صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۲  ، 
کد خبر : ۳۲۵۴۷۵

اخبار ویژه 27 مهر ماه

روزنامه کیهان **

دوستان خارج‌نشین مُرده ما را ‌ترجیح می‌دهند!

تحلیل‌های توام با تحمیق عناصر فراری برای تحریک دوستان داخلی خود به خود زنی، با اعتراض تند یک عضو گروهک ملی مذهبی مواجه شد.

«احمد - ز» در واکنش به تحلیل‌های کسانی مثل عمار ملکی و علی افشاری که از خارج کشور تحریک به آشوب و رادیکالیسم می‌کنند، نوشت: «من واقعاًً اکراه دارم که بخواهم با دوستانی که سال‌ها با آنها دمخور بوده و از صمیم قلب دوست‌شان دارم، وارد بگو- مگوهای سیاسی شوم، ولی نمی‌دانم آنها روی چه حساب و کتابی به ادامه بگومگوها علاقه زایدالوصفی نشان می‌دهند! به هر حال برای یک‌بار هم شده لازم است با این دوستان سنگ‌هایم را وا بِکنم تا بلکه این ماجرا پایان یابد.

دوستانی مانند علی افشاری و عمار ملکی ظاهراً از وقتی که به خارج از کشور تشریف برده‌اند، امثال مرا نه به‌عنوان انسان‌هایی صاحب عقل و اختیار و فکر، بلکه به منزله جسم یا جسدی می‌نگرند که فقط زندان رفتن و یا مرگش به کار آنها می‌آید تا احتمالاً سوژه مناسبی برای فعالیت‌های مورد علاقه آنان در خارج از کشور شود!

من متأسفانه یا خوشبختانه آن‌قدر سودای نام و شهرت و افتخار ندارم که به منظور و هدفی سوای آنچه به نفعِ سرنوشت کلان کشور می‌دانم، دست به کاری بزنم و یا ماجرایی به پا کنم. به عبارت دیگر، طبق دانش و تحلیل و تجربه سیاسی خودم عمل می‌کنم و از این حیث، آن دوستان را در جایگاهی نمی‌بینم که بخواهند با زخم‌زبان‌های خود، مرا به سمتی خلاف فهم و درک‌ام از شرایط امروز ایران هدایت کنند.

این روزها با افرادی رو‌به‌رو می‌شوم که تحت تأثیر آن دوستان و به تأسی از آنها، حرف دل‌شان این است که ما به تو احترام می‌گذاریم به شرطی که طبق نظر ما بیندیشی و عمل کنی! حرف من هم به آنها این است که احترامت را برای خودت نگهدار و مرا برای همیشه از آن محروم دار!

بر این اساس، اگر دوستان عزیزی مانند علی آقای افشاری و آقا عمار ملکی به واقع هوس انقلاب به سرشان زده است، به‌نظرم شایسته نیست که در ینگه دنیا و یا شمال اروپا بنشینند و از راه دور، دیگران را به انجام آن در داخل کشور تشویق کنند!

من تاکنون این سخن تلخ را به روی آنان نیاورده بودم چون گمان می‌کردم که حتماً خود نیز کم و بیش به آن واقف‌اند و لابد اندازه نگه می‌دارند! اما می‌بینم که اندازه‌ای در کار نیست و قرار است روز به روز بر تیزی کلام‌شان افزوده شود!

در این میان گویا عمار ملکی در آخرین توئیت خود نوشته: «اما یک نکته! زیدآبادی می‌گوید که مواضعش در این سال‌ها نسبت به گذشته تغییری نکرده و همیشه انتقادهایش همین بوده؛ پس اگر او دیگر برای انتقادهایش به زندان نمی‌رود به‌خاطر رادیکالیسم براندازان است که موجب شده انتقادهای او دیگر به چشم نیاید؛ اگر بعد از توافق نظام با آمریکا «چیزی از اپوزیسیون نماند» زید می‌ماند و رأفت دوباره نظام!»

اولاً دست عمار جان درد نکند که با رادیکالیسم خود از دانشگاه تیلبرگ در هلند، اسباب امنیت مرا در داخل کشور فراهم کرده است! ثانیاً آیا طعن و کنایه‌ای که در عبارت «زید می‌ماند» پنهان شده، جز این است که این دوستان بیشتر مرده مرا خوش می‌دارند؟».

خسارت‌های برجام با تحریف تاریخ فراموش نمی‌شود

سخنان تحریف‌آمیز یک دولتمرد ارشد درباره علت صلح امام حسن(ع) با معاویه و عدم اشاره به نقش خیانت‌آلود برخی خواص در این صلح تحمیلی، با واکنش‌های گسترده در فضای مجازی رو به رو شد.

برخی از این انتقادها را می‌خوانید:

- با شنیدن این حرف‌ها پیرامون صلح امام حسن(ع)، ناخودآگاه یاد صحبت‌های دکتر جلیلی افتادم که گفت خطرناک‌تر از تحریم‌های فلج‌کننده، تحلیل‌های فلج‌کننده است!

- شما حق ندارید از این واقعه تحمیل صلح به امام حسن(ع)، بهربرداری سیاسی بکنید. همان‌طور که 7 سال قبل با همین سخنان بی‌اساس، مذاکره با آمریکای زورگو را توجیه کردید و آمریکا و کهنه استعمارگران اروپا را علیه ملت ایران جسورتر ساختید.

- اتفاقات دوران امام حسن مجتبی(ع) به دلیل نبودن تحلیل سیاسی صحیح در بین مردم بود. مردم، تحلیل سیاسی نداشتند. اما در حال حاضر، شما و دوستانتان دچار تحلیل و محاسبات غلط از شرایط کشور و دنیا هستید نه مردم. فضاحت‌کاری خودتان را با تحریف تاریخ توجیه نکنید.

- نکته‌ای که در این سخنان نادیده گرفته شده، اینکه امام حسن(ع) هیچ یار و یاوری نداشتند، به صورتی که فرمانده سپاهشون خائن بود. ولی خاک ایران و رهبرش، هنوز حججی‌ها و سلیمانی‌ها رو داره، و تنهایی نایب امام زمان (عج) هرگز اتفاق نخواهد افتاد. ما اهل کوفه نیستیم.

- تحریفی دیگر! بسیار واضح است که اگر خیانت برخی از یاران و سپاهیان آن حضرت نبود، هرگز با معاویه صلح نمی‌کرد.

- از اول معلوم بود برجام شکست می‌خوره، از همون اول هم معلوم بود قرار نیست این حضرات از شکست درس بگیرن. ایده بعضی از اینها به اسم عقلانیت، ذلت و تسلیم مطلقه. همینه که چه از قیام عاشورا و چه از صلح امام حسن(ع) درس سازش و مذاکره می‌گیرن!

- یکی از خصوصیات لیبرالیسم ایرانی این است که وقتی می‌خواهد به تاریخ اسلام مراجعه کند، رجوعش برای درس گرفتن نیست، برای درس دادن است! این جریان نمی‌خواهد از تکرار فجایعی که خون به دل ائمه اطهار(ع) کرد، جلوگیری کند و خود متذکر شده و به اصحاب تذکر دهد. بلکه دقیقا می‌خواهد همان فاجعه گذشته را بار دیگر رقم بزند و نقشی که برای خود تعریف می‌کند، نقش طلحه بن عبیدالله‌ها و ابوموسی‌ اشعری‌ها و عبیدالله ابن عباس‌ها و‌ اشعث ابن قیس‌ها و شبث بن ربعی‌ها و سعد ابن ابی‌وقاص‌هاست.

- بعد از اینکه چند سال پیش به تحریف عاشورا پرداخت و از عاشورا درس مذاکره گرفت، داستان امام حسن رو هم تحریف کرد و باز هم به کدخدا پالس فرستاد.

- اینکه برخی علما درباره تحریف اخیر ساکتن، جای بسی سؤال هست.

- از سازش برای ما نگویید؛ ما ملت شهادتیم...

- ‏در کربلا فرمانده سپاه حسین(ع) یعنی حضرت عباس(ع) امان‌نامه شمر را رد کرد و تا پای جان پای امامش ایستاد. اما امام حسن(ع) زمانی صلح را پذیرفت که فرمانده سپاهش عبیدالله‌بن عباس، با یک میلیون درهم رشوه، خود را به معاویه فروخت. تاریخ عوض می‌شود وقتی علمدار عباس باشد یا ابن عباس!

- فرماندهان امام حسن خودشون رو به درهم و دینار معاویه فروختن و صلح به امام حسن تحمیل شد. نکنه منظور شما این باشه که...

- همین هفته پیش داشت می‌گفت ما در شرایط جنگ به سر می‌بریم و همه باید این شرایط رو درک کنن. حالا امروز اومده درباره مبانی و مزایای صلح حرف می‌زنه. با خودت چند چندی بزرگوار؟ بالاخره در جنگیم؟ در صلحیم؟ قهریم؟ آشتی‌ایم؟

- چرا از خیانت عبیدالله ابن عباس فرمانده بانفوذ امام چیزی نمی‌گه؟ اگه فرمانده امام حسن(ع) خیانت نمی‌کرد، ایشان مجبور به صلح نمی‌شد.

- نسبت سازش را اولین‌بار معاویه به امام حسن(ع) بست، مظلوم بزرگ همه دوران‌ها، حسن‌بن‌علی(ع) است. کسی که از مذهب سوءاستفاده سیاسی کند، از روحانیت تنها لباسش را دارد. معیشت مردم را برجامی کردند، حالا نوبت برجامی کردن دین مردم رسیده است.

- وقتي از قيام امام حسين درس مذاكره گرفت، ديگر توقعي نيست كه از صلح امام حسن چنین برداشتي كند!

- اكنون که كشور تاوان تبعات سنگین نسخه سازش با شیطان را می‌پردازد، او به‌جای پاسخگویی درباره خسارت محض، ضمن تاریخ را تحریف می‌کند و سوءمدیریت و ناکارآمدی‌اش را به صلح امام حسن تشبیه می‌کند!

- اگر کسی از صلح امام حسن(ع) حرف بزنه، اما از خیانت یارانش حرف نگه، خودش مسئله داره.

پالس‌های غلط موجب تداوم اعتیاد آمریکا به تحریم می‌شود

پالس‌های ضعفی که گاه و بیگاه از داخل مخابره می‌شود، عامل اعتیاد ترامپ به تحریم‌ها و مایه امیدواری او به ادامه این مسیر است.

به نوشته روزنامه جوان، ترامپ در هفته‌های اخیر بارها از اشتیاق ایران به مذاکره با آمریکا سخن گفته و تاکید کرده به محض پیروزی در انتخابات طرف ایرانی فورا با آمریکا وارد مذاکرات جدید خواهد شد.

ترامپ تصور می‌کند که با خروج از برجام و پافشاری روی گزاره «کارزار فشار حداکثری با ابزار تحریم و تهدید» می‌تواند ایران را برای رسیدن به «توافقی دیگر» مجاب کند، چرا که بعد از خروج از برجام ضمن بازگرداندن تحریم‌های هسته‌ای، سطح و گستره سایر تحریم‌های ضد ایرانی را نیز با همین هدف فراخ‌تر کرد.

پافشاری روی گزاره تحریم‌- تهدید از سوی کاخ سفید و دلگرمی نسبت به آن را محمدجواد ظریف در گفت‌وگو با شبکه خبری سی‌ان‌ان شهریورماه سال 97 اینگونه بیان کرد: «من معتقدم بیماری‌ای در ایالات متحده وجود دارد که اسمش اعتیاد به تحریم است».

پرسشی که مطرح می‌شود این است که چرا و بر اساس کدام الگوی رفتاری رئیس جمهور آمریکا درباره تشنگی ایران نسبت به مذاکره و اثرگذاری مناسب تحریم‌ روی تغییر رفتار کشورمان اظهارنظر می‌کند. بدیهی است این دیدگاه می‌تواند حاصل محاسباتی باشد که بر اساس مواضع و کنش‌های رفتاری برخی از تصمیم‌سازان و تصمیم‌گیران داخلی سر و سامان گرفته باشد.

رفتارهای ابهام‌زا و آمیخته با ترس و انفعال «اتاق فکر مذاکره» در برابر نقض برجام به ویژه از زمان روی کار آمدن ترامپ، عدم واکنش مناسب در برابر خروج آمریکا از توافق تشدید اوضاع اقتصادی- معیشتی در داخل که محصول ناکارآمدی دولت است، مقامات کاخ سفید را به این نتیجه رساند که گستره و دامنه تحریم را گسترده‌تر کنند.

«ابراز رضایت از برجام با وجود نقض آن و اعمال تحریم‌های متواتر» چنانچه جای خود را به اعتراض رسمی و موثر نسبت به اعمال تحریم‌هایی مانند «کاتسا»، «آیسا» و «ویزا» می‌داد و یا آنکه دست‌کم اجرای بخش‌‌های مهمی از تعهدات اولویت‌دار برجامی متوقف می‌شد امروز دستگاه محاسبه کاخ سفید،‌ از اشتیاق زائدالوصف طرف ایرانی برای مذاکرات جدید نمی‌گفت.

علاوه بر این، ارائه پالس‌های دوپهلو و بعضا صریح به طرف غربی توسط برخی از سیاستمداران عامل موثری در شکل‌گیری تفکر کاخ سفید است.

تاکید روی کلیدواژه‌هایی مانند «خزانه خالی کشور خالی» توانسته آمریکا را دلگرم کند.

اگرچه پیغام‌هایی زیرمیزی و محرمانه توسط برخی از کانال‌های داخلی به مقامات کاخ سفید دور از ذهن نیست اما تاکید و پافشاری روی ادعای «خزانه خالی»، «اعتراف غلوآمیز نسبت به اثرگذاری تحریم‌ها» و رها کردن اقتصاد- معیشت مردم، خود رساترین پیام به طرف آمریکایی‌ برای امیدوار کردن است.

رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خود نسبت به پیامدهای اظهار ضعف و ناتوانی در برابر غرب هشدار می‌دهند: «بعضی‌ها اسم عقلانیت و عقل را می‌آورند اما منظورشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن است در حالی که فرار کردن و ترسیدن، عقلانیت نیست.» مادامی که گفتار، رفتار و مواضع (ذهنیت‌سازی) بسیاری از سیاستمداران داخلی منطبق با منافع ملی ابراز نشود،‌ آمریکایی‌ها از تشدید فشارهای ضد ایرانی دست برنمی‌دارند، اعتیادشان به تحریم تشدید می‌شود و مواضع گستاخانه و هتاکانه‌ای علیه جامعه ایرانی هیچ حد و مرزی را نخواهد شناخت.

*********************************

روزنامه وطن امروز **

مراسم عزاداری شهادت امام رضا(ع) در حضور رهبر انقلاب برگزار شد

مراسم عزاداری روز شهادت امام رضا(ع) محضر رهبر حکیم انقلاب برگزار شد. مراسم عزاداری روز شهادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام روز گذشته در حسینیه امام خمینی(ره) با حضور حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای برگزار شد. در این مراسم که به علت رعایت ضوابط بهداشتی بدون حضور جمعیت برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین عابدینی در سخنانی، برادری و ارتباط بین مؤمنان را لازمه درک مراتب توحیدی دانست و گفت: در نگاه دینی و بر اساس روایات متعدد، ایثار و گذشت، خوشرویی، انفاق و گره‌گشایی از جمله مصادیق اخوت مؤمنانه است که این ارتباط لازمه ارتباط با معصوم و تقرب به پروردگار است. همچنین در این مراسم حاج محمود کریمی، مداح اهل‌بیت به ذکر مصیبت و مرثیه‌سرایی پرداخت.

***

اگر آمریکا امن‌تر شده چرا پیام می‌دهید که به شما فرصت دهیم؟

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ترامپ می‌گوید «آمریکا امروز امن‌تر شده است»، اگر آمریکا امن‌تر شده، چرا در پایگاه‌های‌تان عین بید می‌لرزید و در پیام‌های‌تان خواهش می‌کنید لختی فرصت دهید. سردار سید‌محمد حجازی در پنجمین اجلاسیه مجاهدان در غربت که در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه استکبار جهانی امروز رو به افول است، گفت: شب گذشته جو بایدن، کاندیدای انتخابات آمریکا اعتراف کرد این کشور رو به افول است. او گفت رفتار ترامپ باعث شده آمریکا رو به افول رود. شاید جواب ترامپ این بود که اگر بایدن به جای او بود، آمریکا بیشتر رو به افول بود، پس در اصل افول آمریکا حرفی نیست. جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه بیان کرد: ترامپ جنایتکار و آدمکش ادعا و اظهار می‌کند با اقدامات وحشیانه من آمریکا امروز امن‌تر است و بعد از شهادت شهید سلیمانی آمریکا امن‌تر شده، اگر آمریکا امن‌تر شده، چرا در پایگاه‌های‌تان عین بید می‌لرزید و در پیام‌های‌تان خواهش می‌کنید لختی فرصت دهید. سردارحجازی گفت: اگر امن‌تر شده، کجا فرار می‌کنید و برای چه پا به فرار گذاشتید؟

***

نمایندگان مجلس امکان دیدار با رئیس‌جمهور را ندارند

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: متاسفانه دولتمردان به مشکلات مردم توجه نمی‌کنند و نظارت میدانی نمایندگان را نمایشی می‌دانند اما اینگونه نیست. حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر در گفت‌وگو با مهر، با بیان اینکه نمایندگان مجلس باید با نظارت‌های میدانی خود مشکلات مردم را حل‌و‌فصل کنند، گفت: همان‌طور که مردم در زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت می‌کنند، پس از راه یافتن نمایندگان به مجلس هم باید این ارتباط بین مردم و نمایندگان‌شان در مجلس برقرار باشد. وی بیان کرد: باید همواره شرایط برای انتقال مشکلات مردم به مسؤولان‌ تراز اول بویژه مسؤولان اجرایی کشور وجود داشته باشد تا تصمیمات لازم برای حل مشکلات آنان اتخاذ شود. رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: نه تنها مردم، بلکه نمایندگان مجلس هم امکان آن را ندارند که مسائل و مشکلات مردم را به رئیس‌جمهور منتقل کنند و در طول 7 سال گذشته هیچ‌گاه نمایندگان نتوانستند با رئیس‌جمهور دیدار داشته باشند تا درباره مسائل مردم با وی به گفت‌وگو بنشینند. پژمانفر تصریح کرد: در شرایطی که دولت به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کند، نقش نمایندگان مجلس پررنگ‌تر می‌شود و آنان باید بار دولت را هم به دوش بکشند. وی گفت: مردم نسبت به عملکرد دولت اعتراض شدیدی دارند و در شرایطی که دولت دست روی دست گذاشته و نمایندگان مجلس از نزدیک با مردم در ارتباط هستند، دولتمردان مجلس را مورد نقد قرار می‌دهند و می‌گویند این کارها نمایشی است، در حالی که به هیچ‌وجه نمایندگان چنین هدفی ندارند.

***

سفیر ایران در مسکو:

برنامه اجرایی برای همکاری نظامی با روسیه تهیه شد

سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو با بیان اینکه برنامه‌ای درباره همکاری‌های نظامی ایران و روسیه تهیه کرده‌ایم که با گذشت زمان اجرا خواهد شد، گفت: بعد از ۲۷ مهرماه اگر نیازی به خرید برخی تسلیحات داشته باشیم، هیچ محدودیتی برای ما وجود نخواهد داشت. کاظم جلالی در گفت‌وگو با خبرگزاری اینترفاکس روسیه درباره اینکه آیا در حال حاضر چیز مشخصی در حوزه همکاری‌های فنی و نظامی بین مسکو و تهران وجود دارد؟ اظهار داشت: ما روابط خیلی خوبی با مسکو داریم و روسیه کمک زیادی به ما کرد و با قطعنامه آمریکایی‌ها مقابله کرد و به آن رای منفی داد و ما رایزنی‌های بسیار نزدیکی را در این مساله انجام می‌دهیم. درباره همکاری‌های نظامی باید بگویم البته ما برنامه‌ای در این رابطه تهیه کرده‌ایم و ان‌شاءالله این برنامه‌ها با گذشت زمان اجرا خواهد شد. وی در پاسخ به این پرسش که تا چه اندازه وضعیت مالی در ایران در شرایط تحریم‌های بی‌سابقه به تهران اجازه خرید تسلیحات را می‌دهد و آیا الان در مجموع با احتساب اینکه واضح است ایران تولیدات خود را در این حوزه دارد، چنین ضرورتی وجود دارد؟ عنوان کرد: در بسیاری از حوزه‌های تامین تجهیزات نظامی توانسته‌ایم به سطح بالایی دست یابیم. علاوه بر آن پتانسیل صادرات تجهیزات نظامی خودمان را نیز داریم. با احتساب رفع محدودیت‌ها ما خواهیم توانست تسلیحات خود را صادر کنیم، می‌توانیم آنها را بفروشیم و سود خود را از آن کسب کنیم. اگر نیازی به خرید برخی تسلیحات داشته باشیم، هیچ محدودیتی برای ما وجود نخواهد داشت و ما آماده خواهیم بود در این حوزه کار کنیم.

*********************************

روزنامه خراسان**

توهین ذوالنوری به روحانی

ناصر ایمانی: ادبیات تند و الفاظ رادیکال فقط به مشکلات کشور می افزاید

مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حساب توئیتری خود حمله ای تند به رئیس جمهور کرد. حمله ای  که بازتاب های گسترده ای نیز در پی داشت. او نوشت: «جناب روحانی اگر برای توجیه مذاکره با دشمن، علت صلح امام حسن (ع) بامعاویه را خواست اکثر مردم از امام ذکر می کنید! امروز اکثریت قاطع ملت ایران به کمتر از عزل و مجازات شما راضی نمی شوند؛ با منطق شما، رهبر انقلاب باید دستور دهند هزار بار شما را اعدام کنند تا دل مردم عزیز راضی شود». ذوالنوری همچنین در توئیتی دیگر تاکید کرد که استیضاح روحانی از دستور خارج نشده و به قوت خودش باقی است.در مقابل؛حسام الدین آشنا،مشاور رئیس‌جمهوری در پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «‏استیضاح حق اکثریت قاطع مجلس است، اما ایجاد تزلزل در حاکمیت، تضعیف دولت در زمان جنگ اقتصادی، نخ دادن به هر دو نامزد انتخاباتی آمریکا برای کوتاه نیامدن در برابر دولت فعلی ایران و تعویق هر گونه رفع یا کاهش تحریم‌ها تا استقرار دولت بعدی در ایران از وظایف نماینده‌ای با 204 هزار رأی نیست.»واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور نیز در پاسخ به توهین کنندگان به رئیس جمهور گفت:متاسفانه عده‌ای رقابت‌های تبلیغاتی و انتخاباتی را برای سال ۱۴۰۰ خیلی زود شروع کردند و در این بین، مردم ضرر می‌کنند؛ اجازه دهید کشور را اداره و مشکلات مردم را حل کنیم!پیشتر نیز علی اصغر عنابستانی دیگر نماینده مجلس با اشاره به جنجال ماجرای شکل ماسک روحانی،در توئیتی  خطاب به رئیس جمهور از عبارت هایی مانند «وقیح» و « اُف بر تو باد»  استفاده کرده بود .توئیتی که نشان می دهد سطح تنش‌ها و مناقشه‌های برخی از نمایندگان در هجمه به مقام‌ها بی‌سابقه بوده است. ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در این باره به ایرنا گفت: برخی از نمایندگان مجلس یازدهم گمان می‌کنند که به کار بردن ادبیات تند و الفاظ رادیکال باعث مطرح شدن آن ها در افکار عمومی، رسانه‌ها و حوزه انتخابیه خود می‌شود. به طور مثال در انتخابات دوره آینده مجلس، مردم بگویند چه نماینده فهیمی است! در حالی که این ادبیات تند، سطح تنش میان قوای کشور را بالا می‌برد و نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه به مشکلات کشور هم می‌افزاید. کنعانی‌مقدم، دیگر فعال سیاسی اصولگرا نیز با تاکید بر این که برخی از نمایندگان، مشکلات و درگیری‌های سیاسی خود در انتخابات را وارد مجلس کرده‌اند ،به ایرنا افزود: نباید اجازه داد تریبون مجلس، تریبون عقده‌گشایی عده‌ای شود؛ در واقع تریبونی برای انتخابات ۱۴۰۰ نشود.سهیلا جلودارزاده،نماینده تهران در مجلس دهم هم گفت: نمایندگان مجلس در این یک سال باقی مانده انتقاد می کنند و به روحانی فحش می دهند چون باید به مردم جواب گو باشند اما در سه سال بعدی، می‌خواهند، چه کنند.عصر ایران نیز در گزارشی خطاب به نمایندگان توهین کننده به رئیس جمهور  نوشت: با فحش دادن به روحانی، محبوب نمی‌شوید.

*********************************

روزنامه ایران **

ترامپ: به ایرانی‌ها گفته‌ام تا پس از انتخابات صبر کنند!

رئیس‌جمهوری امریکا باری دیگر مدعی شد که در صورت پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ ایران برای انعقاد توافقی جدید با وی تماس خواهد گرفت. به‌گزارش ایسنا، دونالد ترامپ، ادعا کرد: من به‌ آنها گفتم که تا پس از انتخابات صبر کنند اما تأکید کردم که پس از انتخابات همه چیز سخت‌تر خواهد شد. به آنها گفتم که تا پس انتخابات صبر کنند چراکه الان نمی‌توانند توافق کنند. اگر جوی خواب‌آلود پیروز شود، به بهترین توافق ممکن می‌رسند. از سوی دیگر جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات امریکا هم مدعی شد که جمهوری اسلامی به داشتن مواد لازم برای ساخت بمب اتمی نزدیک‌تر شده است! وی گفت: امریکا منزوی شده است. متحدان‌مان کارهایشان را به تنهایی پیش می‌برند. سیاست «اول امریکا» باعث انزوای امریکا شده است. وی با بیان این ادعا که ایران به داشتن مواد لازم برای ساخت بمب نزدیک‌تر شده است، افزود: کره‌شمالی بمب و موشک‌های بیشتری در اختیار دارد. ما در شرایطی هستیم که متحدان‌مان رسماً می‌گویند که نمی‌توانند روی ما حساب کنند.

استرداد مدیرعامل اسبق بانک سرمایه

در راستای مأموریت ابلاغی رئیس قوه قضائیه و برای اولین بار یک مجرم بزرگ اقتصادی از اروپا به کشور بازگردانده شد. به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، در پی تأکیدات و دستور رئیس قوه قضائیه مبنی بر بازگرداندن مجرمین و متهمین اقتصادی، علیرضا حیدرآبادی‌پور مدیرعامل اسبق بانک سرمایه که درحین تحقیقات مقدماتی از کشور خارج شده بود با تلاش پلیس اینترپل جمهوری اسلامی توسط پلیس اسپانیا دستگیر و به کشور مسترد شد. حیدرآبادی‌پور دو پرونده مهم فساد اقتصادی دارد. وی به اخلال در نظام اقتصادی از طریق خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع متهم بوده و در جریان محاکمه برخی از مدیران بانک سرمایه در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال‌گران در نظام اقتصادی کشور به طور غیابی به ۱۲ سال حبس محکوم شده است.

محکومیت یک شهروند ایرانی در امریکا

وزارت دادگستری امریکا یک‌ شهروند ایرانی را به‌دلیل آنچه که «دور زدن تحریم‌های امریکا» خوانده شد، به ۲۳ ماه حبس محکوم کرده است. به‌گزارش ایسنا، وزارت دادگستری امریکا روز پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که سید سجاد شهیدیان ۳۳ ساله را به اتهام «انجام تراکنشات مالی مغایر با تحریم‌های اعمالی علیه ایران» به ۲۳ ماه حبس محکوم کرده است.اریکا مک دونالد، دادستان امریکایی در این خصوص گفته است: آقای شهیدیان مؤسس و رئیس یک شرکت خدمات مالی بود که روش‌هایی برای دور زدن تحریم‌های امریکایی که به طور قانونی علیه ایران اعمال شده بودند، اتخاذ کرده بود. چنین اقداماتی مجرمانه است و منافع امنیت ملی را به خطر می‌اندازد.

*********************************

روزنامه شرق **

اقدام تروریستی در فرانسه

امانوئل مكرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، می‌گوید قتل یک معلم تاریخ در حومه پاریس یک اقدام تروریستی اسلام‌گرایانه بوده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، مقتول در یکی از مدرسه‌های حومه پاریس معلم تاریخ بود و ظاهرا در یکی از کلاس‌های درس خود و در پیوند با موضوع آزادی بیان، کاریکاتورهای پیامبر اسلام را به دانش‌آموزان نشان داده است.

آزادی زندانیان داعش

جبهه دموکراتیک سوریه در شمال شرقی این کشور بیش از ۶۰۰ زندانی داعش را آزاد کرد. بخشودگی این زندانیان بخشی از قرارداد گروه‌های کرد و عرب در شرق سوریه بوده است.

رهبر  اپوزیسیون در فهرست افراد تحت پیگرد

رسانه‌های روسی خبر داده‌اند سوتلانا تیخانوفسکایا، رهبر مخالفان بلاروس که به خارج گریخته، در فهرست افراد تحت تعقیب قرار گرفته است. تیخانوفسکایا به اتهام دعوت مردم به شورش علیه نظم موجود تحت پیگرد قرار خواهد گرفت.

اعلام آمادگی مشروط حشدالشعبی

نماینده سیاسی حشد‌الشعبی اعلام کرده که این نیرو حاضر به قطع حمله موشکی به نیروهای آمریکایی مستقر در عراق است. احمد اسدی تأکید کرده این اقدام مشروط و محدود بوده و متناسب با سیاستی است که آمریکا در عراق دنبال می‌کند.

پیروزی آردرن در انتخابات نیوزیلند

در انتخابات سراسری نیوزیلند، حزب کارگر به رهبری جاسیندا آردرن موفق به کسب ۴۹ درصد آرا و برتری در انتخابات و کسب اکثریت در پارلمان شد. حزب ملی راست میانه که مهم‌ترین رقیب حزب خانم آردرن بود، تنها ۲۷ درصد آرا را به خود اختصاص داد.

تحریم چند مقام برجسته روسیه

اتحادیه اروپا شش مقام ارشد روسی و یک مرکز تحقیقات شیمیایی این کشور را به دلیل «مسمومیت» الکسی ناوالنی، منتقد رئیس‌جمهوری روسیه، با سم نووی‌چوک تحریم کرده است.

*********************************

نظرات بینندگان
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات