صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۸  ، 
شناسه خبر : ۲۵۹۳۰۸
وزیر امور بین‌المللی، راهبردی و دستگاه اطلاعات رژیم صهیونیستی اذعان کرد که پیروزی در سوریه در نهایت با نظام سوریه و «بشار اسد» رئیس جمهور این کشور خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری رویترز، «یوال اشتاینتز» در کنفرانس خبری با خبرنگاران خارجی در پاسخ به این سوال که آیا موفقیت‌های اخیر نیروهای سوریه برای مقابله با معارضان حاکی از پیروزی بشار اسد است، تاکید کرد: من دائما عقیده داشتم که اسد با حمایت‌های قدرتمند ایران و حزب‌الله در نهایت پیروز خواهد شد.

وی افزود: من از مدت‌های طولانی است که معتقدم پیروزی اسد امکانپذیر است.

اشتاینتز اگرچه عضو کابینه امنیتی کوچک رژیم صهیونیستی نیست اما از حوادث و اطلاعات آن باخبر است و نتانیاهو نیز از وی حرف شنوی دارد.

وی از ارائه توضیحات بیشتر درباره احتمال پیروزی اسد خودداری کرده و دلیل آن را سیاست اسرائیل برای عدم دخالت علنی در امور سوریه دانست.

از سوی دیگر یک دیپلمات اسرائیلی که خواست نامش فاش نشود، مدعی شد که این اظهارات اشتاینتز ارزیابی‌های شخصی وی از حوادث است و مستند به هیچ اطلاعاتی نیست.

وی درباره اینکه آیا دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل پیش‌بینی‌های رسمی درباره اوضاع سوریه در اختیار دارند، تصریح کرد: اوضاع تقریبا هر روز تغییر می‌کند و ارزیابی‌های نیز متغیر است.

این در حالی است که ژوئن 2011 به دنبال آغاز ناآرامی‌ها در سوریه و عملیات‌های تروریستی در این کشور «ایهود باراک» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که بشار اسد طی چند هفته سقوط خواهد کرد.

نام:
ایمیل:
نظر: