تهدیدات یک مقام سیاسی اسرائیلی علیه مسکو در مصاحبه زنده با تلویزیون راشا تودی بازتاب گسترده ای در رسانه های جهان داشته است.
تقریبا می توان گفت ضد حمله ارتش اوکراین در جنوب این کشور و استان زاپوریژیا به طور کامل متوقف شده است؛ حدود ۴ ماه و نیم تلاش قوای اوکراینی برای عبور از خط دفاعی سورووکین در جنوب شهر اوریخیف با ناکامی همراه شد و آنها چند هفته ای می شود که در پشت خط دفاعی ارتش روسیه در حدفاصل شهرک های وربوف و نووپروکوپیوکا متوقف شده اند و دیگر تلاش زیادی نیز برای عبور از این منطقه انجام نمی دهند.
این در حالی است که پیش از شروع ضد حمله تابستانی، هدف ارتش اوکراین تصرف شهر ملیتوپل و رسیدن به ساحل دریای آزوف و مرزهای اداری شبه جزیره کریمه بود؛ آنها اندکی بعد هدف سهل الوصول تر "توکماک" را برای ضد حمله امسال خود انتخاب کردند اما باز هم در دستیابی به این امر ناکام ماندند.
در جبهه شهر باخموت نیز با پیشروی محدود قوای اوکراینی، حتی گزینه محاصره و قطع راه های ارتباطی باخموت نیز به دست نیامد؛ با آغاز فصل بارش و سرما دیگر بعید به نظر می رسد تا بهار سال بعد به جز تبادل آتش توپخانه ای، دیگر شاهد تغییر جدی در خطوط تماس و مناطق تحت کنترل دو طرف باشیم.
تهدید مقام صهیونیست: از روسیه انتقام خواهیم گرفت
تهدیدات یک مقام سیاسی اسرائیلی علیه مسکو در مصاحبه زنده با تلویزیون راشا تودی بازتاب گسترده ای در رسانه های جهان داشته است.
"امیر ویتمن" از اعضای حزب لیکود و رئیس شاخه "گروه آزادی خواهان" این حزب در مصاحبه تلویزیونی با شبکه راشا تودی ضمن انتقادات شدید از کرملین بابت آنچه به زعم "عدم حمایت کافی روسیه از اسرائیل" خوانده شد تهدیدات شدیدی علیه روسیه انجام داد.
ویتمن مدعی شد روسیه حامی گروه های فلسطینی و نازی ها بوده و اسرائیل هرگز این موضوع را فراموش نخواهد کرد! اوی می گوید ما هرگز فراموش نخواهیم کرد و پس از پایان این جنگ اقدام به تلافی خواهیم نمود؛ ما مطمئن خواهیم شد که ارتش اوکراین توانایی پیروزی کامل بر روسیه در جنگ اخیر را داشته باشد.
این سخنان عجیب در حالی است که از ابتدای جنگ اوکراین، صهیونیست ها علی رغم درخواست های پیاپی زلنسکی و رهبران اوکراینی از ارسال تسلیحات سنگین برای ارتش اوکراین خودداری کرده بودند.
سهم اوکراین از بسته ۱۰۰ میلیارد دلاری بایدن برای ادامه جنگ افروزی در دنیا
از چندی پیش اختلافات شدیدی میان دو حزب جمهوری خواه و دموکرات بر سر ادامه کمک های تسلیحاتی و مالی به اوکراین در جنگ اخیر با روسیه ایجاد شده بود.
نمایندگان جمهوری خواه در کنگره مانع از تصویب بودجه عمومی دولت بایدن می شدند و معتقد بودند ده ها میلیارد دلار بودجه مربوطه بایستی به مسائل داخلی امریکا از جمله مسئله مناطق مرزی با مکزیک و طرح ساخت دیوار حفاظتی تخصیص داده شود.
با وقوع جنگ جدید میان رژیم صهویونیستی و مقاومت فلسطین، اوضاع دگرگون شد؛ اسرائیل از دولت امریکا درخواست کمک مالی سنگین برای ادامه نبرد کرده است و کابینه بایدن نیز به این بهانه و لزوم کمک فوری به اسرائیل، یک بسته مالی ترکیبی ایجاد کرده تا نمایندگان جمهوری خواه از ترس افکار عمومی جرات مخالفت با آن را نداشته باشند.
این بسته مالی ۱۰۶ میلیارد دلاری شامل کمک نظامی در سال جدید به اوکراین، اسرائیل، تایوان، دیوار مرزی مکزیک و سایر موارد حضور نظامی امریکا در مناطق مختلف جهان می شود که سهم هر کدام به شرح زیر است:
- ۶۱.۴ میلیارد دلار برای اوکراین
- ۱۴.۳ میلیارد دلار برای اسرائیل
- ۱۴ میلیارد دلار برای تقویت مرز با مکزیک
- ۷ میلیارد دلار برای تقویت منطقه هند و اقیانوسیه با اولویت تایوان
- ۱۰ میلیارد دلار کمک بشردوستانه (مقاصد مختلف)