صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷  ، 
کد خبر : ۳۷۸۸۰۹

دفاع از ولی‌فقیه، عین مصلحت است

«دکتر ذبیح‌الله نعیمیان» مدیر مؤسسه آموزش عالی امام رضا (ع)، در نشست «ظرفیت‌های فقه برای دفاع از ولی امر مسلمین»، با اشاره به آیه ۱۲ سوره توبه گفت: «خداوند فرمان می‌دهد با پیشوایان کفر بجنگید؛ این نشان می‌دهد که اسلام سلطه‌طلب نیست، اما در برابر موانع حق و ائمه کفر، منفعل هم نیست.»

وی با تمجید از مواضع رهبر معظم انقلاب در مباحث جهاد، تصریح کرد: «معظم‌له در درس خارج فقه، کشورگشایی را نقد کرده و جهاد ابتدایی را در راستای رفع موانع هدایت می‌دانند، نه سلطه‌گری. این نگاه، نشان‌دهنده نفی انفعال در برابر دشمنان اسلام است.»

نعیمیان تأکید کرد: «دفاع از ولی امر، خود مصلحت است، نه اینکه به مصلحت نیاز داشته باشد.»

وی افزود: «در فقه، مصلحت می‌تواند متعلق حکم، شرط یا مانع آن باشد و نباید مفاهیم دفاعی را تنها محدود به تشخیص فردی کرد.»

وی با اشاره به تهدیدات اخیر علیه رهبر معظم انقلاب گفت: «در چنین مواردی نیازمند صدور حکم یا فتوا از سوی مراجع هستیم و باید میان حکم ولایی و فتوا تفاوت قائل شد؛ زیرا حفظ جان ولی‌فقیه، حفظ امید و ثبات جامعه اسلامی است.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات