صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۲:۱۲  ، 
کد خبر : ۲۸۶۳۹۰

اخبار ویژه روزنامه‌های 4 بهمن ماه

روزنامه کیهان **

دفاع از کجروی‌ها به قیمت تحریف سیره ائمه(ع) !

استاندار تراز زمان امیرمومنان(ع) مالک اشتر است نه زیاد ابن ابیه که آقای روحانی می‌گوید.

وبسایت رجانیوز با اشاره به سخنان روحانی در جمع استانداران و ایجاد دوگانه تعهد -تخصص نوشت: تلاش روحانی برای غیرقابل جمع نشان دادن «تدین» با «تخصص و کارآمدی» و استناد به «انتصاب زیاد بن ابیه توسط امیرالمومنین» در حالی است که در حکومت امیرالمومنین هیچگاه افرادی مثل زیاد بن ابیه به عنوان «مسئول تراز و شایسته آن حکومت» و «الگو» مطرح نبوده‌اند؛ بلکه تدین و تعهد از ملاکهای اصلی و اساسی انتصابات بوده است. بنابراین اگر قرار باشد به دنبال حاکم طراز زمان ایشان باشیم باید افرادی مثل «مالک اشتر» را معرفی کنیم، نه زیاد بن ابیه را. حال اینکه چرا روحانی به جای مالک اشتر سراغ زیاد بن ابیه می‌رود جای سؤال دارد!

تحریف تاریخ و برداشت‌های ناقص و غلط جناحی برای مقاصد سیاسی امروز، از آسیب‌هایی است که توسط برخی سیاستمداران متوجه تاریخ اسلام می‌شود. روحانی پیش از این برای عادی‌سازی مذاکره با آمریکا هم به «مذاکره امام حسین و عمر بن سعد در کربلا» استناد کرده و حتی کربلا را درس مذاکره نامیده بود. مدتی بعد رهبر معظم انقلاب این همسان‌سازی‌ها را نشانه «سهل‌اندیشی و نرسیدن به عمق مسئله» معرفی کردند و گفتند: «مذاکره امروزی یعنی معامله، یعنی یک چیزی بده، یک چیزی بگیر. امیرالمومنین با زبیر معامله می‌کرد که یک چیزی بده، یک چیزی بگیر؟ امام حسین با ابن سعد معامله می‌کرد که یک چیزی بده یا یک چیزی بگیر؟ [هدف] این بود؟ تاریخ را اینجور می‌فهمید؟ زندگی ائمه را اینجور تحلیل می‌کنید؟ امام حسین رفت نهیب زد، نصیحت کرد، گفت از خدا بترس؛». با توجه به تحلیلهای عجیب روحانی و حامیان دولت از تاریخ اسلام، به نظر می‌رسد بتوان گفت اسلامی که از «قیام حسینی» «درس مذاکره» می‌گیرد و «صلح حسنی» را نه نتیجه تحمیل یاران سست‌پیمان، بلکه «افتخار» معرفی می‌کند، در سیره حکومتی امیرالمومنین نیز «عهدنامه مالک‌اشتر» را سانسور کرده و می‌کوشد از آن «مدیریت تکنوکرات مآبانه» استخراج کند.

رجانیوز می‌افزاید: فارغ از اینکه چرا یک هفته پس از «انتقادات به مخالفت استاندار فارس با تشییع شهدا» در این استان، آقای روحانی «انتصاب زیاد بن ابیه به استانداری فارس توسط امیرالمومنین» را مطرح می‌کند، اگر روحانی به حافظه تاریخی خود مراجعه کند و به سی و پنج سال قبل بازگردد به یاد خواهد آورد که دوگانه تعهد-تخصص توسط بنی‌صدر و برای تضعیف نیروهای ارزشی و مکتبی حامی انقلاب مثل حزب‌جمهوری و شهید رجایی مطرح می‌شد. از قضا آقای روحانی نیز آن روزها در جبهه مخالف بنی‌صدر حضور داشته است. ضمن اینکه بررسی برخی انتخاب‌ها و انتصاب‌ها توسط برخی دولتها در جمهوری اسلامی، نشان‌دهنده این است که جمهوری اسلامی با بدتر از زیاد ابن ابیه هم مدارا کرده است!

تلاش برای القاء دوگانه‌های جعلی مثل تعهد-تخصص «آدرس غلط» است، چرا که مشکل اصلی روحانی و فتنه‌گران حامی دولت نه این مسائل، بلکه «زیربار حق نظارت شورای نگهبان نرفتن» است. مسئله‌ای که در انتخابات ریاست‌جمهوری هم خود را در قالب اعتراض به «تشخیص رجل سیاسی بودن نامزدها» توسط این شورا نشان می‌دهد.

شاید طعنه «مرسلیقه و مرقانون» حسن روحانی در بیان زیبا جلوه کند اما شخص ایشان خوب می‌داند که اگر قرار بود شورای نگهبان و فقهای محترم آن در طول سالهای مختلف مرسلیقه‌شان را ملاک قرار دهند، نه دولت اصلاحات سرکار می‌آمد و نه اکنون. اگر نامزدهای منتسب به یک جناح توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شده‌اند نه ریشه در «سلیقه‌ای عمل کردن شورای نگهبان» بلکه ریشه در «اصرار یک جناح بر مواضع مخالف اصول اساسی انقلاب» است. اینکه جریانی که باعث و بانی فتنه سال 88 بوده و هشت ماه کشور را با بحران مواجه کرده، بخواهد بدون عذرخواهی و اعتراف به اشتباه و با اصرار بر مشی قبلی خود وارد مجلس شود، به هیچ‌وجه قابل دفاع نیست.

دریغ از ذره‌ای شعور!

یک نامزد رد صلاحیت شده در اظهاراتی خلاف قانون و عقل مدعی شد تشکیل مجلس ضد نظام ایرادی ندارد!

به گزارش خبر آن‌لاین علی مطهری در مراسم رونمایی از یک کتاب گفته است: نباید از این ترسید که مجلس علیه نظام تشکیل شود.

وی با بیان اینکه بررسی صلاحیت‌ها باید محدود و مربوط به فساد اخلاقی و فساد سیاسی مثل جاسوسی باشد ادامه داد: اینکه برخی مجلس ششم را مجلس نامطلوب معرفی می‌کنند شاید به خاطر تبلیغاتی است که علیه آن انجام شده است. مجلس ششم غیر از مسئله تحصن، مجلس ناموفقی نبوده و در اجرای فصل سوم قانون اساسی گام‌های مهمی برداشته و در حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی تلاش کرده است. نباید از این ترسید که مجلسی بر ضد نظام تشکیل شود. اینکه گفته می‌شود تعدادی از نمایندگان مجلس ششم به رهبر نوشتند، متن نامه هم بد نبود و امروز برخی از آن پیش‌بینی‌ها به وقوع پیوسته است.

این اظهارات در حالی است که طبق قانون اساسی، مجلس شورای اسلامی رکن حمایتی نظام جمهوری اسلامی است و در هیچ جای دنیا، از نظام‌های لیبرالیستی گرفته تا کمونیستی - سابقه ندارد که پارلمان یک کشور بر ضد حاکمیت تشکیل شود و تبدیل به اپوزیسیون نظام گردد!

اما بدتر از این پریشان‌گویی مفهومی، معرفی مصداق است، آنجا که علی مطهری از مجلس ششم تجلیل می‌کند. یک قلم از خیانت‌های مجلس ششم در خاطرات آقای روحانی از مذاکرات هسته‌ای 10 سال پیش آمده است: «مسئله دوم این بود که تعدادی از نمایندگان ]مجلس ششم[ طرح 3 فوریتی برای پذیرش پروتکل الحاقی را امضا کرده بودند. من با آقای خاتمی تماس گرفتم و گفتم اگر طرح در مجلس مطرح شود من استعفا می‌دهم. با آقای کروبی صحبت کردیم و طرح متوقف شد ولی متاسفانه سفرای اروپایی از تهیه طرح با خبر شده بودند... به تیم مذاکراتی گفتیم در مورد پروتکل که در مجلس طرح 3 فوریتی تهیه می‌کنند، تعلیق را هم که رئیس‌جمهور (خاتمی) اعلام کرده، من دیگر قرار است بر سر چه موضوعی مذاکره کنم»!

تهیه طرح 3 فوریتی و نگارش نامه موسوم به جام زهر باعث شد تا تیم مذاکره‌کننده وقت از موضع ضعف در مذاکرات حاضر شود و مورد طعنه طرف غربی قرار گیرد. برخی از همان نمایندگان بعدها از کشور گریخته و در آمریکا و اروپا پناهندگی گرفته و تحت‌الحمایه رسمی آمریکا و اروپا درآمدند. آیا آقای علی مطهری هم که لقب اصلاح‌طلب جدید را از بی‌سیم کودتای 28 مرداد 32 (بی‌بی‌سی انگلیس) دریافت کرده، قرار است در همان مسیر پیش برود که دنبال مجلس ضد نظام می‌گردد و آیا شهید مطهری به دنبال تشکیل مجلس ضد جمهوری اسلامی بود؟! دریغ از ذره‌ای شعور!

به نظر می‌رسد همین سقوط آزاد آقای علی مطهری سند کافی درباره رد صلاحیت وی باشد ضمن اینکه اولین‌بار حضور وی در خدمت اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم به اصرار احمدی‌نژاد بود.

استناد نامبرده به مجلس ششم در حالی است که بسیاری از افراطیون مدعی اصلاحات در ماه‌های اخیر گفته‌اند مایل نیستند مجلس تندرو مانند مجلس ششم تشکیل شود و علنا مقابل نظام بایستند.

گیتس: انتظار تغییر رفتار ایران به خاطر برجام خوش‌خیالی است

وزیر دفاع دولت‌های اوباما و بوش تصریح کرد: انتظار تغییر رفتار ایران به خاطر توافق هسته‌ای خوش خیالی است.

رابرت گیتس که دارای سابقه ریاست سازمان سیا هم هست می‌گوید، امیدی به معتدل ]منفعل[ شدن رفتار ایران بعد از توافق هسته‌ای ندارم. وی در مصاحبه با بیزنس اینسایدر گفت: این طرز تفکر که جمهوری اسلامی به خاطر پذیرش توافق هسته‌ای، رفتاری ملایم‌تر در منطقه از خودش بروز خواهد داد، و زیربنای انقلابی‌اش را رها خواهد کرد، اشتباه است و فکر نمی‌کنم چنین اتفاقی بیفتد.

رابرت گیتس می‌گوید؛ بیش از سه دهه است به دنبال دیدن «معتدل»ها در جمهوری اسلامی هستم و از زمان ملاقات مقام‌های ایرانی چند روز پیش از اشغال سفارت آمریکا در 1358 تاکنون، در این آرزو مانده‌ام.

به اعتقاد این رئیس پیشین سازمان سیا «بعد 36 سال برانگیختگی ایدئولوژیکی و خلق و خوی بلندپروازانه منطقه‌ای ایران، نمی‌توان انتظار تغییر رفتار از جمهوری اسلامی را داشت».

او گفت: «من انتظار ندارم اهداف ژئوپولیتیکی جمهوری اسلامی در اثر رسیدن به توافق هسته‌ای تغییر کند. نگاه من این است که اعتقاد به اینکه جمهوری اسلامی تغییر رفتار خواهد داد و تدریجاً متحول خواهد شد و شالوده دینی ایدئولوژیک و جاه طلبی‌ها و آرزوهای منطقه‌ای و آرمان‌های هسته‌ای خود را به کنار خواهد گذاشت، کاملاً غیر واقع‌بینانه است.»

رابرت گیتس، رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا و وزیر دفاع سابق این کشور اعلام کرد، ایالات متحده در مذاکرات مربوط به توافق هسته‌ای موضع خوبی نداشته است.

گیتس افزود: اگر رئیس جمهوری آمریکا می‌توانست بر این موضع رهبر ایران که قرار نیست سیاست ایران در خصوص آمریکا تغییر کند، تأثیری بگذارد، آن گاه انتقادات از توافق هسته‌ای کمتر می‌شد.

جنجال برای مظلوم‌نمایی بود /اصلاح‌طلبان در انتخابات شرکت می‌کنند

مرور مواضع افراطیون مدعی‌ اصلاحات روشن می‌کند هیاهو بر سر رد صلاحیت‌ها صرفا عملیات روانی بوده و این طیف براساس برنامه‌ریزی ثبت‌نام چند لایه همچنان در انتخابات می‌مانند.

این طیف براساس برنامه‌ریزی اولیه به نیروهای خود دستور ثبت‌نام چند برابری را دادند تا آمار افراد ردصلاحیت‌ شده را بالا ببرند و از این شگرد برای مظلوم‌نمایی و ادعای انسداد سیاسی و عدم امکان رقابت استفاده کنند. آنها در عین حال روی مهره‌های سفید و کمتر سابقه‌دار حساب کرده‌اند تا پس از رد صلاحیت افراد سابقه‌دار و محکومان فتنه و مفسدان نشان‌دار، بتوانند ضمن مظلوم‌نمایی وارد گود انتخابات شوند.

به همین دلیل هم علی صوفی و محمود میرلوحی (رئیس ستاد انتخابات اصلاح‌طلبان تهران و قائم مقام وی) ضمن مصاحبه‌ای تصریح کردند که با وجود رد صلاحیت‌ها در رقابت‌های انتخاباتی حضور خواهند داشت. حسن رسولی نماینده عارف در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان نیز به روزنامه شهروند گفت: اصلاح‌طلبان با وجود رد صلاحیت‌ها در انتخابات 7 اسفند حضور جدی خواهند داشت. زیباکلام نیز در مصاحبه با فرارو همین مضمون را عنوان کرده و تصریح نموده که حتی در صورت نبودن نامزد اصلاح‌طلب باید از افراد معقول معمولی و معتدل حمایت کرد و به آنها رأی داد.

یادآور می‌شود معمولا میزان مشارکت مردم در انتخابات گوناگون میان 60 تا 85 درصد در نوسان بوده و به همین دلیل اصلاح‌طلبان با وجود اصرار بر تحریم برخی انتخابات، هیچ بهره‌ای از آن نبرده‌اند.

آمریکا حسن‌نیت ندارد /دو دهه اجرای برجام با تهدید روبروست

تداوم اجرای برجام به خاطر نقض تعهدات از سوی آمریکا با تهدید روبرو است.

مهدی محتشمی (از مدیران اسبق و اصلاح‌طلب وزارت خارجه) در مصاحبه با روزنامه اعتماد خاطرنشان کرد: قانون جدید آمریکا درباره محدودیت ویزا با روح برجام در تناقض است. در برجام، دولت‌های 5+1 تعهد داده‌اند که قوانین محدود‌کننده و تحریمی وضع کنند ولی آمریکایی‌ها قانونی را وضع کرده‌اند که اجرای برجام را با محدودیت و مشکل روبه‌رو می‌کند.

وی در پاسخ این سوال که واشنگتن امکان استثنای برخی سفرها به صورت مورد به مورد را در قانون جدید در نظر گرفته است. آیا این موارد برای این ادعا که این قانون نقض برجام نیست، کفایت می‌کند؟

می‌گوید: اینکه برجام نقض شده است یا نقض نشده است، را من نمی‌توانم بگویم و نهادهای بالادستی مانند شورای عالی امنیت ملی باید اظهارنظر کنند. در درون برجام نیز مکانیزم رسیدگی به این مسئله وجود دارد ولی با فضای اجرایی شدن برجام و ادامه آن نیازمند وجود حسن نیت در همه طرف‌هاست. من فکر می‌کنم اقدام آمریکا نشان از عدم حسن نیت این کشور و ایجاد کننده شکاف است.

خبرنگار پرسید؛ «در متن این قانون به صراحت اعلام شده است که موارد استثنا شده فوق تصمیم دولت کنونی آمریکا و بر اساس اختیارات وزیر امنیت داخلی است و دولت بعدی این امکان را دارد که قانون را بدون استثنا و به طور کامل اجرایی کند. در چنین شرایطی چه ضمانتی وجود دارد که دولت بعدی با برداشتن این استثناها عملا نقض برجام را رقم نزند»؟ و محتشمی پاسخ داد: اینکه دولت بعد این قانون را اجرا خواهد کرد یا نخواهد کرد، آن عمل، بستگی به این دارد که فضای آن زمان اجرای برجام چگونه باشد. من بیم آن دارم که با ادامه نقض تعهدات اینچنینی، تداوم اجرای برجام با تهدید روبه‌رو باشد.

وی خاطرنشان کرد: بی‌تردید این قانون باتمام استثناهایش در صنعت گردشگری ایران و حق توریسم شهروندان اروپایی‌ها محدودیت‌هایی ایجاد و حق آنها را سلب می‌کند.

واشنگتن پست: آمریکا شبکه‌ای از تحریم‌ها را علیه ایران حفظ می‌کند

روزنامه واشنگتن‌پست نوشت حفظ سایه شبکه‌ای از تحریم‌ها علیه ایران مانع از اقبال شرکت‌های خارجی برای سرمایه‌گذاری می‌شود.

این روزنامه نوشت: درآمد ایران پس از اجرای توافق برجام چندان بالا نخواهد بود. حرص و ولع بیش از اندازه برای افزایش تولید خود موجب می‌شود تا برنامه‌های توسعه میادین نفتی و صدور نفت آن کندتر از برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده پیش برود. در عین حال باعث می‌شود تا شرکتهای نفتی بین‌المللی محتاطانه‌تر و با مشتی بسته برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت ایران با آن وارد معامله شوند.

«بن رودز» معاون مشاور امنیت ملی «اوباما» پیش‌بینی می‌کند شرکت‌های خارجی منتظر خواهند ماند تا ببینند اوضاع چه می‌شود.

رودز ضمن سخنانی در موسسه «بروکینگز» گفت: «سیل هجوم شرکتها به ایران در کار نخواهد بود چون شبکه‌ای از سایر تحریمها بر سر ایران سایه افکنده است».

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* ماجرای رد صلاحیت‌های گسترده داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی به عرصه طنز هم کشیده شد. این روزها متنی در همین زمینه در فضای مجازی دست به دست می‌شود که با توصیه ضرورت کوشا بودن در تربیت فرزندان، در واقع مسئولین را به روش اعتدال در برخورد با موضوع صلاحیت‌ها توصیه می‌کند. متن طنز چنین است: «دختر مرحوم طالقانی، پسر شهید مطهری، پسر شهید اشرفی اصفهانی، نوه امام خمینی، فرزندان هاشمی رفسنجانی، پسر دکتر عارف و... همگی رد صلاحیت شدند. لطفاً در تربیت فرزندان کوشا باشید!»

* شیخ عبدالعزیز آل الشیخ، مفتی اعظم عربستان سعودی بازی شطرنج را خلاف مقررات اسلام و حرام اعلام کرد. جالب آن که این فتوا درست روزی صادر شده که یک تورنمنت بزرگ شطرنج در شهر مقدس مکه درحال برگزاری است. مفتی اعظم عربستان با حضور در یک برنامه تلویزیونی و در پاسخ به استفتای تماشاگران این فتوا را صادر کرد و در مورد دلایل حرام بودن شطرنج گفت: «این بازی اعتیادآور است. شطرنج بازان احتمالاً نماز و عبادات خود را فراموش می‌کنند. شطرنج پول و وقت انسان را هدر داده و رقابت و دشمنی درست می‌کند. این بازی ثروتمندان را فقیر و فقرا را ثروتمند می‌کند.» هنوز مشخص نیست که آیا از این پس پلیس مذهبی عربستان دستور ممنوعیت شطرنج را به مورد اجرا خواهد گذاشت یا نه.

*********************************

روزنامه ایران**

انحلال کمیته تحریم‌های ایران در سازمان ملل

معاون نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: «ساز و کار جدیدی علیه کشورمان در این سازمان ایجاد نشده است.» به گزارش «ایسنا»، غلامحسین دهقانی در پاسخ به این سؤال که آیا کمیته تحریم‌های ایران در شورای امنیت تغییر کرده و منحل نشده است؟ افزود: «این کمیته منحل شده و وجود ندارد.»

وی با بیان اینکه «همه هفت قطعنامه شورای امنیت علیه کشورمان لغو و بر اساس آن کمیته تحریم‌ها نیز منحل شد»، ادامه داد: «برخی می‌خواهند با تکرار کلمه تحریم‌ها القا کنند که تحریم‌ها همچنان ضد کشورمان وجود دارد و این را در اذهان نگه دارند که ایران یک کشور تحریم شده است.»

طرح تازه جمهوریخواهان برای محدودسازی «اوباما»

جمهوریخواهان امریکا که مدعی‌اند دولت این کشور در ازای آزادی شهروندان امریکایی 7/1 میلیارد دلار به ایران پرداخت کرده است، طرحی را برای محدود کردن اختیارات رئیس‌جمهوری در این زمینه به سنا ارائه دادند.

به گزارش «ایسنا» به نقل از روزنامه «واشنگتن پست»، پرداخت 7/1 میلیارد دلار به ایران برای حل یک پرونده مالی قدیمی سبب شده تا قانونگذاران جمهوریخواه تلاش کنند حل این مسأله و آزادی غیرمنتظره شهروندان امریکایی در ایران به علاوه لغو تحریم‌های واشنگتن علیه تهران را با هم مرتبط بدانند.

ادعای مشاجره لفظی مقامات ایران و عربستان

مقامات ارشد عربستان و ایران در جلسه خصوصی خود در اجلاس «داووس» درباره فرآیند صلح در سوریه با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند. «رویترز» با انتشار این ادعا افزود: درگیری لفظی میان «ترکی الفیصل»، شاهزاده سعودی و محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران که در جلسه روز چهارشنبه رخ داد، بیانگر تنش جدی میان ایران و عربستان است که در سوریه، عراق و یمن درگیر جنگ نیابتی هستند.

به نوشته «رویترز»، «یکی از افراد حاضر در این جلسه که نخواست نامش فاش شود، گفت: این جلسه‌ای بود که هیچ یک از طرفین به صحبت‌های طرف مقابل توجه نمی‌کرد.»

این ادعا درحالی منتشر شده که ظریف هرگونه جلسه محرمانه با «ترکی الفیصل»، رئیس سابق اطلاعات عربستان و سفیر این کشور در سازمان ملل را رد کرد. وی در کنفرانس خبری همان روز درباره شرکت در جلسه با مقامات سعودی در «داووس» نیز گفت: «جلسه محرمانه‌ای در کار نخواهد بود.»

درگیری مرگبار طرفداران نامزدهای انتخاباتی در شوش

معاون اجتماعی فرمانده انتظامی خوزستان گفت: «درگیری هواداران نامزدهای انتخاباتی در شوش یک نفر کشته و سه زخمی برجا گذاشت.» سیدرحمان موسوی در گفت‌وگو با «فارس» افزود: «تبلیغات انتخاباتی در این شهرستان باعث شد که هواداران دو نفر از نامزدها که همگی فامیل بودند ظهر روز شنبه با هم درگیر شوند.»

وی ادامه داد: «بلافاصله بعد از این اتفاق پلیس وارد عمل شد و اوضاع را تحت کنترل قرار داد.» این مسئول تأکید کرد: «در حال حاضر وضعیت در این منطقه آرام است و مأموران پلیس در حال بررسی کارشناسی حادثه هستند.»

ادعای حذف یک آهنگ پیشواز تلفن همراه

«فارس» مدعی شد آهنگ «امریکا ننگ به نیرنگ تو» از پیشواز اپراتورهای تلفن همراه در دوران پسابرجام حذف شده است.

بازداشت دو ایرانی در «شارجه» به اتهام قتل

«شارجه» از دستگیری دو تبعه ایران در این شیخ نشین خبر داد. این دو ایرانی به قتل یک راننده تاکسی در شیخ‌نشین «شارجه » متهم شده‌اند. به گزارش «ایسنا»، روزنامه «الخلیج» در این زمینه مدعی شد: «پلیس با انگشت نگاری از متهمان ثابت کرده که این دو ایرانی متهمان اصلی قتل راننده تاکسی هستند.»

*********************************

روزنامه خراسان **

ایران هسته ای مدعی شد :

محمود سریع القلم مشاور دولت روحانی تلویحا گفت: ایران پس از توافق هسته ای پولی برای فعالیت های منطقه ای به سپاه نخواهد داد.وی در گفت وگویی با سی ان ان در حاشیه اجلاس جهانی اقتصاد در داووس سوئیس گفت: ایران باید پس از بیش از ده سال تحریم های شدید، ساختار اقتصادش را از نو بنا کند، بیشتر توجه این کشور بر مسائل داخلی خواهد بود، به ویژه اقتصاد ملی. لذا ایران دیگر منابعی در اختیار نخواهد داشت که به منطقه و یا بلندپروازی هایش در منطقه اختصاص دهد.

صراط نیوز مدعی شد :

آهنگ «آمریکا‌ ننگ به نیرنگ تو » در دوران پسا برجام و در آستانه دهه مبارک فجر از آهنگ‌های پیشواز لیست اپراتورهای تلفن همراه حذف شد.

خبرگزاری ایثارگران خبر داد :

دکتر بهجت قاسمی دانشمند هسته ای و همسر شهید هسته ای دکتر مجید شهریاری در پیامی به مردم ایران با تشکر از مذاکره کنندگان هسته ای گفت: به مسئولین امین، غیور، شجاع و متدین کشورمان اعتماد داریم و این لحظات اقتدار را به ملتم تبریک می گویم. وی در این پیام آورده است: مجید عزیز، ببین و شاهد باش که خون تو و یاران شهیدت به ثمر نشسته و دنیا در برابر اقتداری که آفریدید سر تعظیم فرود آورده است.

عصر خبر نوشت :

درحالی که اکثر مردم تاجیکستان مسلمان هستند، پلیس این کشور در اقدامی عجیب به بهانه مقابله با فرهنگ "بیگانه" و "افراط گرایی" مردان را مجبور به تراشیدن ریش و زنان و دختران را مجبور به برداشتن حجاب می کند. پلیس تاجیکستان 13 هزار مرد را مجبور به تراشیدن ریش و هزار و 700 زن و دختر را نیز مجبور به برداشتن حجاب کرده است.

پارسینه مدعی شد:

آناهیتا پهلبد (با اسم مستعار آنا کلاری) نوه شمس پهلوی (خواهر شاه مخلوع) که به عنوان خواننده و مدل در لس آنجلس فعالیت می کند و وارث یک ثروت 20 میلیون دلاری است،سال گذشته به ایران سفر کرد و خواهان بازپس گیری کاخ مروارید (کاخ شمس) در کرج شده بود.

سایت ابنا نوشت:

انتشار عکسی از یک روحانی شیعه که با لباس و عمامه در بندر غزه حضور دارد خشم رژیم صهیونیستی را برانگیخته است. جمعه گذشته عکسی از یک شخصیت با لباس و عمامه در بندر غزه منتشر شد که نیروهای ویژه از او حراست می‌کردند. پس از مدتی مشخص شد که آن شخصیت «محمد جوده» از ساکنان رفح است که اکنون به یک مبلغ شیعه تبدیل شده است.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

شیخ سلمان ممنوع‌الملاقات شد

مقامات رژیم آل‌خلیفه مانع برقراری تماس و ملاقات با دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق بحرین شدند. همسر شیخ علی سلمان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی المنار گفت یکی از شخصیت‌های مخالف رژیم بحرین که در زندان به سر می‌برد با او تماس گرفته و تاکید کرده است شیخ سلمان از حقوق اولیه خود به عنوان یک زندانی محروم شده است. همسر دبیرکل جمعیت الوفاق برگزاری جلسات دادگاه شیخ سلمان را نیز صرفا حرکتی سیاسی برای فرار از زیر بار مسؤولیت حل ریشه‌ای مشکل در بحرین توصیف کرد.

فتوای جدید مفتی دربار سعودی

مفتی دربار سعودی در یک برنامه تلویزیونی که در آن به سوالات بینندگان پاسخ می‌داد، گفت: شطرنج حرام است. مفتی دربار دلارهای نفتی سعودی برای فتوای خود چنین استدلال کرد که بازی شطرنج می‌تواند انسان را معتاد خود کند و بدین ترتیب مسلمانان ممکن است عبادت را فراموش کنند. عبدالله بن عبدالعزیز آل‌الشیخ گفت: بازی شطرنج اتلاف وقت و پول است و رقابت و خصومت را موجب می‌شود. این بازی پولدارها را فقیر و فقرا را پولدار می‌کند. برگزارکنندگان مسابقات شطرنج در مکه به‌رغم این فتوا قصد دارند این مسابقات را برگزار کنند.

تیراندازی در مدرسه‌ای در کانادا

در بدترین حادثه تیراندازی در مدارس کانادا در طول ۱۰ سال گذشته، یک مرد مسلح پس از شلیک به سوی 2 برادرش در خانه به مدرسه‌ای حمله کرد و حداقل 4 نفر را کشت و تعدادی دیگر را نیز زخمی کرد. هنوز انگیزه اصلی فرد مهاجم و هویت وی و قربانیان این حادثه اعلام نشده است. وقوع تیراندازی‌های جمعی در کانادا مساله نادر و کم‌سابقه‌ای به شمار می‌رود، چرا که این کشور قانون شدیدتری برای کنترل سلاح نسبت به آمریکا دارد.

وضع مقررات آمد و شد در تونس

در پی تحولات امنیتی اخیر در تونس، وزارت کشور مقررات «منع آمد و شد» شبانه وضع کرد. خودکشی یک جوان تونسی در شهر «قصرین» بار دیگر اوضاع این کشور را امنیتی کرده و پلیس قوانین منع آمد و شد وضع کرده است. دوشنبه هفته گذشته فردی به نام رضا الیحیاوی در اعتراض به بیکاری و حفظ نامش از لیست جویندگان کار، خود را روی دکل برق انداخته و خودکشی کرد. به دنبال اعتراض‌های اخیر در تونس، نخست‌وزیر این کشور سفر خود را به اروپا ناتمام گذاشت.

آلمان اموال پناهجویان را مصادره می‌کند

مقامات محلی در ایالت‌های جنوبی آلمان با استفاده از اختیاری که دولت مرکزی به آنها داده، دارایی‌های با ارزش پناهجویان را برای کاستن از هزینه‌های دولت در این حوزه، مصادره می‌کنند. آنطور که شبکه تلویزیونی راشاتودی گزارش داده، «یوآخیم هرمان» وزیر کشور ایالت باواریا با تایید این مطلب اعلام کرده دارایی‌های نقدی و دارایی‌های غیرمنقول با ارزش بیش از 750 یورو را می‌توان توقیف کرد. این کار در آلمان انتقادهایی را برانگیخته؛ «اولا یلپکه» از اعضای پالمان آلمان گفته «درخواست اعطای پناهندگی» یکی از حقوق مصرح در قانون اساسی آلمان است و دولت حق ندارد برای این کار از پناهجویان هزینه بگیرد.

وزیر دفاع عراق: جنگ تروریسم جنگ سوم جهانی است

وزیر دفاع عراق با استقبال از همکاری کشورهای عربی و اسلامی برای مبارزه با داعش گفت: «جنگ با تروریسم جنگ سوم جهانی است.» به گزارش المعلومه، «خالد العبیدی»، عراق را جزئی از امت عربی و اسلامی دانست که متاثر از آنها و نیازمند به آنهاست و خارج از این منظومه حرکت نخواهد کرد. او در عین حال از اعلام آمادگی چین برای حمایت از عراق در زمینه مبارزه با تروریسم، البته خارج از ائتلاف‌های آمریکایی و سعودی، استقبال کرده و خواستار تسریع در آن شد. العبیدی با اشاره به نیاز ارتش عراق به آموزش و مهمات خواستار حمایت تسلیحاتی بیشتر آمریکا شد.

*********************************


نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات