صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷  ، 
شناسه خبر : ۲۶۰۴۳۲
درحالیکه اخیرا اخباری مبنی بر "مرگ بالینی" پادشاه عربستان منتشر شده بود، اما طی ساعات گذشته منابع آگاه با اعلام وضعیت بد جسمانی "عبدالله بن عبدالعزیز" به نقل از تیم ویژه پزشکی اش تاکید کردند که مرگ پادشاه عربستان هر لحظه امکان دارد.

به گزارش بصیرت به نقل از اسلام تایمز، منابع آگاه و ویژه در عربستان بار دیگر از وضعیت بد جسمانی "عبدالله بن عبدالعزیز" پادشاه این کشور خبر دادند.

این منابع تاکید کردند که از حدود چند هفته گذشته و شاید چند ماه گذشته وضعیت عمومی مقام اول دستگاه آل سعود به وخامت گراییده است.

همین منابع خاطر نشان کردند که در حال حاضر به علت وضعیت بد و وخیم جسمانی "عبدالله بن عبدالعزیز"، "خالد بن عبدالعزیز التویجری" رئیس دیوان پادشاهی عربستان مسئولیت اداره امور این کشور را برعهده گرفته است و در حقیقت حاکم فعلی عربستان به شمار می رود.

بر اساس اطلاعات واصله از عربستان، یک تیم شش نفره از پزشکان متخصص همیشه "عبدالله بن عبدالعزیز" را در هرجایی که باشد، همراهی می کند. در بین این پزشکان یک پزشک متخصص فشار و پزشک دیگری برای قند خون حضور دارند و از مهمترین متخصصان در این تیم، متخصص قلب است.

در همین حال منابع مذکور خاطر نشان کدرند که پادشاه عربستان به علت وخامت حالش، از ماهها پیش دیگر قادر نیست خودش کارهای شخصی اش مانند حمام کردن را انجام دهد.

همچنانکه دیگر نمی تواند بسیاری از مسئولیت های مهمش را پیگیری کند و این به گونه ای است که "التویجری" به جای وی مسئولیت پیگیری امور و اداره کشور را برعهده دارد و این در حالی است که پزشکان هر لحظه مرگ پادشاه عربستان را انتظار دارند.

چند ماه گذشته نیز در رسانه های گروهی و اطلاع رسانی خبری مبنی بر "مرگ بالینی" پادشاه عربستان منتشر شد و بعد از آن روشن شد که این خبر صحت ندارد.

پادشاه 89 ساله عربستان در سال 1924 به دنیا آمد و ششمین پادشاه این کشور به شمار می رود که زمام امور را بعد از مرگ "فهد بن عبدالعزیز" برادرش که در سال 2005 مُرد، بر عهده گرفت.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
خدا ریشه تفکر وهابیت و سلفی گری را از روی زمین برکند و امت اسلامی را از شر کفر، نفاق والحاد نجات بخشد و بر عذاب کسانی که بین امت اسلامی تفرقه ایجاد می کنند(احیا واموات) لحظه بر لحظه بیفزاید ان شاءالله.
نام:
ایمیل:
نظر: