صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۷  ، 
شناسه خبر : ۲۵۹۳۰۵
رزمایش مشترک اردن با 18 کشور خارجی با عنوان «شیر در کمین» آغاز شد

‌اردن از آغاز رزمایشی مشترک با مشارکت 8000 نیروی نظامی از 18 کشور خارجی در این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمد العدوان، رئیس ستاد اجرای عملیات در مرکز فرماندهی کل نیروهای مسلح اردن در کنفرانس خبری مشترک با ژنرال روبرت کاتالانوی، رئیس مرکز آموزش و رزمایش در مقر فرماندهی نیروهای مرکزی آمریکا گفت: مانور بزرگ موسوم به «شیر آماده» با شرکت 8000 نظامی و ناظر از کشورهای مختلف جهان تا 20 ژوئن (30 خرداد) ‌ادامه خواهد داشت.

این مسئول نظامی اردن تأکید کرد، مانور نظامی امسال بر روش‌های عملیات نظامی غیرمتعارف در راستای تأمین امنیت و صلح جهانی و مبارزه با شورش و آشوب، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، آموزش و پشتیبانی هوایی متمرکز خواهد بود.

وی تصریح کرد، مانور نظامی شیر آماده با اجرای عملیات تدافعی و تهاجمی در موقعیت جنگ غیر متعارف با تمرکز بر عملیات هوایی، عملیات دفاع هوایی، ارسال کمک‌های انسانی و مقابله با چالش‌های امنیتی در شرایط حال و آینده همراه خواهد بود.

محمد العدوان خاطرنشان کرد، هدف از اجرای این مانور، تقویت روابط میان ارتش‌های 19 کشور شرکت‌کننده در آن است.

به گزارش خبرگزاری اردن، در این مانور نظامی مشترک نظامیانی از کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، کانادا، لهستان،‌ ترکیه، جمهوری چک، پاکستان، عربستان، مصر، عراق، لبنان، بحرین، امارات، یمن، کویت، قطر و اردن حضور دارند.

در این رزمایش 4500 نیروی نظامی آمریکایی و 3000 نیروی نظامی از اردن حضور دارند.

در این رزمایش از سامانه موشک‌های پاتریوت، جنگنده‌های اف-16، هواپیماهای هاریر، هواپیماهای هرکولس اس-130 و هواپیماهای اف-18 استفاده خواهد شد.

نام:
ایمیل:
نظر: