پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
در روزهای اخیر خبرهای ضد و نقیضی از صحت گزارشهایی که به تازگی درباره عقب نشینی تدریجی نیروهای اماراتی از یمن منتشر شده، به گوش میرسند و این تناقض با سکوت معنادار این روزهای ابوظبی و خودداری بیشتر مسؤولان آن از هرگونه اظهارنظری در این خصوص شدت گرفته است. اما تردیدی نیست که امارات متحده عربی دیگر نمیتواند پس از تحمل چهار سال خسارتهای گسترده مالی، انسانی، سیاسی و معنوی به این جنگ ادامه دهد و تداوم حضورش در این مسیر نتایج معکوسی از جمله انتقال جنگ به عمق خاک عربستان و تهدید شدن امارات از سوی انصارالله و بالا گرفتن مخالفتهای داخلی و جامعه جهانی را به همراه خواهد داشت.
در همین راستا موضوع خروج امارات از یمن و پیامدهایی که رویکرد جدید این کشور برای همپیمان آنها در یمن (عربستان سعودی) خواهد داشت، مورد توجه رسانه های مختلف عربی قرارگرفته است:
*شبکه خبری العالم (7/7/2019) در تحلیلی به نقل از پایگاه امریکایی لوبلاگ که به قلم جیمز دوروسی نوشته شده است، تاکید می کند که خروج نیروهای اماراتی می تواند حاکی از این باشد که اماراتی ها موضوع رویارویی بین ایران و امریکا را جدی گرفته اند و درصورت وقوع یک جنگ، امارات و عربستان از میدان های اصلی آن خواهند بود. نویسنده این رویکرد امارات را عقب نشینی آن در مقابل ایران ارزیابی کرده و تاکید می کند که خروج امارات را باید نشان دهنده اخلافات جدی این کشور با امریکا نیز تلقی کرد؛ موضوعی که برملا شدن پیام های ایمیل سفیر امارات در واشنگتن هم موید آن است.
* پایگاه خبری الجزیره (5/7/2019) در گزارشی به نقل از میدل ایست آی، اقدام امارات را به صدا درآمدن ناقوس خطر برای عربستان سعودی دانسته است و تاکید می کند که محمد بن سلمان به واسطه نوع عملکردی که در یمن داشته است از سوی جامعه جهانی محکوم است و چاره ای جز مذاکره با حوثی ها و رسیدن به یک راه حل سیاسی ندارد؛ امری که در نهایت اتفاق خواهد افتاد.
* پایگاه الخلیج اون لاین (29/6/98) در گزارشی مجموعه ای از عوامل را در رویکرد جدید امارات نسبت به جنگ در یمن دخیل می داند:
*پایگاه خبری تحلیلی البعد الرابع (2/7/2019) به نقل از کارشناسان نسبت به خطرات خروج امارات از یمن هشدار می دهد. در این مطلب با تلاش برای برجسته کردن نقش امارات در ایجاد امنیت در جنوب یمن، تصریح شده است که خروج امارات از یمن باعث بازگشت هرج و مرج و فعالیت دوباره گروه های تروریستی می شود.
* روزنامه الیوم 8 (8/7/2019) در گزارشی به پیامدهای اقدام امارات برای خروج از یمن می پردازد و نقل از ایلانا دیلزیه، پژوهشگر انستیتو واشنگتن، تاکید می کند که خروج اماراتی ها از یمن باعث می شود تا سعودی ها مجبور به گفتگو با انصار الله یمن شوند. نویسنده تاکید می کند که با توجه به حساسیت هایی که در این زمینه وجود دارد و ائتلافی که بین امارات و عربستان شکل گرفته، طبیعی است که ابوظبی به صورت رسمی خروج خود را اعلام نکند.
* خبرگزاری حمرین نیوز (8/7/2019) در تحلیلی به قلم صادق القاضی به بررسی پیامدهای خروج امارات از یمن و تاثیر آن بر عربستان سعودی پرداخته و تاکید می کند که اقدام امارات در سطح نظامی برخی از جبهه های جنگ را تحت تاثیر قرار می دهد و در حوزه سیاسی کمکی به دولت مستعفی یمن نخواهد کرد.
* پایگاه اینترنتی متابعات (3/7/2019) به نقل از یک فعال رسانه ای کویتی (عبد الله محمد الصالح) موضوع تصمیم امارات به خروج از یمن را به تحولات میدانی مربوط به جنگ نسبت داده و از نگرانی هایی می گوید که مقامات اماراتی متوجه آن شده اند. به گفته این فعال رسانه ای محمد بن زاید ولیعهد امارات در ملاقاتی که با ولادیمیر پوتین داشته اطلاعاتی درباره توان موشکی انصارالله یمن دریافت کرده است که براساس آن حوثی های یمن می توانند در یک حمله واحد به ابوظبی حدود 13 موشک را به سمت آن شلیک کنند.
* عبدالباری عطوان، تحلیلگر معروف عرب در تحلیلی در روزنامه فرامنطقهای رای الیوم (6/7/2019) درباره دلایل تصمیم اخیر ابوظبی برای عقبنشینی تدریجی از یمن و بازتاب این تصمیم بر روابط ائتلافی عربستان-امارات و نیز تاثیر آن بر یمن نوشته و مجموعه ای از دلایل را در تصمیم امارات متحده عربی برای خروج از یمن ذکر می کند: