صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷  ، 
کد خبر : ۳۷۵۳۸۷

سردار سلیمانی: الگوی «پاتوق دخترانه ریحان یزد» در سطح ملی توسعه یابد

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در آیین افتتاح چهارمین پاتوق دخترانه ریحان یزد گفت: این الگوی خلاق جوانان دارالعباده در سطح ملی توسعه یابد.
سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه چهارمین پاتوق دخترانه ریحان استان یزد که با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و فرمانده سپاه الغدیر برگزار شد با اشاره به اینکه در ضرورت راه‌اندازی پاتوق‌های دخترانه ریحان هیچ شکی وجود ندارد، گفت: استان یزد قابلیت‌های فراوانی برای راه‌اندازی این مراکز دارد و در زمینه ایجاد این مرکز در شهرستان‌ها نیز همکاری لازم صورت می‌گیرد تا این مرکز در شهرستان‌ها نیز ایجاد شود.وی ادامه داد: از ایجاد این مراکز در محله‌ها نیز حمایت می‌کنیم و همچنین امیدواریم بتوانیم با همکاری آموزش‌وپرورش در فصل تابستان از ظرفیت‌های پاتوق دخترانه ریحان استفاده کنیم.رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تأکید بر اینکه این مکان‌ها برای همگان و عموم مردم است و اگر اولویت‌بندی نیز باشد برای افرادی است که به هیچ مرکزی دسترسی ندارند، تصریح کرد: در نقطه مقابل این مراکز، تفکر غربی است که به‌صورت گسترده در حال ترویج است و باید توجه کرد که این تفکرات به اخلاق و وطن‌پرستی، کار و تولید، علم و... دعوت نمی‌کنند بلکه دعوت به سبک زندگی نوجوان و جوانی است که در غرب به بن‌بست رسیده است.
سلیمانی با تأکید بر اینکه راه‌اندازی این مرکز یک خدمت است که جوانان خلاق شهر دارالعباده پیش‌قدم در راه‌اندازی آن شده‌اند، گفت: تمدن‌سازی زمانی ایجاد می‌شود که ملت‌های مسلمان در کنار یکدیگر قرار بگیرند و این حرکت را می‌توان به‌عنوان یک الگو حتی به کشورهای دیگر نیز معرفی کرد و امیدواریم به‌زودی شاهد توسعه این مراکز در سطح ملی باشیم.طرح «پاتوق دختران ریحان» باهدف ایجاد محیطی امن و رایگان برای دختران در برابر چالش‌های روز جامعه ایجاد شده است و پس از شش ماه تلاش شبانه‌روزی امروز افتتاح و پذیرای دختران ایران زمین در دارلعباده ایران خواهد بود. این پاتوق دخترانه در فضایی متمرکز و وسیع با امکاناتی همچون سینما، کتابخانه، محیط‌های بازی و سرگرمی در مرکز استان به‌عنوان فضایی امن، دلنشین و رایگان در حسینیه ثارالله از امروز فعال شده و پیش از این نیز سه پاتوق دیگر در استان راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسیده است.
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات