«عبدالعزیز نیکبین» معاون آموزشوپرورش نمایندگی ولیفقیه در سپاه، پیرو تشکیل کانونهای علمی در مراکز علمی نمایندگی، درباره موضوع نامنویسی دانشوران علاقهمند به عضویت در این کانونها توضیحاتی ارائه داد که در ادامه، این توضیحات بهصورت پرسش و پاسخ ارائه میشود.
تاکنون چند کانون نمایندگی و با چه عنوانهایی تشکیل شده است؟
در حال حاضر، شش کانون علمی نمایندگی شامل فلسفه و کلام، قرآن و حدیث و جامعهشناسی اسلامی ـ زیرمجموعه پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق (ع) ـ کانون اخلاق و تربیت، علوم سیاسی و فقه (زیرمجموعه دانشکده شهید محلاتی) تشکیل شده است.
علاقهمندان چگونه میتوانند با این کانونها ارتباط برقرار کنند؟
علاقهمندان (دانشوران نمایندگی) برای عضویت در کانونهای علمی یادشده میتوانند به «سامانه علیم» به نشانی زیر مراجعه کنند:
https://alim.sep/#/auth/login
آیا عضویت در این کانونها به شرایط خاصی نیاز دارد؟
ازجمله الزامات عضویت در کانونهای علمی سپاه، ورود به سامانه علیم، ثبت اطلاعات عمومی و بارگذاری مدرک تحصیلی و مستندات شغلی است. خوبی این سامانه این است که پس از ثبت اولیه اطلاعات و بارگذاری مستندات، کانونهای علمی مرتبط برای عضویت، از سوی این سامانه به دانشوران پیشنهاد میشود.
دانشورانی که مدارکشان ناقص است، باید چه اقدامی انجام دهند؟
دانشورانی که پیشتر نسبت به ورود اطلاعات و بارگذاری مدارک خود اقدام کردهاند؛ اما مدارکشان دارای نقص مدارک تحصیلی و شغلی غیرمرتبط، عدم بارگذاری مدرک است، در اسرع وقت نسبت به رفع نواقص اقدام کنند.
مراکز علمی دیگر هم میتوانند به تشکیل کانون علمی در این مجموعه اقدام کنند؟
سایر مراکز علمی نمایندگی مانند گروه معارف دانشگاه جامع امام حسین (ع)، گروه معارف دانشگاه افسری امام حسین (ع)، گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) و...، حسب دستور نماینده محترم ولیفقیه در سپاه، میتوانند کانون علمی در یکی از حوزههای علوم اسلامی تشکیل دهند و عناوین پیشنهادی کانونهای خود را به این معاونت اعلام کنند.