فلسطین نیز بایستی به حقوق خود برسند."
(https://www.middleeastmonitor.com/20231027-israeli-madness)