صفحه نخست >>  عمومی >> نبض تحلیل
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳  ، 
کد خبر : ۳۷۵۵۳۹
فرمانده نیروی دریایی سپاه در روز ملی خلیج‌فارس شگفتانه‌ای رو کرد

سرعت شناورهای موشک‌انداز سپاه به ۱۱۶ نات رسید

دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسمی به مناسبت روز ملی خلیج فارس  گفت: ما شناور موشک اندازی ساخته ایم که ۱۱۶ نات سرعت دارد یعنی معادل زمینی ۲۱۵ کیلومتر بر ساعت و تمام آزمون های فنی و تخصصی را انجام داده است. 
پایگاه بصیرت / احسان بهاری
به گزارش سایت بصیرت دریادار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در مراسمی به مناسبت روز ملی خلیج فارس  گفت: ما شناور موشک اندازی ساخته ایم که ۱۱۶ نات سرعت دارد یعنی معادل زمینی ۲۱۵ کیلومتر بر ساعت و تمام آزمون های فنی و تخصصی را انجام داده است. 
دریادار تنگسیری در ادامه افزود: ما در نیروی دریایی سپاه شناور، موشک، پهپاد و زیر سطحی را خودمان می‌سازیم.
دریادار تنگسیری اظهار داشت: ما برای اینکه امنیت خلیج فارس را تامین کنیم شب و روز تلاش می‌کنیم.
دریادار تنگسیری با اشاره به توانمندی های این نیرو خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب را یادمان هست که در آن زمان حتی ما نمیتوانستیم یک قایق لاور کوچک ماهیگیری بسازیم شرکت آمریکایی برای ما می‌ساخت اما الان ما شناور شهید سلیمانی با پیشرفته ترین تکنولوژی را ساخته ایم که ۵۰۰۰ مایل دریایی بدون توقف می‌تواند در اقیانوس ها دریانوردی کند.
 
نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات