صفحه نخست >>  عمومی >> ویژه ها
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۴  ، 
کد خبر : ۳۶۶۴۸۹

طوفانی به قدمت تاریخ/ انتقامی که از هفتم اکتبر آغاز شد

هفتم اکتبر سال گذشته سرآغاز ماجرایی بود که رژیم جنایتکار صهیونیستی را به شدت تنبیه کرد؛ آن هم تنبیهی که به قول کارشناسان و تحلیلگران دنیا، آبرو و حیثیت و البته از همه مهمتر جایگاه و هیمنه پوشالی این رژیم کودک‌کش را در دنیا نابود کرد.
پایگاه بصیرت / گروه بین‌الملل/ رضا آرمانیان

«وقتی درنده‌خویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود...» طوفانی که هفتم اکتبر سال گذشته مصادف با ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ مانند بلایی آسمانی به یکبار بلند شده و دامن اسرائیلی‌ها را در حالیکه خواب بودند گرفت.
هفتم اکتبر سال گذشته سرآغاز ماجرایی بود که رژیم جنایتکار صهیونیستی را به شدت تنبیه کرد؛ آن هم تنبیهی که به قول کارشناسان و تحلیلگران دنیا آبرو و حیثیت و البته از همه مهمتر جایگاه و هیمنه پوشالی این رژیم کودک‌کش را در دنیا نابود کرد.
هیمنه‌ای که اسرائیل به کمک تسلیحات آمریکایی به عنوان قدرتمندترین ارتش دنیا از خود ساخته بود، اما در حقیقت طبلی توخالی و بزرگ شده دست رسانه‌های غربی بود.

رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمودند: «وقتی درنده‌خویی به نهایت رسید، باید منتظر طوفان بود... اقدام شجاعانه و در عین حال فداکارانه‌ی فلسطینی‌ها پاسخ به جنایت دشمن غاصب بود که سال‌ها ادامه داشت و در ماه‌های اخیر شدّت آن افزایش پیدا کرده بود؛ مقصّر هم دولت کنونی حاکم بر رژیم غاصب صهیونیستی است.» این سخن رهبر انقلاب در خصوص طوفان الاقصی نکات فراوان و مهمی در پی داشت که مهمترین آن عاقبت کار است. عاقبتی که رژیم صهیونسیتی هنوز باید منتظر باشد تا تبعات بعدی را برایش به همراه بیاورد.

طوفان الاقصی عملیات نظامی نیرو‌های حماس علیه اسرائیل و در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار فلسطینیان و هتک حرمت مسجدالاقصی بود. این عملیات در ۱۵ مهرماه سال گذشته آغاز و  تا چندین روز ادامه داشت. در پی این حملات، ابتدا نیرو‌های حماس برای مقابله با ادامه اشغالگری رژیم صهیونیستی، مناطقی از سرزمین‌های اشغالی را با راکت هدف قرار دادند و پس از آن به صورت زمینی وارد سرزمین‌های اشغالی شدند.

غرور برای حماس و بی‌آبرویی برای اسرائیل
ورود نیرو‌های مقاومت حماس به سرزمین‌های اشغالی یکی از خفت بارترین روز‌های اسرائیلی به حساب می‌آید چرا که حماس نیرو‌ها و بسیاری از فرماندهان اسرائیلی را در حالی که در خواب بودند دستگیر کرده و تلفات بسیاری به آنها وارد کردند. چنانچه گفته می‌شود در پی این عملیات، بیش از ۱۴۰۰ اسرائیلی کشته و ۳۰۰۰ نفر از آنان زخمی شدند. این عملیات شکستی بی‌سابقه برای اسرائیل ارزیابی شد.
اما غیر از آنچه این عملیات حیرت انگیز را موفقیت بزرگی برای نیرو‌های مقاومت ارزیابی می‌کند طوفان الاقصی را صاحب دستاورد‌هایی میشمارند که چه در سطح داخلی و منطقه‌ای و چه در سطح جهانی و در جای خود بی بدیل و ارزشمند است.
شاید نخستین دستاورد بی بدیل طوفان الاقصی همان بی اعتبار شدن رژیم صهیونسیتی در سطح جهانی و منطقه‌ای باشد.

بی‌اعتباری سیستم‌های اطلاعاتی
بی‌اعتبار کردن سیستم‌های اطلاعاتی و جاسوسی اسرائیلی و البته غرب هم یکی دیگر از مهمترین دستاورد‌های طوفان‌الاقصی است که هنوز هم بعد از یکسال قابل تامل و بررسی است.
از بین رفتن هیمنه ارتش پوشالی صهیونیست که پیشتر هم بدان اشاره شد از دیگر دستاورد‌هایی است که در پی تلفات بالای نظامی به ویژه هلاکت بسیاری از فرماندهان و افسران عالی رتبه و نخبه این رژیم به دست آمد.

از قوی‌ترین ارتش دنیا تا شکست یک شبه هیمنه
تحلیل رفتن ارتش رژیم صهیونیستی در بخش تجهیزات نظامی با انهدام حجم بالایی از تجهیزات و ادوات گران قیمت نظامی از جمله تانک‌های مرکاوا، نفربر‌ها و خودرو‌های زرهی، اثبات ناکارآمدی سیستم دفاع موشکی رژیم صهیونیستی و سپر دفاعی که همپیمانان این رژیم به دور آن کشیده‌اند و یجاد انشقاق در میان مقامات رژیم صهیونیستی و چنددستگی و درگیری‌های شدید و علنیِ سیاسی در سرزمین‌های اشغالی از دیگر دستاورد‌های حماس در طوفان‌الاقصی برشمرده می‌شود.
اما طوفان‌الاقصی غیر از دستاورد‌های نظامی و تخریب و تحلیل داخلی ارتش اسرائیل دستاورد‌های دیگری همچون فلج شدن ارکان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی رژیم صهیونیستی، افزایش تصاعدی نرخ فرار از سرزمین‌های اشغالی به گواه آمار به دلیل ترس از حمله مجدد نیرو‌های مقاومت را هم به دنبال داشته است امری که سبب حرکت پرشتاب رژیم صهیونسیتی به سوی فروپاشی به اعتراف دولتمردان خودشان شده است.

وحدت مقاومت
اما سوای از دستاورد‌هایی که در حوزه مسائل داخلی اسراییل توسط این عملیات به دست آمده است وحدت میدان‌ها در محور مقاومت در یک جنگ واقعی هم از دستاورد‌های مهم این عملیات به حساب می‌آید هر چند اسراییل چند روز بعد از این عملیات موفق و به بهانه انتقام بمباران و نسل‌کشی و کشتار در غزه را آغاز کرد و تاکنون بیش از ۴۰ هزار زن و کودک و مرد و جوان را شهید کرده است، اما محور مقاومت به خون‌خواهی از این شهدا و دریای خونی که در غزه به راه افتاده و شهدای مقاومت لبنان یکی یکی با اتحاد محوری وارد عرصه تهاجم شده و از دفاع در برابر تجاوزات اسراییلی به حمله‌های برنامه ریزی شده ورود کردند؛ و این امر به اذعان کارشناسان و تحلیلگران دنیا خود سبب شکل گیری جبهه واحد رسانه‌ای مقاومت و پیروزی بر جنگ روایت‌ها شده است.  

شکست پروژه  عادی‌سازی 
عادی‌سازی روابط شاید یکی دیگر از این موفقیت‌ها را بتوان به شکست پروژه عادی‌سازی رژیم صهیونسیتی با جهان عرب و کشور‌های منطقه نسبت داد چنانچه بعد از طوفان الاقصی دیگر نه حرفی و نه حدیثی از این حقارت تاریخی به میان نیامده است.
اما باید تأکید داشت که طوفان الاقصی بار دیگر فلسطین را به صدر اخبار دنیا منتقل کرد و سبب دغدغه‌ای جهانی چه در حوزه فعالان دغدغه‌مند حقوق بشر و چه در میان نسل زد و جوانان و دانشجویان دنیا شد و هر چند اسرائیل تلاش کرد اخبار و تصاویر کشتار و نسل کشی‌اش در غزه منعکس نشود، اما این امر این بار بازتابی جهانی داشت و فعالان رسانه‌ای، هنرمندان و بلاگر‌ها و حتی فعالان اجتماعی و سیاستمداران بسیاری را با خود همراه کرد تا به شکلی بی‌سابقه مظلومیت مردم غزه در قابی جهانی به تصویر کشیده شود؛ و حالا  بر تعداد کشور‌هایی که خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین هستند، هر روز در حال افزایش است و برعکس آن وقتی نمایندگان این رژیم منحوس در مجامع جهانی سخنرانی می‌کنند با ترک جلسه توسط سران کشور‌ها بیش از پیش از اعتبارش کاسته میشود.
طوفان الاقصی آغاز شد تا اسراییل را از همینه پوشالی خود به زیر بکشد و کم کم دنیا را برای اتفاقات بعدی من جمله اتحاد کامل محور مقاومت از افغانستان و پاکستان تا یمن و ایران و سوریه و نابودی کامل رژیم صهیونسیتی آماده کند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات