کمتر از ۲۴ ساعت پس از حمله سنگین جنگنده های رژیم صهیونیستی به مناطقی از «ضاحیه جنوبی» در بیروت و انتشار گمانه ها، شایعهها و خبرهای تأیید نشده درباره شهادت سیدمقاومت، حزب الله لبنان در بیانیه ای رسمی، شهادت دبیرکل این جنبش را تأیید کرد و این تیتر در صفحات مجازی و رسانهها نقش بست: «سیدحسن نصرالله به شهادت رسید.»
بدون شک، هیچ چیزی جز شهادت در راه خدا، آن هم به دست شقیترین و جنایتکارترین افراد، یعنی صهیونیستهای غاصب و آدمکش نمیتوانست اجر و مزد یک عمر مجاهدت سیدحسن نصرالله باشد؛ او که در ۳۲ سالگی و با شهادت «سیدعباس موسوی» دبیرکل سابق حزبالله لبنان، زمام امور حزبالله را بر عهده گرفت، پس از ۳۲ سال زعامت حزب الله به شهدای مقاومت پیوست و باید وی را معمار نوین مقاومت لبنان نامید.
سیدحسن نصرالله مراحل علم و اجتهاد و خودسازی معنوی را در حوزه های علمیه «بعلبک»، «نجف» و «قم» سپری کرده بود و در میدان جهاد و دفاع از مردم مظلوم فلسطین و لبنان به تبعیت از رهنمودهای امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی چونان خورشیدی درخشان در محور مقاومت نورافشانی میکرد و برخی هسته ها و جنبشهای مقاومت منطقه سیدمقاومت را هادی و راهنمای حرکت خود میدانستند.
جذابیت چهره و نفوذ کلام سیدحسن نصرالله، باعث کاریزمای شخصیتی این فرمانده بزرگ جبهه مقاومت شده بود. تحلیلها و تبیین های سید شهید، در مقاطع حساس تحولات منطقه زبانزد بود و کلیدواژهها، هشدارها و تهدیدهایش چشم تحلیلگران را خیره میکرد و بر اندام دشمنان لرزه می انداخت. او با سامانبخشی نیروهای جوان و جهادی حزب الله، از این جنبش نیرویی عظیم و مجهز با آمادگیهای دفاعی و معنوی پدید آورد که با قدرت ایمان خود خار چشم دشمن خونخوار و اشغالگر صهیونیست و حامیان او شدند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) که منادی حمایت از مستضعفان و مظلومان عالم بود، کلیدواژه «مقاومت» در ادبیات سیاسی و حقوقی جای خود را باز کرد و راهبردهای کلان جمهوری اسلامی در مواجهه با ظالمان و مستکبران را نشان داد. تا جایی که این مهم در قانون اساسی نهادینه شد و از همان سالهای اول تشکیل و تأسیس جمهوری اسلامی به منصه ظهور رسید و به آن جامه عمل پوشانده شد.
پس از آن بود که یکی از اصول تغییرناپذیر نظام جمهوری اسلامی که حمایت از نهضتهای اسلامی علیه دشمنان اسلام و ملتهای مسلمان بود، دنبال شد. یک روز با اعزام نیرو به جنوب لبنان و یک روز با رشادتهای مرد میدان سردار دلها «حاج قاسم سلیمانی» در صف اول مدافعان حرم برای مقابله با پروژه تکفیری ها و جبهه استکبار و نمونه های بسیار دیگر در لبنان، فلسطین، یمن و....
یکی از بزنگاههای درخشش محور مقاومت، جنگ ۳۳ روزه با رژیم صهیونیستی به فرماندهی «سیدحسن نصرالله» بود؛ نبردی که نیروهای مقاومت با حمایت سردار سلیمانی و مستشاران نیروی قدس سپاه در اوج ناباوری جهانیان از یک معرکه سخت و نابرابر، پیروزی و فتح عظیم را به ارمغان آوردند و این آغازی بود بر پایان افسانه شکستناپذیری رژیم اشغالگر قدس.
بزنگاه دیگر عملیات طوفانالاقصی بود، شکست ترمیم ناپذیر رژیم صهیونیستی که در آستانه اولین سالگرد آن قرار داریم، در آن زمان نیز اولین گروه مقاومتی که به حمایت از مردم بیدفاع غزه برخاست، حزبالله لبنان و فرمانده بینظیر آن سیدحسن نصرالله بود.
حزبالله با راهبرد مشغولسازی ارتش رژیم صهیونیستی در شمال و تضعیف توان این رژیم در مواجهه با مردم غزه با محاسبه دقیق و تنظیم سطح منازعه در یک سال گذشته نقش بسزایی در تحولات فلسطین و غزه داشت؛ البته نیروهای مقاومت یمن و عراق هم در مراحل بعدی ضربات متعددی به رژیم صهیونیستی وارد کردند.
بدون شک، در میان سکوت خفتبار حاکمان تعدادی از کشورهای مسلمان و حمایت تدارکاتی شرم آور آنها از رژیم کودک کش صهیونیسم، حمایت محور مقاومت به ویژه سیدحسن نصرالله در جایگاه رهبری حزب الله لبنان، تأثیرات فراوانی بر میدان نبرد داشت، بر همین اساس میتوان گفت حمله وحشیانه به لبنان و ترور رهبران و فرماندهان مقاومت لبنان نتیجه عصبانیت صهیونیستها پس از شکستهای پی درپی در طول یکسال گذشته از جبهه مقاومت با نقش ویژه حزب الله است.
غافل از اینکه شاید حزب الله و مقاومت با این شهادتها دچار خسران شود؛ اما هرگز از حرکت باز نخواهد ایستاد؛ بلکه با عزم و ارادهای قویتر مسیر حرکت دشمن صهیونیستی را سد میکند. به فرموده فرمانده معظم کل قوا «خون شهید سید عباس موسوی بر زمین نماند، خون شهید سید حسن هم بر زمین نخواهد ماند.»
اذا جاء نصرالله و الفتح ...