پیروزی مردم مظلوم غزه و فلسطین قهرمان در برابر رژیم غاصب و کودک کش صهیونی بر ملت های مسلمان و آزاده جهان مبارک باد
شبکههای ایران اینترنشنال و بیبیسی فارسی و برخی کانالهای تلگرامی در یکی دو روز گذشته مدعی شدند که در پی حمله نیروهای امنیتی به مدرسه شاهد در شهر اردبیل یک دختر نوجوان زخمی شد و پس از انتقال به بیمارستان فاطمی اردبیل بهدلیل خونریزی داخلی فوت کرد، همچنین 10 دانشآموز مجروح و 7 دانشآموز هم دستگیر شدند.
مسئولان آن استان از جمله مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری اردبیل و مدیرکل آموزش و پرورش نسبت به این ادعا واکنش نشان دادند و ضمن تکذیب این ادعا اعلام کردند: تاکنون در اردبیل هیچ کشته و مجروحی نداشتیم.
نام و نام خانوادگی و تصویر آن فردی که ادعا میشود در بیمارستان فاطمی فوت کرده است، از سوی هیچ یک از رسانهها و کانالها منتشر نشده است، این در حالی است که در گذشته برای چنین ادعاهایی حداقل نامی همچون «ترانه موسوی» ساخته میشد.
سال 88 گفته شد که ترانه موسوی از سوی نیروهای امنیتی کشته شده است که برای وی مراسم ختمی برگزار شد و میرحسین موسوی هم آن در شرکت کرد، اما بعد مشخص شد که اساساً چنین فردی وجود خارجی ندارد.
بهنظر میرسد رسانههای فارسیزبان پس از تجربه ماجرای «ترانه موسوی» و تکذیب کشته شدن خانمها سارینا اسماعیلزاده، مهسا موگویی و نیکا شاکرمی در جریان اغتشاشات اخیر، بدون نام بردن از کسی و صرفاً با طرح ادعاهایی، بهدنبال مبهم کردن فضا هستند تا ادعاهایشان بهسرعت تکذیب نشود؛ هرچند روایتهای مطرحشدهشان نیز با یکدیگر همخوانی ندارد.
البته در طرح این ادعا، بیش از همه، شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال وابسته به آلسعود نقش داشت و بیبیسی فارسی هم علیرغم اینکه در ابتدا این خبر دروغ را منتشر کرده بود، امروز با یک عقبنشینی، توضیحات کانال شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران را منتشر کرد که در آن آمده بود: بهدلیل وجود منابع خبری مختلف هنوز نتوانسته است خبر درگذشت این دانشآموز را تأیید یا رد کند.