روز گذشته انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزار شد و حضور چشمگیر مردم، باری دیگر، حماسهای سیاسی را رقم زد.
این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی، همانند دورههای قبل بدون حواشی سیاسی سپری نشد، با این تفاوت که این دوره، دمای تصاحب کرسیهای بهارستان گرمتر بود و به فراخور آن فهرستهای متعددی برای جلوس بر این صندلیها تهیه شد؛ به طوری که این فهرستبندیها در حوزه انتخابیه تهران به اوج خود رسید و چندین گروه و جریان سیاسی، خود و اعضای لیست خود را مستحق حضور در مجلس میدانستند.
با پایان یافتن فرایند اخذ رأی از ۱۲ شب روز گذشته در سرتاسر کشور و تهران، آرام آرام نتایج اولیه و اسامی نامزدها اعلام میشود، این در حالی است گمانه زنیها درباره اسامی نامزدهای راه یافته تهران به مجلس شورای اسلامی هر لحظه داغ و داغتر میشود.
نتایج اولیه در حوزه انتخابیه تهران گویای آن است که چهار الی پنج نامزد با کسب آرای بیشتر در این حوزه، از یک لیست واحد نیستند. تاکنون آرای ۱۹۶۰ شعبه از مجموع ۵ هزار شعبه شمارش شده است که نتایج آرای انتخابات مجلس در شهر تهران تا این لحظه به شرح زیر است:
۱- سید محمود نبویان
۲- حمید رسایی
۳- امیرحسین ثابتی
۴. محمدباقر قالیباف
۵. سیدروحالله ایزدخواه
۶. سیدرضا تقیپور انواری
۷. مرتضی آقاتهرانی
۸. منوچهر متکی
۹. مهدی کوچکزاده
۱۰. اسماعیل کوثری
۱۱. سیدعلی یزدیخواه
۱۱- کامران غضنفری
۱۳. علی خضریان
۱۴. مالک شریعتی نیاسر
۱۵. احمد نادری
۱۶. ابراهیم عزیزی
۱۷. سمیه رفیعی
۱۸. پیمان فلسفی
۱۹. محمد سراج
۲۰. ابوالقاسم جراره
۲۱. زینب قیصری
۲۲. ابوالفضل ظهرهوند
۲۳. ریحانه اخلاقی
۲۴. حسین نجابت
۲۵. عبدالحسین روح الامینی
۲۶. صالح اسکندری
۲۷. زهرهسادات لاجوردی
۲۸. سیدمرتضی محمودی
۲۹. علیرضا سلیمی
۳۰. زهره طبیب زاده نوری
به واقع و در صورت ادامه دار شدن این شرایط، فضای موجود گویای این است که مردم تهران به فهرستهای مختلف در این انتخابات رأی داده و به اصطلاح لیستی رأی نداده و به یک لیست اعتماد نکردهاند.
با این حال باید منتظر باشیم و ببینیم که شرایط در ادامه روز جاری به چه نحوی رقم خورده و گذاره لیستی رأی ندادن مردم که پیش از آغاز این انتخابات مورد گمانهزنی قرار گرفته بود، به چه میزان محقق خواهد شد.