با شروع فصل پاییز و زمستان، بهتر است برای صبحانه، وعدهای مقوی و گرم در برنامه غذایی خانواده به ویژه کودکان گنجانده شود.
«شیره و ارده» انرژیزا بوده و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا به شمار میآیند. ارده و شیره از لخته شدن خون در بدن جلوگیری میکنند و سطح کلسترول خون را کاهش داده و با جریان بخشیدن به خون و جلوگیری از لخته شدن آن، فشارخون و ضربان قلب را تنظیم میکنند. همچنین، برای سلامتی و بهبود عملکرد بدن مفیدند و به تنهایی بخش مهمی از نیازهای بدن را برطرف میکنند. ارده و شیره برای نرم کردن سینه مفید است، مسهل است و یبوست را رفع میکند. تسکیندهنده درد است و به ترمیم زخم کمک میکند. ارده و شیره به درمان اختلالات کبد و کلیه نیز کمک میکند. مانند یک ضدآفتاب طبیعی از پوست در برابر نور خورشید محافظت میکند. ترکیب شیره انگور و ارده کنجد به ورزشکاران توصیه میشود؛ چراکه افزون بر مقوی بودن، باعث افزایش حجم عضلات میشود.
مصرف شیره انگور برای پیشگیری از سرطان مفید است. شیره با ارده پلاکت خون را افزایش میدهد و برای افرادی کـه پلاکت خون پایینی دارند، مفید اسـت. با توجه به نکات گفته شده و مزایای این غذای لذیذ باید توجه داشت که در صورت مبتلا به دیابت و همچنین کم تحرکی، ارده و شیره را باید با احتیاط مصرف کرد، چرا که به چاقی و افزایش قند خون منجر خواهد شد.