به گزارش پایگاه خبری تحلیلی بصیرت، نزدیک 44 سال است که ایالات متحده آمریکا سیاست های قهری را علیه کشورمان به کار گرفته است. در این مدت این سیاست نه تنها هیچ آورده ای برای این کشور نداشته است بلکه میلیاردها دلار برای مردم آمریکا هزینه در بر داشته است. اتهام زنی های دروغین و کذبی که آمریکا علیه ایران بکار برده شده است، با گذر زمان باعث ایجاد حس بی اعتمادی به این کشور در بین افکار عمومی جهان نیز شده است. در این میان جدا از روحیه استبکاری آمریکا که همواره در تلاش بوده اعمال قدرت علیه کشورهای جهان داشته باشد، اما برخی از مشاوران خائن ایرانی نیز در این رفتار هزینه بر و بی فایده آمریکا علیه نظام اسلامی تاثیرگذار بوده است. موضوعی که تا به حال نخبگان سیاسی و امنیتی این کشور متوجه آن نشدند و تنها دلخوش به مشاوره های غلط آنها بودند. وقتی منافقین با دروغ پردازی های خود، مقامات آمریکایی سرکار می گذارند، نتیجه اش می شود که رئیس جمهور سابق آمریکا از فروپاشی ایران در سال 2017 در مدت شش ماه آینده سخن بگوید.
رهبر معظم انقلاب انقلاب اسلامی در خصوص ایرانی ها خائن در 14 خرداد امسال فرمودند: " این محاسبه غلط است که خیال کنند میتوانند ملّت ایران را در مقابل نظام اسلامی قرار بدهند، میتوانند در مقابل جمهوری اسلامی عاملی را قرار بدهند که میدانند جمهوری اسلامی به آن عامل خیلی اهمیت میدهد و آن، عاملِ مردم است. این اشتباه را آمریکاییها چرا میکنند؟ چون مشاورینی دارند که آن مشاورین، ایرانیان خائنی هستند که به آنها مشورت میدهند. این مشاورینِ خیانتکار، خب به کشور خودشان که خیانت میکنند، امّا در واقع به آنها هم خیانت میکنند؛ چرا؟ چون بدون اطّلاع صحیح به آنها مشورت میدهند؛ آن بیچارهها هم طبق مشورت اینها عمل میکنند، شکست میخورند. یکی از حرفهای آنها، از مشورتهای آنها همین است که «شما روی ملّت ایران برای مقابلهی با نظام اسلامی و جمهوری اسلامی حساب کنید؛ ملّت ایران از دین، از نظام اسلامی، از روحانیّت زده شدهاند؛ میتوانید روی اینها حساب کنید، اینها میایستند در مقابل نظام اسلامی»؛ این مشاورین ناآگاه و خائن خائن به هر دو طرف این را به اربابان آمریکاییشان میگویند؛ پول میدهند، آنها هم همین را تحلیل میکنند، در صحبتهایشان میگویند، در مجلس سنایشان میگویند، در جاهای مختلف این را تکرار میکنند."
خبرگزاری مهر در یگ گزارشی به این مشاوران ایرانی خائن پرداخته است. در این گزارش آمده است که "مشاوران ایرانی خائنی که مقام معظم رهبری به آنها اشاره کردند، چه کسانی هستند؟ آیا فقط به صورت غیر مستقیم با دولت آمریکا همکاری میکنند؟ این مشاوران را میتوان به چند دسته تقسیم کرد که بخشی از آنها به طور مستقیم با سنا و بدنه دولت آمریکا یا زیرمجموعههای این دولت استعمارگر همکاری میکنند که در این گزارش به معرفی تعدادی از آنها میپردازیم.
