بین الملل >>  آمریکاواروپا >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷  ، 
کد خبر : ۳۷۶۵۵۶

جان کری: اسرائیل قادر به نابود کردن تاسیسات هسته‌ای ایران نیست

وزیر امور خارجه اسبق آمریکا می‌گوید که تل‌آویو به تنهایی قادر به پایان بخشیدن به برنامه هسته‌ای ایران نیست.

به نقل از سی‌ان‌ان، جان کری، وزیر خارجه دولت دموکرات باراک اوباما، رئیس جمهور اسبق آمریکا درباره ادعای تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران، گفت که تل‌آویو توانایی این کار را ندارد.

کری در گفتگو با سی‌ان‌ان در واکنش به اینکه با توجه به حضورش در مذاکرات منجر به توافق سال ۲۰۱۵، درباره مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران چه نظری دارد و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حال حاضر به چه توافقی می‌تواند دست پیدا کند، اظهار کرد: امیدوارم که بتواند به بهترین توافق ممکن دست یابد، امیدوارم که به توافق برسد. خوشحالم که رئیس جمهور این موضوع را پیگیری کرده و به نظرم مسئله حیاتی است.

وی افزود: اینکه چرا رئیس جمهور (ترامپ) از توافقی که مسئله سلاح هسته‌ای را منتفی کرده بود، خارج شد، جنجال‌برانگیز است. اما مهم این است که رئیس جمهور در حال مذاکره است و امیدوارم که به توافق خوبی دست پیدا کند که استانداردهایی که ما در توافق قبلی داشتیم را برآورده کند.

وی همچنین افزود: فکر می‌کنم ذکر این نکته هم مهم باشد که بدانیم، اسرائیل به‌تنهایی و یک‌تنه توانایی نابود کردن برنامه هسته‌ای ایران را ندارد. شاید بتواند به آن آسیب چشمگیر بزند اما چنین اقدامی آغازگر فرآیندی است که خطر به مراتب بزرگ‌تری را برای کل منطقه می‌آفریند.

کری تاکید کرد: فکر می‌کنم که عقل سلیم این حکم را می‌کند و رئیس جمهور در تلاش برای دستیابی به توافق، در مسیر درستی قرار دارد.

اظهارات کری در حالی است که دور پنجم مذاکرات غیر مستقیم تهران و واشنگتن بر سر برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران، دیروز در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد.

آکسیوس به نقل از مقامات مسئول اعلام کرد که «مذاکرات سه ساعته طرفین، بسیار مفید و ثمربخش بوده است.»

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات