صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴  ، 
کد خبر : ۲۹۵۲۱۴

اخبار ویژه روزنامه های 21 شهریور1395

 کیهان
 
آدرس اشتباه هاشمی درباره عاملان تشدید فشار علیه ملت ایران
هاشمی رفسنجانی گفت: دولت به دلیل عدم همکاری صدا و سیما نتوانست دستاوردهایش را برای مردم توضیح بدهد.
وی در دیدار نمایندگان جمعی از تشکل‌های سیاسی خراسان رضوی از «توطئه شوم قدرت‌ها برای طرح غذا در برابر نفت» خبر داد و گفت: اگر آن توطئه در ایران اجرایی می‌شد، مردم متمدن، غیرتمند، باعزت، با فرهنگ و تاریخ‌ساز ایران را تحقیر می‌کردند که البته هوشمندی مردم ایران در انتخابات سال 92، آن توطئه را در نطفه خفه و در انتخابات سال 94 عزت و اعتبار نظام را به تصمیم‌گیران مجامع جهانی دیکته کرد.
هاشمی رفسنجانی، با بیان برخی از کارهایی که دولت در ابعاد داخلی و خارجی به دست آورده، به موضوع کم شدن تورم از 40 درصد دولت سابق به 8 درصد اشاره کرد و گفت: متاسفانه به خاطر عدم همکاری صدا و سیما، دولت نتوانست برای مردم توضیح دهد، ضمن اینکه تیم اطلاع‌رسانی دولت هم ضعیف است و در حد اقدامات و دستاوردهای دولت نیست.
وی با بیان این جمله که «من دولت را با توجه به مجموعه موانع ارثی، طبیعی و تحمیلی، موفق می‌دانم»، گفت: کسانی که درباره کارنامه دولت انتقاد می‌کنند، در نظر داشته باشند که این دولت تا چند ماه پیش با کارشکنی‌های یک اقلیت محدود اما پرهیاهو در مجلس کار می‌کرد!!
درباره این اظهارات آقای هاشمی باید گفت: «مشک آن است که خود ببوید، نه آن که عطار بگوید». اگر برجام واقعا خاصیتی داشت حتی اگر صدا و سیما نیز همراهی نمی‌کرد، مردم آن را لمس و درک می‌کردند؛ حال آن که صدا و سیما علی‌الدوام تریبون را به مدیران دولتی سپرد تا در طول یک سال اخیر از محسنات- غالبا- نداشته برجام بگویند و منتقدان- اغلب- از نقد در صدا و سیما محروم شدند.
وقتی رئیس بانک مرکزی دستاورد برجام را «تقریبا هیچ» می‌داند و طیفی از مدیران دولتی اذعان کرده‌اند تحریم‌های اصلی بانکی و مالی برداشته نشده و در اثر برجام، قیمت نفت به یک‌سوم خود رسیده، صدا و سیما کدام فضیلت نداشته را به برجام نسبت دهد؟!
اما درباره ادعای «برنامه غذا در مقابل نفت» و کاهش تورم از 40 به 8 درصد باید یادآور شد نمایندگان سران فتنه سبز بودند که آدرس تشدید تحریم‌ها و حتی عنوان تحریم فلج‌کننده را به آمریکایی‌ها دادند و از آنها خواستند برای احیای فتنه و آشوب شکست‌ خورده، تحریم‌ها را در حوزه‌های بانکی و مالی و کشتیرانی و... افزایش دهند. افکار عمومی از جمله از مکالمات یکی از آقازاده‌های فتنه‌گر با نیک‌آهنگ کوثر در این زمینه کاملا مطلع هستند. همچنین این رسانه‌های همسو با فتنه‌گران بودند که به تورم انتظاری حد فاصل سال‌های 90 تا 92 دامن زدند و کوشیدند بر شدت اثرگذاری تحریم‌ها بیفزایند.

آمار اشتباه معاون وزیر اقتصاد برای توجیه عضویت در FATF
معاون وزیر اقتصاد در اظهاراتی خلاف واقع مدعی شد تعداد اعضای ‌FATF  از اعضای سازمان ملل بیشتر است!!
«حسین قضاوی در مصاحبه با روزنامه ایران و در پاسخ این سؤال که در حال حاضر چه تعداد از کشورها استانداردهای FATF را پذیرفته‌اند؟» مدعی شد؛ در حال حاضر تعداد اعضای ‌FATF  از اعضای سازمان ملل بیشتر است و از میان اعضای سازمان ملل دو کشور ایران و کره شمالی به عضویت FATF درنیامده‌اند.»
این خلاف‌گویی آشکار در حالی است که تنها 35 کشور عضو FATF  هستند اما سازمان ملل دارای 193 عضو است. در حقیقت 158 کشور عضو سازمان ملل در FATF عضویت ندارند.
قضاوی درباره مکانیزم تبادل با FATF نیز ضمن مغالطه و خلط مبحث گفت: مکانیزم تبادل اطلاعات با سایر کشورها بار اولی نیست که مطرح می‌شود. پیش از این نیز در قوانین گوناگونی امکان تبادل اطلاعاتی آمده است، برای مثال در قانون مبارزه با پولشویی اجازه همکاری با سایر کشورها برای مقابله با پولشویی داده شده است. در آیین‌نامه مبارزه با پولشویی یکی از مواد انعقاد تفاهمنامه‌های دو یا چند جانبه با کشورهای دیگر است. در کنوانسیون مبارزه با فساد نیز که به تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان هم رسیده دولت مجاز به امضای تفاهم دو یا چند جانبه برای تبادل اطلاعات شده است.
وی ادامه می‌دهد: FATF نمادی است که استانداردها را پیشنهاد  و رویه‌هایی را توصیه می‌کند که با اجرای آنها توسط کشورهای موضوع مبارزه با پولشویی و تامین مالی برای تروریسم و رفتارهای مجرمانه به بهترین نحو عملیاتی و موثرترین مقابله انجام شود.
در این اظهارات روشن است که مبادله گزینشی و اختیاری و محدود اطلاعات مالی با چند کشور، با موضوع الزام ارائه اطلاعات درخواستی از سوی FATF به بهانه شفافیت «خلط» شده است و در حقیقت ارائه اطلاعات درخواستی الزامی است.
معاون وزیر اقتصاد به جای گفتن این حقیقت که اجرای FATF مستلزم محدود کردن و تحریم نهادهایی چون سپاه پاسداران، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و... همچنین قرار دادن گروه‌های مقاومت ضد صهیونیستی در فهرست گروه‌های تروریستی است، مدعی شد از طریق FATF می‌توانیم از فرانسه بخواهیم فعالیت منافقین را محدود کند.
سازمان تروریستی منافقین در طول سالها در فهرست سازمان‌های تروریستی در غرب قرار داشته و در عین حال از سوی دولت‌هایی مانند آمریکا و فرانسه حمایت شده است، شبیه کاری که درباره داعش و جبهه النصره و ارتش آزاد سوریه و... می‌شود.
قضاوی در ادامه مصاحبه با روزنامه ایران این را هم گفته که « قبل از اجرایی شدن برجام نظام بانکی ایران به طور کامل محدود بود و نمی‌توانست به مشتریان خود اعم از حقیقی و حقوقی یا دولتی و خصوصی خدمات بانکی بین‌المللی ارائه کند. اما پس از اجرای برجام عموم بانک‌های ایران به استثنای 3 بانک توانستند خدمات بین‌المللی را از سر بگیرند. در حال حاضر اکثر بانک‌ها بدون محدودیت می‌توانند به هر نقطه از دنیا حواله ارسال یا ضمانتنامه صادر کنند تا شرکت‌های ایرانی به راحتی در مناقصه‌های خارجی شرکت کنند».
اما واقعیت‌ها حاکی از این است که نوع بانک‌های اصلی و مهم تحت فشارهای تحریمی و ارعاب‌آمیز آمریکا قرار دارند و به همین دلیل با وجود علاقه به شراکت با ایران و تأیید برجام، قادر به همکاری با کشورمان نیستند.
شایان ذکر است معاون وزیر اقتصاد حدود 2 ماه پیش در مصاحبه با گفت‌وگوی ویژه خبری درباره مدیرانی که حقوق‌های نجومی گرفته‌اند گفته بود «ما در ماجرای اخیر فیش‌ها داریم مدیران شایسته را از دست می‌دهیم(!) دیگر شاهد جا به جایی مدیر بانکی دیگری نخواهیم بود».

هفت صبح: همه مردم ایران مخالف موضع هاشمی درباره عربستان هستند
یک روزنامه اصلاح‌طلب تصریح کرد؛ هاشمی درحال انزوای اجتماعی است و موضع‌ وی در مورد عربستان مخالف موضع بدنه اجتماعی کشور است.
روزنامه هفت صبح با بیان اینکه «استقبال سرد از هاشمی رفسنجانی در مشهد نشانه دیگری از تنهایی اوست»، به موضع اخیر هاشمی درباره عربستان پرداخت و نوشت: یکشنبه گذشته سایت آیت‌الله هاشمی مصاحبه دبیر این سایت با او را منتشر کرد. در یکی از سؤالات، مصاحبه‌کننده از رابطه با عربستان بعد از برجام می‌پرسد و اینکه آیا ممکن است مدل برجام در مورد رابطه با این کشور هم اتفاق بیفتد که هاشمی اینطور جواب می‌دهد: «اگر من رئیس‌جمهور بودم- البته نه الان، آن موقع رئیس‌جمهور بودم- مشکلی را جلوی خودم نمی‌دیدم. وقتی چیزی را می‌فهمیدم که مصلحت است، عمل می‌کردم. الان آقای روحانی به آن وضعی که من بودم، نیست. این کار عملی است.»
این روزنامه می‌افزاید: هاشمی البته موضع خود را صریح‌تر هم می‌گوید و در پاسخ به اینکه «باز هم ما باید دست اول را به سمت آنها دراز کنیم؟» می‌گوید «اگر لازم باشد، چه اشکالی دارد؟ قبلاً این کار را کردیم. آقای ظریف مکرر گفته که ما آماده‌ایم هر جا که لازم باشد، مذاکره کنیم.» روشن است که این موضع تا چه حد با موضعی که حاکمیت و نیز بدنه اجتماعی کشور، از ایرانی‌گراها تا اصولگراها در زمینه رابطه با عربستان دارند متفاوت است.
هفت صبح در ادامه به موضع صریح آیت‌الله موحدی کرمانی پرداخته و می‌نویسد: مصباحی‌مقدم سخنگوی جامعه روحانیت با روزنامه آرمان مصاحبه کرد و گفت «ما در حال رایزنی و برنامه‌ریزی‌های جدیدی هستیم که زمان جلسات جامعه روحانیت مبارز را تغییر دهیم و به زمان دیگری موکول کنیم. بدون شک تغییر زمان جلسات جامعه روحانیت مبارز به حضور آقای روحانی در این جلسات کمک بسیاری خواهد کرد. این مسئله با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز مطرح شده و ایشان ابراز علاقه‌مندی کردند که در این جلسات حضور پیدا کنند.
اما هنوز ظهر نشده بود که آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی دبیر کل جامعه روحانیت مبارز درباره پیشنهاد هاشمی رفسنجانی برای برگزاری جلسات جامعه روحانیت در دفتر وی و موافقت مصباحی‌مقدم با این موضوع، گفت: «به هیچ عنوان چنین چیزی ممکن نیست.»

دیوان عدالت اداری دستورالعمل‌های اجرای FATF  را لغو کند
قانون مصوب مجلس درباره مبارزه با پولشویی و تروریسم کاملا متفاوت با تعهدات‌ پذیرفته دولت در FATF است و مدیران دولتی در این زمینه مغالطه می‌کنند.
روزنامه جوان در تحلیلی نوشت: همانند متن برنامه جامع اقدام مشترک (23 آذر 92)،  بیانیه لوزان (13 فروردین 94)  و توافقنامه‌های محرمانه‌ای که ضمیمه برجام است، هیچ کدام از مقامات ارشد دولتی توضیحات قانع‌کننده‌ای درباره مفاد توافق مورد اشاره به افکار عمومی ارائه نداده و اراده بر آن است تا معاون وزیر اقتصاد، وزارت امور خارجه یا سایر مقامات بی‌اطلاع یا کم‌اطلاع به بیان دیدگاه‌های شخصی دراین‌باره بپردازند.
تاکتیک‌های دولت در برخورد با منتقدان FATF طی روزهای اخیر را می‌توان در این گزاره‌ها خلاصه کرد:  الف- نسبت دادن توافق به دولت قبل، روشی که طی 38 ماه گذشته به صورت مکرر و با هدف فرافکنی از ناتوانی مورد استفاده قرار گرفت.  ب- استفاده دولتمردان ارشد از تاکتیک «سکوت» برای فرسایشی کردن زد و خورد میان منتقدان- حامیان FATF و پس از آن موضع‌گیری‌های متراکم و حتی پرخاش‌گرایانه با هدف جهت‌دهی به اذهان عمومی. پ- ساده‌سازی مسئله FATF با به‌کارگیری کلمات و عباراتی نظیر «قبل از امضای توافق تمام منافع کشور در نظر گرفته شده»  با هدف ترغیب افکار عمومی به ساده‌انگاری در نگاه به چنین توافقی. ت- بی‌اساس خواندن گفته‌های کارشناسانه دلسوزان با استفاده از لفظ «دلواپسان»  یا «کاسبان تحریم»  و بی‌مبنا خواندن نگرانی‌های این قشر از جامعه با بهره‌گیری از این روش سه ساله. ث- حواله دادن اصل مسئله به شورای عالی امنیت ملی برای فرار از پاسخگویی به جامعه، همانند متن توافقنامه‌های هسته‌ای.
 این روزنامه  اضافه کرد: روند تعاملات نمایندگان دولت با افراد، نهادها و سازمان‌های بین‌المللی به زودی می‌تواند «شبکه‌ای زنجیره‌ای‌وار از تعهدات حقوقی»  یکسویه و بدون تضمین‌های متناسب با تعهد، برای کشور ایجاد کرده که می‌تواند بعد از گذشت یک دوره زمانی نسبتا کوتاه قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را تقلیل داده و نقش کشور در مناسبات منطقه‌ای را به حداقل ممکن برساند.
تلاش برای «ساده‌سازی» توافق FATF را می‌توان در نامه‌ ولی‌الله سیف، رئیس کل بانک مرکزی به مدیران عامل بانک‌ها و موسسات اعتباری با هدف ممنوع کردن تحریم شرکت‌های داخلی توسط بانک‌ها مشاهده کرد چرا که نامه وی تنها یک بخش جزیی از «سلسله تعهدات امنیتی، بانکی و حقوقی»  را شامل شده و سایر نگرانی‌های برآمده از توافق را در برنمی‌گیرد.
همچنین نامه سیف روند اجرای کلی توافق‌نامه FATF را ملغی نکرده و تنها بخش محدودی را شامل می‌شود و چنانچه دولت اراده‌ای برای رفع نگرانی‌های عمده در این زمینه دارد باید از اجرای اصل توافق پرهیز کرد.
مشابه اشتباه حقوقی ولی‌الله سیف، در ارائه دستورالعمل بانکی را می‌توان به شکل دیگر در بیانیه شورای عالی مبارزه با پولشویی مشاهده کرد که در آن راه‌گریز از فاجعه FATF را به‌کارگیری «حق شرط» اعلام می‌کند. در حالی که در ماده 19 قانون معاهدات 1969  در صورتی که حق شرط با روح حاکم بر توافق مغایرت داشته باشد، نافذ نیست؛ ماده 19 اشعار می‌دارد: «یک کشور هنگام امضا، تنفیذ، قبولی، تصویب یا الحاق به یک معاهده می‌تواند تعهد خود نسبت به آن معاهده را مشروط کند مگر در صورتی که وقتی که حق شرط با هدف و منظور معاهده مغایرت داشته باشد.»  بدون تردید یکی از اهداف عمده سازمانی نظیر FATF تحدید قدرت ایران و محدود‌سازی سپاه، حزب‌الله و جهاد اسلامی است و حق شرط مورد نظر شورای عالی مبارزه با پولشویی با توجه به مبنا و هدف توافقاتی نظیر آنچه بین ایران با FATF صورت گرفته همخوانی نداشته و عملا خلاف روح حاکم بر این‌گونه توافقات است.
نویسنده خاطر نشان کرد: در قانون مصوب مجلس درباره مبارزه با پولشویی  و تروریسم، «تعهدات مالایلزم» غربی را نپذیرفته‌ایم ولی در توافق محرمانه اخیر حجم گسترده‌ای از تعهدات داده شده که یکی از بندهای این قانون داخلی مبنی بر «عدم ارائه اطلاعات به نهادهای خارجی»  در اسفند 96 حذف شود. پرسش اینجاست، در شرایطی که قانون داخلی جامع، کامل و مبتنی بر منافع و مصالح ملی است که منشأ تصویب و تفسیر آن نهادهای خودی می‌باشد چه اصراری است تا به «مجموعه‌ای از قوانین غربی» تن دهیم. آن هم در حالی که با اجرای دقیق تعهدات ایران در توافقنامه اخیر نیز مشکلات عدیده‌ای بانکی- تجاری کشور مرتفع نخواهد شد، چرا که منشأ حقوقی تحریم 178 فرد و نهاد ایرانی وزارت خزانه‌داری آمریکاست و براین اساس نباید به توافق FATF نگاهی خوش‌بینانه داشت و تنها مسیر چاره‌جویی را این مسئله عنوان کرد.
موثرترین فرآیند را دیوان عدالت اداری می‌تواند در دستور کار قرار دهد، چرا که تأثیرگذارترین راهکار برای تقطیع و حتی خاتمه نگرانی‌ها، لغو تمام دستورالعمل‌هایی است که وزارت اقتصاد یا هر نهاد ذیل توافق با FATF برای مجموعه‌های زیر نظر دولت صادر کرده و این اقدام مطابق ماده 975 قانون مدنی برعهده دیوان عدالت اداری است. 
 
 
 خراسان
 
مجوز به ظریف برای فروش یک ملک اروپایی
بر اساس پیشنهاد محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به مسئولان نهاد ریاست جمهوری که به تازگی با آن موافقت شده، مقرر شده با توجه به اختیارات اعطا شده به دولت بر اساس ماده 115 قانون محاسبات عمومی، امکان فروش یکی از اقامتگاه های دیپلمات نشین کشورمان در یکی از شهرهای مهم اروپایی فراهم شود و وجوه حاصله طبق قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به خزانه واریز و معادل آن در سقف اعتبارات مصوب برای تکمیل طرح تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام استفاده شود.
 
برنامه جدید دولت برای پیگیری امور اتباع بیگانه
بر اساس گزارش یک مقام مسئول در دولت به تعدادی از مدیران ارشد اجرایی، اعلام شده است در حالی که شورایی با نام "هماهنگی اجرایی اتباع بیگانه" بر اساس ماده ۱۸۰ قانون برنامه سوم توسعه ایجاد و در برنامه چهارم هم تایید شده بود، تشکیل شورای مذکور در قانون برنامه پنجم و پیش نویس لایحه برنامه ششم، مورد تنفیذ مجدد قرار نگرفت که به نظر می رسد با توجه به ابعاد این موضوع مهم، نیاز است مجدد ساز و کاری مشابه برنامه های فوق برای تمرکز سیاست گذاری در این زمینه اندیشیده شود که این موضوع مورد موافقت کلی برخی مدیران ارشد دولت قرار گرفته است.
 
 
 آرمان
 

بررسي شكايت از قاضي پور
عضو هيات نظارت بر رفتار نمايندگان گفت: شكايت خبرنگاران از قاضي پور به دست هيات نظارت بر رفتار نمايندگان رسيده است و اين شكايت در نهايت عدالت مورد بررسي قرار مي‌گيرد. داوود محمدي رئيس كميسيون اصل نود و عضو هيات نظارت بر رفتار نمايندگان در اين خصوص به خبرنگار پارلماني خبرگزاري برنا گفت: شكايتي از سوي خبرنگاران به صورت جمعي و يك شكايت نيز به صورت مجزا از جانب خبرنگار مورد ضرب و شتم قرار گرفته در هيات نظارت بر رفتار نمايندگان مطرح شده است. در حال حاضر اين شكايت‌ها تازه به دست اين هيات رسيده و بايد مورد بحث و بررسي قرار گيرد. وي در پاسخ به اين سوال كه اظهارات آقاي قاضي پور مبني بر شوخي كردن چقدر مي‌تواند در جريان موثر باشد، گفت: اين موضوع نمي‌تواند در پروسه بررسي چندان موثر باشد و فقط موضوع شكايت و اسناد و مدارك مورد بحث قرار مي‌گيرد. بر اين اساس از هر دو نفر مي‌خواهيم تا ادله خود را مطرح كنند.

نواختن «زنگ مهر» توسط روحانی
مديركل دفتر وزارتي آموزش و پرورش از نواخته شدن زنگ مهر توسط رئيس‌جمهور در آغاز سال تحصيلي خبر داد. محمد فاضل در همايش توجيهي پروژه ملي مهر با اشاره به ضرورت استمرار سياست توسعه مشاركت‌ها اظهار كرد: استمرار اين سياست مي‌تواند در جهت تقويت نظام آموزشي كشور مثمر ثمر واقع شود. وي خطاب به تيم اعزامي ستاد پروژه مهر به استان‌ها گفت: انعكاس مسائل استان‌ها به ستاد از ماموريت‌هاي شماست و كمك مي‌كند با آشنايي دقيق از مشكلات و مسائل بتوانيم با دقت بيشتري برنامه‌ريزي كنيم.

برگزاري جلسه جامعه مدرسين
جلسه شوراي مركزي جامعه مدرسين جمعه به رياست آيت‌ا... يزدي برگزار شد. حجت‌الاسلام علي ابراهيمي سيريزي رئيس دفتر جامعه مدرسين حوزه علميه قم با اشاره به جلسه اخیر اين جامعه اظهار كرد: جلسه شوراي مركزي جامعه مدرسين به رياست آيت‌ ا. . . يزدي و با حضور اعضاي شوراي مركزي برگزار شد. وي افزود: در اين جلسه عملكرد مسائل داخلي و معاونت‌هاي جامعه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

 انتقاد شاهرودي از دولت
رئيس سابق دستگاه قضائي گفت: مسئولان بايد مجرم‌بودن رژيم سفاك آل سعود را به‌طور علني تبليغ كنند. آيت‌ا... محمود هاشمي شاهرودي در نخستين جلسه درس خارج فقه خود، با ابراز تاسف از اينكه «مسئولان جمهوري اسلامي به فاجعه منا اهميت چنداني نداده‌اند» تاكيد كرد: فاجعه منا هرچند به دليل سوء مديريت و بي‌كفايتي آل‌سعود در امور حج رخ داد اما مساله مهم‌تر، مجرمانه‌بودن اين فاجعه است كه نبايد به‌راحتي از كنار آن گذشت. وي تاكيد كرد: بنابراين مسئولان كشور ما تنها نبايد مسائلي از جمله ديه و جبران خسارت را مطرح كنند بلكه بايد مجرم‌بودن رژيم سفاك آل سعود را نيز به‌طور علني تبليغ كنند.

شهردار نيشابور منصوب شد
وزير كشور به پيشنهاد شوراي اسلامي شهر نيشابور در حكمي هادي مسلمي را به سمت شهردار نيشابور منصوب كرد. عبدالرضا رحماني فضلي در اجراي تبصره ۳ ذيل بند يك ماده ۷۱ قانون تشكيلات، وظايف و انتخابات شوراهاي اسلامي كشور و انتخاب شهرداران مصوب ۱/۳/۱۳۷۵ و با توجه به پيشنهاد شوراي اسلامي شهر نيشابور در حكمي هادي مسلمي را به سمت شهردار نيشابور منصوب كرد.

 طرح استخدام فرزندان فرهنگيان
‌نماينده مردم بوئين‌زهرا در مجلس گفت: يكي از مهم‌ترين دغدغه فرهنگيان طرح استخدام فرزندان آنها است كه به‌زودي در مجلس اين موضوع را پيگيري مي‌كنم. ‌روح‌ا. . . بابايي صالح تصريح كرد: جايگزيني يكي از فرزندان فرهنگيان با آنها، به پاس ۳۰ سال خدمت در آموزش‌وپرورش، به عنوان يكي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي فرهنگيان براي ما از اهميت بالايي برخوردار است. وي افزود: در صورت تصويب اين طرح همه فرهنگيان كشور مي‌توانند از مزاياي آن بهره‌مند شوند.

حكم روحاني براي اشرف بروجردي
رئيس‌جمهور در حكمي اشرف بروجردي را به عنوان «عضو شوراي فرهنگي - اجتماعي زنان و خانواده» منصوب كرد. در حكم حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني در اين‌باره آمده است: در اجراي بند ۳ ماده ۲ آيين نامه اصلاحي شوراي فرهنگي - اجتماعي زنان و خانواده مصوب ۱۶ آذر ۱۳۸۹ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، به موجب اين حكم به عنوان «عضو شوراي فرهنگي - اجتماعي زنان و خانواده» منصوب مي‌شويد. توفيق سركارعالي را در انجام وظايف محوله با رعايت اصول قانونمداري، اعتدالگرايي و منشور اخلاقي دولت تدبير و اميد از خداوند بزرگ مسالت دارم.

امين حيايي ديگر جلو مردم نمي‌ايستد!
امين حيايي، بازيگر سينما در برنامه هفت گفت: فيلمي را بازي كردم كه شايد برخي مردم دوست نداشتند ازجمله «قلاده‌هاي طلا» اما من واقعا به مسير و سرنوشت اعتقاد دارم و معتقدم خدا را مرا جلو مي‌برد و فكر مي‌كنم او راه غلط جلو من نمي‌گذارد. هرچند برخي گمان كنند كه اين فيلم به اوج محبوبيت من ضربه زد. بعد از «قلاده‌هاي طلا» مرا در سينما بايكوت كردند، الان در چنين شرايطي به خاطر تبعاتش ديگر حاضر به بازي در چنين فيلمي نيستم. ترجيح مي‌دهم جلو برخي مردم و همكارانم نايستم. من هم از كسي دلخوري ندارم و همه را بخشيده‌ام.

واكنش فتاح به كانديداتوري‌اش
رئيس كميته امداد در پاسخ به اين سوال كه برخي رسانه‌ها گمانه‌زني كرده‌اند شما را در انتخابات سال ۹۶ خواهيم ديد، آيا چنين خواهد شد، اظهار كرد: گمانه‌ زني را رسانه‌ها بيان مي‌كنند، ما خادم مردم هستيم و اين كار را با هيچ چيزي عوض نخواهيم كرد. پرويز فتاح افزود: من يك راي دارم و در سال ۹۶ آن را به صندوق خواهم انداخت و اين را خواهيد ديد. رئيس كميته امداد همچنين به سوال ديگري درخصوص پاسخ شفاف‌تر نسبت به حضورش در انتخابات سال ۹۶ جواب نداد.

اشک مردم از دیدن هاشمی !
سایت رسمی استانداری خراسان رضوی در خبری نوشت: دیدن رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام آن قدر برای مردم و خانواده‌ها در حرم امام رضا(ع) جالب بود که بعضا اشک می‌ریختند.

 
ایران
 
    
ادعای پرداخت 6/33 میلیارد دلار پول نقد و طلا به ایران
شبکه خبری فاکس نیوز مدعی شد که ایران غیر از 7/1 میلیارد دلاری که از امریکا برای بدهی‌های قبلی خود دریافت کرده است، 6/33 میلیارد دلار دیگر نیز به‌ صورت پول نقد و طلا دریافت کرده است. به گزارش مهر، بر اساس گزارشی که یکی از متخصصان تحریم ایران در کنگره به نمایندگان مجلس ارائه کرده است، از ژانویه سال ۲۰۱۴ تا ژوئیه ۲۰۱۵ یعنی زمانی که اوباما در حال چکش‌کاری جزئیات توافق نهایی هسته‌ای با ایران بود، ایران ماهانه ۷۰۰ میلیون دلار از پول‌های بلوکه ‌شده خود را از امریکا دریافت می‌کرد. براساس این گزارش، آن‌طور که «مارک دبوویتز» مدیر اجرایی بنیاد دفاع از دموکراسی بیان کرده است، تاکنون 9/11 میلیارد دلار به ایران پرداخت ‌شده است اما جزئیات این توافق هنوز هم محرمانه مانده است. دبوویتز فاش ساخته است که «ایران احتمالاً 6/33 میلیارد دلار به‌ صورت پول نقد و طلا یا دیگر فلزات ارزشمند از امریکا دریافت کرده است.»


 ادعای محکومیت «زاغری» به پنج سال حبس
همسر نازنین زاغری مدعی شد که این تبعه ایرانی- انگلیسی به پنج سال حبس محکوم شده است. به گزارش ایسنا و به نوشته روزنامه وال استریت ژورنال، ریچارد رادتکلیف، همسر نازنین زاغری که در ماه آوریل در ایران بازداشت شده بود روز جمعه به رسانه‌ها گفت که همسرش به پنج سال حبس محکوم شده است. همسر این تبعه ایرانی- انگلیسی همچنین گفت که این حکم روز سه‌شنبه از سوی قاضی ابوالقاسم صلواتی در دادگاه انقلاب اسلامی صادر شده است. وزارت امور خارجه انگلیس هم در این باره اعلام کرد:‌ «ما بشدت نسبت به گزارش‌های محکومیت نازنین زاغری نگران هستیم و وزیران ما، این موضوع را با مقامات ایرانی مطرح خواهند کرد.»