۱) رامین طلوعی
رامین طلوعی (Ramin Toloui) در ۲۰ نوامبر ۲۰۱۴ به عنوان دستیار امور بینالملل وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا انتخاب شد. وی در این وزارتخانه، سمتهایی را بر عهده داشت و به سیاستهای پولی، بازارهای مالی جهان، و همکاری آمریکا با دیگر اقتصادهای بزرگ جهان میپرداخت. انتخاب «رامین طلوعی» به این سمت با موافقت مجلس سنای ایالات متحده آمریکا صورت گرفت. او معاون امور بینالملل وزارت خزانهداری ایالات متحده آمریکا، مسئولیت سیاست مالی و بینالمللی خزانهداری آمریکا، هماهنگی با کشورهای گروه ۲۰ و مسائل اقتصادی دوجانبه و داخلی را بر عهده داشت. طلوعی هم اکنون دستیار جدید وزیر امور خارجه آمریکا در دفتر امور اقتصادی و بازرگانی است.
همکاریهای طلوعی با دولت مستکبر آمریکا به حدی است که وزیر امور خارجه آمریکا از مسئولیت جدید او استقبال میکند. در سایت خبری معاند «ایران اینترنشنال» در این راستا آمده است که رامین طلوعی به عنوان فرد مورد نظر «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه برای مذاکره بر سر قراردادهای تجاری مناسب است و میتوان از تخصص او برای مهار شبکه پولشویی و حمایت اقتصادی ایران از گروههای تروریستی در جهان و همچنین در جنگ تجاری با چین استفاده کرد.
در خبری که در سایت «واشنگتن فری بیکن» منتشر شد، آمده است: «نیکلاس برنز» سفیر آمریکا در چین و رامین طلوعی در شهادتی کتبی، سوگند خورده و متعهد شدند که تحریمهای تجارت (به اصطلاح خودشان) غیرقانونی نفت ایران را حفظ کرده و چین را نیز در این مورد تحت فشار قرار دهند.
همچنین این سایت به نقل از طلوعی نوشت که او انتظار دارد تا دولت آمریکا همچنان به مخالفت با تلاشهای فرار از تحریمهای ایران، از جمله اقدامات مربوط به شرکتهای چینی ادامه دهد. بر اساس این مواضع علنی، واضح است که طلوعی در دشمنی با ایران و تشدید تحریمها و فشارها، «پا به پای» آمریکا گام برمیدارد.
۲) گلی عامری
گلی یزدی یا عامری(Goli Ameri) متولد ۴ مهر ۱۳۳۵ در تهران است. وی دانشآموخته دانشگاه «استنفورد» و «پاریس سوربون» و همچنین عضو حزب جمهوریخواهان آمریکا است. گلی عامری در سال ۲۰۰۵ از سوی جرج بوش به عنوان یکی از اعضای هیئت سه نفره آمریکا در شصت و یکمین نشست کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد معرفی شده بود. او به سمت معاون آموزشی وزارت امور خارجه آمریکا منصوب شد که این دفتر زیر نظر ستاد کارکنان ریاست جمهوری ایالات متحده آمریکا قرار دارد. عامری در اکتبر ۲۰۰۷، به خاطر تلاشهایش در سازمان ملل و فعالیتهای مستمر در هیئت مشاور برنامه «آموزش ملی رهبری زنان» از سوی مجله «زنان شمال غرب» در لیست یکصد زن قدرتمند آمریکا قرار گرفت.
مجلس سنای آمریکا به دلیل فعالیتهای وی در کمک به سیاستهای دشمنان ایرانی و در شکلگیری شورای حقوق بشر آمریکایی، دوره نمایندگی وی در سازمان ملل را تا ۲۶ می ۲۰۰۶ تمدید کرد. او در کنفرانسهای مختلف در مورد موضوعات دموکراسی و حقوقبشر، به ایراد سخنرانی پرداخت که مهمترین آنها «بحران ایران: مسئله فرا قارهای» بود.
گلی عامری در مجله خبری «وال استریت ژورنال»، علیه سپاه پاسداران در سال ۲۰۰۹ موضعگیری تندی اتخاذ کرد و مدعی شد: ایران در دهه گذشته، تحت سه تحریم شورای امنیت بوده است، در حالی که سپاه پاسداران ایران پیشرفت کرده، اما وضعیت اسفبار ایرانیها بدتر شده است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در سال ۲۰۰۷ توسط کنگره آمریکا به عنوان یک سازمان تروریستی معرفی شد، در جریان انتخابات اخیر ایران، کودتا را طراحی کرد و مسئولیت ظلم به مردم ایران را بر عهده داشت.
عامری که جایزه نوآوری دیپلماسی عمومی را در آمریکا به دست آورده بود، این جایزه را برای پیشبرد رویه این دیپلماسی خیالی به دولت آمریکا اهدا کرد؛ سایت خبری «نیوزوایز» امسال، ضمن اعلام این خبر به نقل از «گلی عامری» مینویسد: «این کشور - و هر چیزی که برای آن ایستاده است - به من قدرت داد و کمک کرد تا بفهمم چه چیزی واقعاً در یک جامعه ایده آل مهم است: آزادی، دموکراسی، حقوق بشر، شمول و برابری، کمک به نیازمندان و همیشه به فکر خیر بزرگتر بودن.» او در حالی این ویژگیها را به آمریکا نسبت میدهد که آزادی و حقوق بشر آمریکایی در سراسر جهان شناخته شده است!
۳) سیروس حبیب
کامیار سیروس حبیب(Cyrus Habib) متولد ۳۱ مرداد ۱۳۶۰ است. وی حقوقدان، سیاستمدار و استاد دانشگاه آمریکایی است که از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ به عنوان شانزدهمین معاون فرماندار واشینگتن مشغول به کار بود. او در این مقام ریاست سنای ایالتی واشینگتن را بر عهده داشت. حبیب در ۸ سالگی، بینایی خود را پس از سه بار بهبودی، و به علت یک نوع نادر از سرطان اطفال بهطور کامل از دست داد. سیروس حبیب در ۴ نوامبر ۲۰۱۴ به عنوان نامزد دموکرات با کسب ۶۵ درصد آرا رسماً از ناحیه قانونی ۴۸ واشنگتن وارد مجلس سنا شد. البته وی در سال ۲۰۱۲ هم با کسب ۶۱ درصد آرا موفق به ورود به مجلس نمایندگان شده بود. او در آن زمان از سوی همحزبیهای خود به عنوان نایب رئیس کمیسیون تکنولوژی و توسعه اقتصادی انتخاب شد.
فعالیتهای سیروس حبیب که یکی از مقامات عالیرتبه آمریکاست، به حدی به مذاق «باراک اوباما»، رئیس جمهور وقت آمریکا خوش آمد که در سال ۲۰۱۶ در پیامی، حمایت خویش از او را اعلام میکند. در پیام باراک اوباما آمده است: هوشمندی، سوابق کاری و تعهد اثبات شده، سیروس به ایالت واشنگتن او را متمایز کرد. من خوشحالم که کمپین او را برای معاون فرماندار تأیید و حمایت میکنم.
سیروس حبیب که یک ایرانی-آمریکایی است، علاوه بر خوشخدمتیهایی که به دولت استکباری آمریکا دارد و به سیاستهای ظالمانه آنها کمک میکند، مواضعی را نیز اتخاذ کرد که «بنجامین کسدی» نویسندهای در سیاتل در سال ۲۰۲۰ بخشی از مواضع او را منتشر کرد؛ در این موضع گیری حبیب، خود و ایرانیان مقیم آمریکا را خواستار و حامی تغییر و تحول در ایران خوانده است!
۴) رآس میرکریمی
رآس میرکریمی (Ross Mirkarimi) متولد ۱۳ مرداد ۱۳۴۰ است. وی کارشناسی علوم سیاسی خود را از دانشگاه «سنت لوئیز» گرفت، سپس از دانشگاه «گلدن گیت» در رشته اقتصاد بینالملل کارشناسی ارشد را دریافت کرد. او که کلانتر سن فرانسیسکو شده بود، پس از اتفاقی به خشونت خانوادگی متهم شد و تا مدتی توسط «اد لی» (Ed Lee) شهردار سانفرانسیسکو در تعلیق ماند. میرکریمی، در چندین دوره از نامزدان دموکرات سانفرانسیسکو به عنوان مسئول کمپین آنها حمایت کرد و در سال ۲۰۰۳ هماهنگکننده و سخنگوی کمپین «مت گونزالس» در انتخابات شهرداری سانفرانسیسکو بود. وی همچنین عضو اتحادیه صنایع آمریکا است.
رآس میرکریمی در سال ۲۰۰۸ حمایت خود از باراک اوباما را ابراز داشت. وی در فتنه سال ۸۸، مدعی وجود تخلفات انتخاباتی بود و خواستار بررسی مجدد انتخابات در ایران شد! او همچنین به همراه شورای نظارت سانفرانسیسکو، قطعنامهای را در حمایت از اغتشاشگران تصویب کرد که تمامی این موارد در سایت ABC۷news در سال ۲۰۰۹ ثبت شده است.
۵) دیوید صفویان
دیوید یا حسین صفویان (David Safavian) متولد ۱۳ مرداد ۱۳۴۶ است. وی یک وکیل جمهوریخواه و رئیس ستاد اداره خدمات دولتی آمریکا است. صفویان دارای مدرک کارشناسی حقوق از دانشگاه «دترویت» بوده و در مقاطع مختلفی از شخصیتهای جمهوریخواه حمایت کرده است. صفویان به عنوان مأمور کنگره، لابیگر و بعدها به عنوان یک متولی سیاسی در دولت «جرج دبلیو بوش» فعالیت میکرد. او همچنین به عنوان رئیس ستاد اداره خدمات عمومی ایالات متحده (GSA . به دولت آمریکا خدمت میکرد. دیوید صفویان که در سال ۱۹۹۷، با همکاری «گراور نورکوئیست» اقدام به تأسیس بنگاه لابی «گروه مریت» کرد، خود او از چهرههای رسوایی فساد لابی «جک آبراموف» (تاجر و لابیگر مشهور یهودی) است و به همین خاطر در سال ۲۰۰۹ به یک سال حبس محکوم شد و دیوان عالی ایالات متحده آمریکا او را در سال ۲۰۱۷ از کار در زمینه قانون منع کرد.
دیوید صفویان که همکاری و رفاقت دیرینهای با «جک آبراموف»، «رالف رید» (رهبر کلاهبردار ائتلاف مسیحیت) و «باب نی» (نماینده کلاهبردار و فاسد سابق کنگره ملی) دارد، در سال ۲۰۲۰ مورد عفو «دونالد ترامپ» قرار گرفت که در سایت خبری «ایران نیوز» به نقل از کاخ سفید آمده است: ناحیه کلمبیا، مجوز فعالیت صفویان را برای وکالت بازگردانده است و عفو او از سوی چند فرد برجسته حمایت میشود که شامل کمککنندگان عمده به کمپین ترامپ است. همچنین اعلام شده که صفویان اکنون مشاور عمومی اتحادیه محافظهکاران آمریکا، یک گروه قدیمی مدافع محافظهکاران است.
۶) آرین طباطبایی
آرین طباطبایی (ariane-tabatabai) پژوهشگر حوزه علوم سیاسی و امور بینالملل است. در سال ۱۳۹۹ به عنوان مشاور ارشد معاونت کنترل تسلیحات و امنیت بینالملل وزارت خارجه آمریکا در دولت «جو بایدن» انتخاب شد. او همچنین مشاور غیرنظامی و بینالمللی ناتو بوده و اکنون نیز استاد مطالعات امنیتی در دانشگاه «جرجتاون»، عضو شورای روابط خارجی در آمریکا، عضو هیئت مدیره گروه پژوهشی ایران-اروپا و چند پژوهشگاه دیگر است. طباطبایی دانشآموخته کارشناسی مطالعات سیاسی از دانشگاه ایالتی نیویورک، کارشناسیارشد صلح و امنیت بینالملل و دکترای مطالعات جنگ از «کینگز کالج» لندن است. پژوهشهای وی بیشتر در رابطه با خاورمیانه، بهویژه ایران، جنگ و تروریسم بوده است. وی همچنین فرزند سید جواد طباطبایی، استاد سابق دانشگاه تهران، تئوریسین اصلاحطلبان و صاحب نظریه مرگ اسلام است که از حسن روحانی نیز جایزه فارابی را دریافت کرد!
آرین طباطبایی که در ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ با انتشار توئیتی اعلام کرده بود به تیم وزارت خارجه آمریکا پیوسته است، از تیم مذاکرهکننده هستهای آمریکا در زمان مذاکرات برجام استعفا کرد و به کار سابق خود ادامه داد. گفتنی است، زمانی که آرین طباطبایی به عنوان تیم مذاکرهکننده هستهای آمریکا، مقابل ایران قرار گرفته بود، مواضع تندی را اتخاذ میکرد.
در بخشی از مواضع ضد ایرانی آرین طباطبایی میتوانیم به یادداشتی در سال ۲۰۲۰ اشاره کنیم که در سایت «اتحاد برای تأمین دموکراسی» (ASD) منتشر شد. طباطبایی در این گزارش نوشت: این واقعیت که ایران به دنبال مداخله در انتخابات ایالات متحده است، نباید تعجبآور باشد. این با هدف دیرینه ایران برای تضعیف دموکراسی در داخل و خارج مطابقت دارد.
آرین طباطبایی همچنین در سال ۲۰۲۰ در ویدئویی، مقدمه کوتاهی مرتبط با گزارش خود به عنوان «اسناد اقتدارگرایانه ایران: تاکتیکها، دکترین، و اهداف پشت عملیاتهای نفوذ ایران» را به نمایش میگذارد که در آن مدعی میشود که ایران به چند روش برای مداخله در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا تلاش میکند و چگونه این کار را انجام میدهد.
۷) فریار شیرزاد
فریار شیرزاد (Faryar Shirzad) متولد ۱۹۶۵ لندن است. شیرزاد، از مارس ۲۰۰۳ تا آگوست ۲۰۰۶ در شورای امنیت ملی آمریکا فعالیت داشت. وی مشاور مخصوص «جرج دابلیو بوش»، رئیس شورای اقتصاد ملی، و مشاور امنیت ملی در امور اقتصادی بوده است. شیرزاد همچنین فرستاده ویژه «جورج دابلیو بوش» به اجلاس گروه ۸ بود. فریار شیرزاد به مدت ۷ سال از سوی حزب جمهوریخواه آمریکا در کمیته مالی سنای ایالات متحده آمریکا خدمت کرد.
از آنجا که فریار شیرزاد در کاخ سفیدِ سراسر ظلم و سیاهی، دستاوردها و خوشخدمتیهایی را در انجام مذاکرات اقتصادی به دست آورده بود، نقش وی در کنفرانس گروه صنعتی ٨ (گروه صنعتی کشورهای پیشرفته) در سال ۲۰۰۵ میلادی حائز اهمیت بود. او پس از جلسه اصلی کنفرانس گروه صنعتی ٨ در «گلنیگل اسکاتلند» که رهبران هشت کشور صنعتی در آن شرکت کرده بودند، به خبرنگاران گفت: در کنفرانس سال ۲۰۰۵ علاوه بر مسائل منطقهای، درباره ایران و کره شمالی نیز گفتگو خواهد شد. این گفتگوها علاوه بر دو هدفی است که پرزیدنت (جورج دبلیو بوش، رئیس جمهوری وقت آمریکا) آن را در زمینه به کار بردن کنفرانس این گروه صنعتی به عنوان یک عامل سازماندهنده برای اصلاحات دموکراتیک در خاورمیانه و ادامه ترویج همکاریها در مسائل امنیتی دنبال میکند.
۸) سیروس امیرمکری
سیروس امیرمکری (Cyrus Amir-Mokri) متولد ۱۳۴۳ در تهران است. وی پس از تسخیر لانه جاسوسی توسط دانشجویان پیروز خط امامی به آمریکا مهاجرت کرد. او فارغالتحصیل دکتری دو رشته تاریخ و حقوق است. امیرمکری از اول نوامبر سال ۲۰۱۱، به پیشنهاد «باراک اوباما» رئیسجمهور وقت آمریکا و به تصویب سنای آمریکا به سمت دستیار وزیر خزانهداری این کشور در زمینه مؤسسههای مالی درآمد. وی همچنین در هیئت مدیره بانک ملی تعاونی مصرفکنندگان فعال است. او پیش از آن، مشاور ارشد حقوقی و سیاستگذاری رئیس کمیسیون معاملات قراردادهای آتی کالا (Commodity Futures Trading Commission) بود. امیرمکری به عنوان معاون نماینده در «شورای نظارتی ثبات مالی» و به عنوان واسطه و هماهنگکننده بین آژانسهای مالی نیز فعال بوده است. از سوابق فعالیت پیشین او در دولت آمریکا، میتوان به سمت منشی قاضی «بروس ام سلیا» (قاضی عالیرتبه در دادگاه استیناف) اشاره کرد.
سیروس امیرمکری که در سال ۲۰۱۱ به عنوان دستیار وزیر خزانهداری آمریکا منصوب شده بود، در کمیته بانکی سنا حضور پیدا کرد و ضمن تعریف، تمجید و تشکر از این دولت استعمارگر، اظهار کرد: من معتقدم که همه ما حافظان ایده آمریکا (عقاید آمریکایی) هستیم و مسئولیت جدی پاسداری از این ایده را بر عهده داریم تا آمریکا بتواند به مردم در سراسر جهان الهام بخشد و مردم به دنبال زندگی بهتر و ساختن جهانی بهتر باشند.
۹) سعید قاسمینژاد
سعید قاسمینژاد (Saeed Ghasseminejad) در گذشته دبیرکل تشکیلاتی به نام «دانشجویان و دانش آموختگان لیبرال ایران» و همچنین مدیر مرکز ایرانی مطالعات لیبرالیسم در ایران بود. او در سال ۸۲ به اتهام اغتشاش و اخلال در نظم عمومی بازداشت و در سال ۱۳۸۶ نیز به جرم اقدام علیه امنیت ملی از طریق تحریک به اغتشاش به دو سال حبس محکوم شد. گروه لیبرالی وی [همان دانشجویان و دانش آموختگان لیبرال ایران] در فتنه سال ۸۸، با صدور بیانیهای بهطور رسمی به حمایت از «مهدی کروبی» پرداختند. پس از برگزاری انتخابات هم قاسمینژاد به همراه گروه خود از «جنبش سبز» (حامیان فتنه گران) حمایت میکرد. او همچنین عضو پیوسته پژوهشی و مشاور ارشد امور ایران در یک مؤسسه صهیونیستی به نام «بنیاد دفاع از دموکراسیها» (ّFDD) در واشینگتن دی سی آمریکاست که به عنوان یکی از مراکز لابی حزب لیکود در سیاستها و دولت آمریکا شناخته میشود.
سعید قاسمینژاد در مقالهای به عنوان «تورم در ایران اوج میگیرد» در سایت بنیاد دفاع از دموکراسیها در سال ۲۰۱۹ مینویسد: استمرار کمپین حقیقی فشار حداکثری، تهران را به انتخاب میان بقای رژیم یا رها کردن برنامههایش برای سلطه بر منطقه وادار خواهد کرد. واشینگتن باید به فشار روی ایران و نیروهای نیابتی آن ادامه دهد و برای مذاکره عجله نکند. صبر، کلیدی برای پیروزی است.
قاسمینژاد در سال ۹۵، پس از پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، جمعی از همفکران خود را جمع کرد تا ضمن نوشتن نامهای به ترامپ، او را به خروج از توافق با ایران و بازگرداندن همه تحریمها و افزایش حداکثری فشار روی ایران تشویق کند.
او همچنین به طور مداوم در صفحه توئیتر خود، مواضعی علیه جمهوری اسلامی ایران اتخاذ میکند و به دفاع از رژیم طاغوتی پهلوی میپردازد. به عنوان نمونه در یکی از توئیتهای خود در سال ۲۰۲۰ نوشت: زمان شاه بهشت نبود، ایران مثل هر کشور در حال توسعهای، مشکلاتی داشت اما بر روی ریل توسعه، آزادی و رفاه بود و به سرعت در مسیری درست حرکت میکرد. مهمترین دستاورد نسل ما بازگرداندن کشور به مسیر درست خواهد بود و بهترین کسی که میتواند رهبر این بازگشت تاریخی باشد وارث سنت سیاسی پهلوی است!
۱۰) ولی نصر
ولیرضا نصر (Vali Nasr) متولد ۱۳۳۹ در تهران است. غربیها او را اسلامشناس، متفکر سیاسی و مفسر مسائل بینالملل میشناسند. نصر استاد مسائل خاورمیانه در غرب، رئیس مدرسه مطالعات بینالمللی پیشرفته دانشگاه «جانز هاپکینز»، عضو پیوسته ارشد مؤسسه «بروکینگز»، عضو شورای روابط خارجی آمریکا و عضو وابسته مدرسه «جان اف کندی» دانشگاه «هاروارد» است. ولی نصر همچنین از مشاور «ریچارد هولبروک» در کابینه «باراک اوباما» و مدعوین کاخ سفید و رسانههای عمومی آمریکایی در موضوعات جهان اسلام بود.
ولی نصر مؤلف چندین کتاب و مقاله درباره اسلام است و با تألیف این کتابها و ارائه مقالات در نشریات آمریکا به مذاق و میل آنان توجه میکند. در همین راستا نصر در کتاب «ظهور شیعه» تلاش کرده تا به سران آمریکا بفهماند خطر شیعیان به مراتب بیشتر از بنیادگرایان سلفی مثل القاعده است.
نصر در یک ویدئویی کوتاه به عنوان «آیا آمریکا به سمت جنگ با ایران میرود؟» مدعی شده است: آمریکا باید رویکرد دیپلماتیک کاملاً متفاوتی را اتخاذ کند و معتقد است که رویکرد دیپلماتیک فعلی کافی نیست و دولت «جورج دبلیو بوش» باید از فعالیتهای ایران جلوگیری کند، به این معنی که از طریق نوعی زور و فشار استفاده کند.
ولی نصر همچنین در ویدئوی دیگری، در سال ۲۰۲۱، روابط ایران و آمریکا و آینده توافق هستهای ایران را تحلیل کرد و در بخشی از سخنانش میگوید: ایران با نزدیک شدن به تعامل مجدد بالقوه آمریکا در برجام، میخواهد در مذاکرات بهعنوان یک بازیکن برابر رفتار شود تا یک بازیگر کوچکتر!
افرادی که از آنها در این گزارش نام برده شد، فقط تعدادی از مشاوران خائن ایرانی_آمریکایی هستند که بر اساس بغض و کینهای که از جمهوری اسلامی دارند، اطلاعات اشتباه به دشمن میدهند. به تعبیر رهبر انقلاب، این مشاوران خیانتکار، نه تنها به کشور خود بلکه حتی به آمریکاییها هم خیانت میکنند. خبرگزاری مهر بر آن است تا در گزارش بعد، حلقه دیگری از این وطنفروشان را معرفی کند.