مروری بر سیر تدوین سندهای امنیت ملی آمریکا
صدای واحد ایران
ورود کشورمان به مرحله «گام دوم انقلاب» و مواجهه با محیط جدید داخلی، منطقهای و بینالمللی، ضرورت عبور از این وضعیت و تدوین سندی راهبردی را دوچندان میکند. در عرصه داخلی، نیاز به انسجام بیشتر میان نهادها، تمرکز بر اولویتهای توسعهای همراستا با الزامات امنیتی و پاسخگویی به مطالبات نسل جدید، ایجاب میکند که یک چشمانداز امنیتی مشترک و شفاف تعریف شود و تمام کنشگران سیاسی فارغ از قبیله گراییهای سیاسی رایج خود را به رعایت آن به عنوان یک میثاق ملی ملزم بدانند.
بررسی ضرورت بهبود وضعیت و جایگاه کشورمان در عرصه هوش مصنوعی
بررسی چشمانداز گشایش راهبردی در افق سرمایهگذاری خارجی کشور و تأثیر آن بر امنیت ملی
صبح صادق چشماندازها و چالشهای مذاکرات ایران و آمریکا در عمان را تحلیل میکند
بررسی آرایش نوین آمریکا در اقیانوس هند-آرام
واکاوی گزارش راهبردی اندیشکده CSIS درباره چشمانداز امنیتی جهان
اندیشکده آمریکایی مطالعات استراتژیک و بینالمللی (CSIS)، یکی از کانونهای اصلی تولید فکر و سیاستسازی در جهان غرب، به ویژه ایالات متحده، به شمار میآید و گزارشها و تحلیلهای این اندیشکده، نقشی انکارناپذیر در شکلدهی به دکترینهای امنیتی، اولویتبندی تهدیدها و در نهایت، ترسیم نقشه راه کنشورزی ایالات متحده و متحدانش در عرصه جهانی دارد.
نگاهی به پازل تجزیه ایران
پروژه تجزیه ایران، ابعاد عملیاتی گستردهای دارد که فراتر از جنگ نرم و عملیات روانی است. استقرار و فعالیت نیروهای نظامی و اطلاعاتی ایالات متحده و رژیم صهیونی در مناطق پیرامونی کشورمان، به ویژه در اقلیم کردستان عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان و نخجوان، با هدف پشتیبانی لجستیکی و اطلاعاتی از گروههای تجزیهطلب و ایجاد ناامنی در مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران صورت میگیرد.
نگاهی راهبردی به توطئه تجزیه کشورهای اسلامی منطقه غرب آسیا