این رسانه به نقل از چند مقام آمریکایی، که از آنها نامی نبردهاند، گفته که این اطلاعات باعث شد تا نیروهای نظامی آمریکا نتیجه بگیرند که در منطقه با تهدید از "نوع جدیدی" مواجه شدهاند و دولت آمریکا درصدد مقابله با آن برآید.
براساس این گزارش، تعدادی از مقامات دولت آمریکا که از اتخاذ موضع سختگیرانه در برابر ایران حمایت میکنند این تصاویر را به عنوان نشانهای از افزایش خطر برای نظامیان آمریکایی تلقی کردند؛ در حالیکه برخی دیگر از منابع، از جمله کشورهای اروپایی، عراق و تعدادی از اعضای کنگره آمریکا و حتی برخی از مسئولان دولتی چنین برداشتی نداشتند. آنان معتقد بودند که بارگیری موشک در قایقهای نظامی نه تنها نشانه خطری جدید از سوی ایران نیست بلکه حاکی از نوعی اقدام تدافعی در برابر نگرانی ایران از اقدامات "تنشزای" آمریکاییان است.
همزمان با ترس آمریکاییها از چند موشک ایرانی و اعزام ناو به منطقه، واشنگتنپست بهنقل از مقامات نزدیک به کاخ سفید نوشت که دونالد ترامپ، رییسجمهوری آمریکا بهدنبال «گفتوگوی مستقیم با رهبران ایران» و «توافق» با آنان است و هنوز متقاعد نشده که وقت حمله به ایران رسیده باشد.
ترامپ در گذر تبلیغات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ آمریکا، به طور مکرر به هزینه بالای جنگ در عراق و افغانستان انتقاد کرده بود؛ حالا به گفته برخی تحلیلگران، در نزدیکی انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، نمیخواهد «جنگ با ایران» بر انتخابات سایه بیفکند.
واشنگتنپست نوشت ترامپ طی هفته گذشته، نسبت به شیوه ورود ادوات جنگی از جمله ناو آبراهام لینکلن و بمبافکنهای ب-۵۲ به خاورمیانه «عصبانی شده» است چون «شبیه به شروع جنگ» است.
گفتوگوهای نقل شده از ترامپ با جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و مایک پمپئو، وزیر خارجه، پایه این گزارش واشنگتن پست بوده است. این رسانه «خشم» ترامپ را بهنقل از مقامات کاخ سفید مطرح کرده که نامشان عنوان نشده است.
بهنقل از این مقامات، ترامپ آزرده است، چون این دو پیش از آنکه او تصمیمی بگیرد، «زودتر از وقتش دست به عمل زدهاند».
پس از انتشار این خبر، دونالد ترامپ در توئیتی این اخبار را جعلی دانست و نوشت: « اصلاً درگیری داخلی در کار نیست... نقطهنظرات مختلف بیان میشوند و من در نهایت تصمیم قطعی را میگیرم... مطمئنم ایران بهزودی مذاکره میکند.»