عدنان حسن‌پور آزاد شد
وکیل‌مدافع عدنان حسن‌پور- روزنامه‌نگار - گفت که موکلش با اعمال ماده 134 قانون مجازات اسلامی از زندان آزاد شده است. محمد صالح نیکبخت در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:‌ عدنان حسن‌پور  روزنامه‌نگار در مریوان  سال 85 به اتهام محاربه دستگیر شد  که دادگاه بدوی او را به  اعدام محکوم کرد. وی افزود:‌   پس از فرجام خواهی و ارجاع پرونده حسن پور به شعبه دوم دادگاه انقلاب سنندج، قاضی بابایی رئیس این شعبه، این بار عدنان حسن‌پور را به 31 سال حبس محکوم کرد که دادگاه تجدید نظر پس از حذف موارد متعددی از اتهامات، وی را به 15 سال حبس محکوم کرد. نیکبخت گفت: پس از درخواست اعمال ماده 134 قانون جدید مجازات اسلامی مبنی بر تجمیع و حذف برخی مجازات‌ها، عدنان حسن‌پور پس از گذراندن محکومیت خود، روز گذشته از زندان مریوان آزاد شد.


واکنش ترامپ به قایق‌های سپاه
به گزارش تابناک، دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده با اشاره به رویارویی‌های اخیر قایق‌های تندروی ایران در خلیج فارس با ناوهای امریکایی، اقدام به تهدید کرده و گفته است: سربازان ایرانی را که  برای ناوهای امریکا مزاحمت ایجاد کنند، به ضرب گلوله دور و از آب‌ها خارج می کنیم.
 
جمهوری اسلامی
 
بحرین برای مقابله با ایران، در کنار عربستان خواهد ایستاد 
 * سفیر بحرین در عربستان سعودی با متهم کردن ایران به دخالت در کشورهای عربی گفت بحرین در مقابله با ایران از عربستان سعودی حمایت خواهد کرد. حمود بن عبدالله آل خلیفه، سفیر بحرین در ریاض گفت دولت بحرین در رویایی با ایران در کنار عربستان سعودی خواهد ایستاد. به گزارش خبرگزاری «بنا» بحرین، وی در گفت وگو با روزنامه «الوطن» بحرین ضمن تکرار اتهامات رژیم آل خلیفه علیه ایران، اعلام کرد که دولت بحرین از عربستان سعودی در برابر آنچه وی آنرا توطئه‌های ایران در منطقه خواند، حمایت خواهد کرد. این مقام بحرینی که کشورش به همراه عربستان سعودی در حمایت از تروریسم شهره خاص و عام هستند، مدعی شد جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به اهداف خود در منطقه و سیطره بر آن، از بدترین شیوه‌های تروریستی استفاده می‌کند. وی ایران را به سیاسی کردن حج متهم کرد.
 
تهدیدات جدید دونالد ترامب علیه ایران
* نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باز هم دیوانگی کرده و گفته ناوهای آمریکایی باید به سمت قایق‌های ایرانی شلیک کنند. وی افزود: وقتی آنها با قایق‌های کوچکشان دور ناوشکن‌های زیبای ما می‌چرخند و رفتارهایی با مردم ما می‌کنند که نباید به آنها اجازه داده شود این کارها را انجام دهند، ما به آنها شلیک کرده و آنها را از دریا بیرون می‌کنیم.» ترامپ همچنین با انتقاد از باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا و هیلاری کلینتون، نامزد حزب رقیب گفت سیاست‌های آنها باعث شده ایران به یک قدرت تبدیل شود.
 
نگرانی از هدف کارگردانان حضور چهره های کلاه مخملی در راهپیمایی ها
* حضور چند چهره معروف به کلاه مخملی در راه پیمائی ضد آل سعود و آل خلیفه که روز جمعه در تهران برگزار شد، موجب تعجب مردم گردید. تاکنون سابقه نداشت چنین چهره‌هائی که با سیبل‌های از بنا گوش در رفته و ژست‌ها ویژه خود مردم را به یاد صحنه‌های خشن فیلم فارسی می‌اندازند در راه پیمائی‌ها حضور داشته باشند. از هم اکنون این نگرانی وجود دارد که کارگردانان چنین صحنه‌هائی درصدد تولید مثل این چهره‌های نامتجانس با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی برای حضور در راه‌پیمائی 22 بهمن باشند.
نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات