سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم(ع) بابالحوائج را بر عموم شیعیان تسلیت می گوییم
شهادت غم بار رئیس جمهور کشورمان به همراه جمعی از یاران ایشان در یک سانحه هوایی دلخراش موجی از اعلام همبستگی از سوی کشورهای منطقه و جهان را به دنبال داشت. جریانهای منطقهای از شهید آیت الله رئیسی به عنوان حامی محور مقاومت و آرمان فلسطین یاد میکنند.
روزنامه المراقب العراقی با اشاره به شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی نوشت: رئیس جمهور فقید ایران را با مواضع حامی مقاومت اسلامی و نیروهای حشد شعبی در نبرد با تروریستها و حمایت قهرمانانه از مسائل مهم امت اسلامی به ویژه آرمان فلسطین میشناسیم. وی روابط ایران و عراق را به سمت روابط راهبردی بدون تعدی به حقوق عراقیها هدایت کرد و به همین دلیل با ترکیه و کویت تفاوت دارد. رئیسی تبدیل به یکی از رؤسای جمهوری شد که در قلبهای عراقیها جایگاه ویژه ای دارد.
روزنامه القدس العربی با تیتر «مدیریت بحرانِ نبود رئیسی در ایران» نوشت: یکی از نشانههای وجود ثبات سیاسی در یک کشور اداره مسالمت آمیز به دور از درگیریها برای به دست گرفتن قدرت بعد از فوت یا برکناری ناگهانی رئیس جمهور است. تنها چند ساعت بعد از اعلام فوت رئیس جمهور ایران، رهبر این کشور معاون اول رئیس جمهور را به عنوان مسئول اداره کشور بر اساس قانون اساسی تعیین کرد و قرار است انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام طی ۵۰ روز برگزار شود. بررسی این اوضاع نشان میدهد که چقدر تبلیغات کشورهای غربی درباره سیاستمداران ایرانی به عنوان افراد «خون خوار»! که اهمیتی به مردم و شفافیت و گردش آزاد اطلاعات نمیدهند دروغ است. پیام رهبر جمهوری اسلامی ایران با تصویری که آمریکا و اسرائیل از حاکمان این کشور به ما نشان داده اند کاملاً متفاوت است.
یک نویسنده سوری نیز در مقاله خود در روزنامه رأی الیوم نوشت: یک هفته قبل از شهادت رئیس جمهور ایران با ایشان در نمایشگاه بین المللی کتاب دیدار کردم. ما وارد محل دیدار شدیم و دیدیم که ایشان با خضوع تمام در حال نماز خواندن هستند. من از همه به ایشان نزدیکتر بودم و از مواضع ایران در حمایت از آرمان فلسطین قدردانی کردم. ایشان با اطمینان خاطر لبخند زدند؛ لبخندی که حاکی از ایمان به نابودی رژیم صهیونیستی و آزادی فلسطین بود. آیت الله رئیسی به نزدیک بودن پیروزی و تحقق وعده الهی و مظلومیت ملت فلسطین ایمان داشت. این دیدار کوتاه تأثیر عمیقی بر روح و روان کسانی که در آنجا حضور داشتند گذاشت.
روزنامه الاخبار در مقالهای در این خصوص نوشت: فوت رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران در یک سانحه هوایی، ایران، منطقه و جهان را شوک زده کرد. بعد از این واقعه سوالات زیادی درباره آینده سیاسی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد اما رأس هرم در ایران یعنی مقام معظم رهبری خیلی زود تصمیمات لازم را برای دور کردن پیامدهای این فاجعه از امنیت و ثبات سیاسی کشور اتخاذ کرد. ایران با عبور از این شوک خود را برای برگزاری انتخابات زودهنگام آماده میکند.
روزنامه سوری الثوره نیز با تیتر «سفر خود را با شهادت تمام کرد» نوشت: این همان داستان زندگی مجاهدان است. رئیس جمهور ایران نیز سفر جهادی خود را با شهادت به پایان رساند؛ همان طور که در طول زندگی اش در مسیر خدمت به کشورش و مسائل مهم امت اسلامی به ویژه آرمان فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی حرکت کرد. آخرین کلمات وی در حمایت از فلسطین بود و بعد از این سخنان با یک مدال شرافتمندانه آویخته بر روی سینه اش از دنیا رفت. تمام کسانی که در این سانحه هوایی به شهادت رسیدند در طول زندگی خود حامی آرمان فلسطین بودند و تا جاییکه توانستند از مقاومت حمایت کردند.
روزنامه یمنی المسیره نیز با تیتر «ضایعه ای برای امت اسلامی» نوشت: سانحه ناگوار بالگرد رئیس جمهور ایران و نگرانی ملت این کشور برای رئیس جمهورشان نشان داد آیت الله رئیسی به عنوان یک مقام شجاع، تا چه در میان مردم محبوبیت دارد. تمام اقدامات ایشان از ۳ اوت ۲۰۲۱ تاکنون نشان میدهد که نبودشان نه تنها یک ضایعه برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان هشتمین رئیس جمهور بلکه برای تمام امت اسلامی به شمار میرود. آیت الله رئیسی برای بیداری امت اسلامی، کاهش اختلافات در میان این امت و تقویت اتحاد در موضع گیری های کشورهای اسلامی بسیار تلاش کرد.
روزنامه العربی الجدید با تیتر «امتحان کشورهای عربی در غزه» نوشت: ظواهر امر نباید ما را فریب دهد. رژیم صهیونیستی چیزی جز سگ نگهبان و آلت دست غربیها به ویژه آمریکا برای ترساندن کشورهای عربی و تسلیم کردن آنها در برابر خواستههای خود نیست. آمریکا تلاش میکند کشورهای عربی را در راستای تحقق منافع و خواستههای خود به کار گیرد. این کشور امروزه بعد از نابودی قدرت استعمار قدیم اروپا، سرنوشت رژیم صهیونیستی را به دست گرفته و برای این رژیم تعیین تکلیف میکند تا بتواند از این طریق کشورهای عربی را دنباله رو خود کند. این آمریکا است که شروط جنگ میان تل آویو و کشورهای عربی و در حال حاضر با غزه را تعیین میکند.