عزتالله ضرغامی: بهزودی معادلات منطقه به نفع مقاومت رقم میخورد. تنگه احد این نبرد تاریخی، تبعیت محض از رهبر جامعه و پرهیز از اقداماتی است که مردم را مقابل هم قرار میدهد.
کبری آسوپار، فعال رسانهای: فیلم نفیسه کوهنورد از حرم حضرت زینب (س) را با اشک دیدم. نسبت او با اهلبیت به من ربط ندارد، اما احترام و بوسه آن زن سوری برای این بود که گفت ایرانیام؛ اگر میگفت عضو رسانه دولتی انگلیس هستم، واکنش متفاوت بود. خون مدافعان حرم آبروی همه ایرانیان شد، حتی اگر خبرنگار رسانه غربی باشند!
سیدرسول موسوی، فعال رسانهای: هدف رژیم صهیونیستی از بمباران تأسیسات و پایگاههای نظامی سوریه تکمیل پروژه نابودسازی تمام ارتشهای کشورهای اسلامی است. متأسفانه این پروژه به اشکال مختلف از سودان تا سوریه اجرا شده و برای بقیه ارتشها نقشه کشیده شده است. امید که دولتهای اسلامی به خود آیند!
محمد صرفی، فعال رسانهای: شورشیان سوری پس از پیروزی، برای رژیم صهیونیستی پیغام درخواست سرمایهگذاری فرستادند و رژیم صهیونیستی هم ظرف دو روز جوابشان را داد؛ با ۲۵۰ حمله هوایی و از بین بردن بخش عمده توان دفاعی این کشور و استقرار تانکهای رژیم در ۲۰ کیلومتری دمشق!
علی فکری، دیپلمات ایرانی: بمبارانهای شدید دو روز گذشته سوریه نشان داد، طرح جدید آمریکا برای منطقه چه ویژگیهایی دارد: طرح مارشالی که در کار نیست هیچ، ثروت و سرمایههای موجود ملتهای منطقه هم باید نابود شود.
علی بهادریجهرمی، سخنگوی دولت سیزدهم: روشنگریهای رهبر معظم انقلاب، نه فقط بهعنوان یک رهبر حکیم دینی، بلکه بهعنوان معمار آینده منطقه هم تاریخی و سرنوشتساز است.
نجاح محمدعلی، تحلیلگر عراقی: «دکتر حمدی اسماعیل ندی» دانشمند برجسته شیمی آلی، در منزل خود در دمشق به دست افراد ناشناس ترور شد. این حادثه نگرانیها درباره تکرار سناریوی مشابه عراق و هدف قرار دادن دانشمندان و نخبگان علمی را افزایش داده است.
فؤاد ایزدی، کارشناس مسائل بینالملل: تیتر روزنامه لسآنجلس تایمز هشت سال پیش؛ در سوریه، شبه نظامیان مسلح شده توسط پنتاگون با کسانی که توسط سازمان سیا مسلح شدهاند میجنگند؛ ایجاد «استبداد یا هرج و مرج» دوگانه مطلوب آمریکا برای سوریه امروز است، با استفاده از همان ابزارهای قدیمی.
عبدالله گنجی، کارشناس سیاسی: شهید حسین الحریری، از رزمندگان حزبالله لبنان در وصیت خود درخواست کرده بود که پس از شهادت، پیکرش زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران تشییع شود و به وصیتش عمل شد.
اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه: در روز جهانی حقوق بشر، نوع انسان به خاطر دستاورد ارزنده خود در تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ احساس افتخار میکند. با وجود این، استفاده ابزاری از گفتمان حقوق بشر برای مطامع سیاسی به همراه استانداردهای دوگانه و برخوردهای گزینشی، همچنان بزرگترین آفت و خطر برای پاسداشت حقوق بشر است و انسجام و اعتبار ساختار حقوق بشر را در معرض خطر جدی قرار میدهد.