مالاندوزی، خوی اَشرافیگری و پرهیز از سادهزیستی یکی از بدترین آفتهایی است که نهتنها شخصیت و موقعیت دولتمردان را در معرض خطر قرار میدهد، بلکه امکان درک شرایط عمومی و بهخصوص قشر محروم جامعه را سخت و عدالت را تحتالشعاع قرار داده و زمینه بدبینی مردم به اصل نظام را سبب میشود.
افزایش صادرات نفت خام پس از برجام موضوعی است که مورد تاکید بعضی از مسئولین واقع شده و به طور رسمی اعلام می شود: ما می خواهیم فروش نفت خام خودمان را تا یک میلیون بشکه افزایش دهیم و این مسئله را جزء افتخارات دولت قلمداد می کنند.
هر یک از دیگر کشورهای جهان برای گام نهادن در مسیر توسعه و پیشرفت، یک نقطه آغاز داشته اند و نیاز به تلاش ما برای دستیابی کشور به پیشرفتی همچون کشورهای پیشرفته، در کنار وجود مدیریت قوی و کارآمد دولتی وجود دارد،
تروریسم و افراطگرایی، بحران اقتدار و وجود دولتهای ضعیف و همچنین مداخلات قدرتهای فرامنطقهای، 4 چالش امنیتی در محیط پیرامونی ایران محسوب میشود که با یکدیگر ارتباطی چند بعدی و تنگاتنگ دارند.
حواشی مراسم 24 خرداد در بوشهر:
مدح و ثنای استاندار طبق پیش بینی های قبلی جزء بلامنازع این مراسم بود و تعریف و تمجیدهای بی حد و اندازه و اغراق گونه خرازی از دولت یازدهم و کارگزارانش حوصله تعدادی از اصلاح طلبان غیر دولتی را به سر برد، به گونه ای که نجوا و پچ پچ آن ها فضای سالن را تحت شعاع خود قرار داد.
دردناک بودن موضوع آنجایی است که بان کی مون به عنوان رئیس سازمان ملل منافع ملل مختلف را تأمین نمی کند بلکه به دنبال تأمین منافع کدخدا است. آخر او پست خود را مدیون کدخدا و اربابان دلار می داند نه ملل پابرهنه ای که این روزها زیر آتش و گلوله روزگار سپری می کنند.
استراتژی پسابرجامی امریکا در قبال ایران:
نیکلاس برنز میگوید: «باراک اوباما، رئیسجمهور آمریکا و جانشین او و یا حتی جانشین رئیسجمهور بعد از اوباما، باید تلاش کند قدرت ایران را در منطقه مهار کند... بنابراین ما باید قدرت دیپلماتیک، اقتصادی و نظامی خود را برای انسداد ایران در شرایط فعلی و مهار قدرت این کشور در منطقه در سالهای آینده به کار بریم... استراتژی مؤثرتر و هوشمندانهتر، فشار به آنها از طریق مذاکرات است.»