لکه ننگ انگلیس
نشریه «ویک» در گزارشی نوشت: «احکام حبس نامعین، احکام نامشخصی بود که توسط دادگاههای انگلستان و ولز بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲ برای مجرمانی صادر شد که احتمال میرفت میتوانند به مردم آسیب جدی برسانند؛ این افراد تا زمانی که دیگر چنین خطری را نداشته باشند، به زندان میافتادند.»
به گزارش این نشریه، بین سالهای ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲، ۸ هزار و ۷۱۱ فرد در انگلیس که ۲۴۹ نفرشان زن بودند، احکام حبس نامحدود را دریافت کردند. از این میان، ۱۲۰۰ نفر به طور مداوم در زندان بودند و اکثریت افراد به دلایل متعدد به زندان فراخوانده شدند. نکته اینجاست که بسیاری از افرادی که به حبس نامحدود محکوم شدند، جنایات نسبتاً پایینی را مرتکب شده بودند؛ برای نمونه، «مارتین مایرز» در سال ۲۰۰۶، مردی را که از دادن سیگار به او خودداری کرده بود، تهدید کرد. او به ۱۹ ماه و ۲۷ روز حبس نامحدود محکوم شده و پس از گذشته ۱۸ سال همچنان در زندان است.
«دیوید بلانکت» وزیر کشور حزب کارگر که این قانون را ایجاد کرده، آن را «بزرگترین پشیمانی» زندگی کاری خود توصیف کرده و «لرد براون» قاضی سابق دیوان عالی، آن را لکهای بر سیستم عدلیه بریتانیا خوانده است.
انبار خالی آمریکا
روزنامه «والاستریت ژورنال» نوشت: «آمریکا با کمبود برخی از موشکهای پدافند هوایی مواجه شده و این موضوع در خصوص آمادگی پنتاگون برای پاسخ به استمرار درگیریها در غرب آسیا و اروپا و درگیری احتمالی در دریای آرام شبهاتی را ایجاد کرده است. موشکهای «استاندارد» که معمولاً از کشتی پرتاب میشوند و انواع گوناگون دارند، از رایجترین موشکهای رهگیری هستند که واشنگتن برای دفاع از اسرائیل در برابر حملات موشکی ایران استفاده کرده و برای توقف حملات انصارالله یمن به کشتیهای غربی در دریای سرخ نیز حیاتی است.»
والاستریت ژورنال ادامه داد: «پنتاگون هرگز آمار ذخایر نظامی خود را فاش نمیکند؛ اما استفاده زیاد از ذخیره محدود موشکهای رهگیر، نگرانیها را درباره توانایی آمریکا و متحدانش برای همگام شدن با تقاضای بالا و غیرمنتظره ایجاد شده به دلیل جنگهای خاورمیانه و اوکراین افزایش داده است.» به گفته این روزنامه، از طرف دیگر، افزایش تولید تسلیحات برای پنتاگون دشوار است؛ زیرا اغلب مستلزم آن است که شرکتها خطوط تولید جدید باز کنند، امکانات را گسترش دهند و کارگران بیشتری را استخدام کنند. نگرانی در زمینه کمبود موشکهای رهگیر سبب شده است مقامات ارشد پنتاگون به دنبال فناوریهای جایگزین باشند.