صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صبح صادق >>  نگاه >> گزارش
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۹  ، 
شناسه خبر : ۳۳۹۶۸۷
مجمع جهانی اهل بیت مرکز مهم و با عظمتی است. این مرکز وابسته به اهل بیت(ع) است و اهل بیت در دنیای اسلام از یک عظمت و محبوبیت بی‌نظیری برخوردارند. اعضای این مجمع بار سنگینی بر دوش دارند. این جمله‌ معروف از ائمه(ع) که فرمودند: «کونوا لنا زیناً» که خطاب به همه‌ ماهاست، همه بایستی مراقب باشیم، این نسبت به شما موکد است، اهمیت کار شما ایجاب می‌کند که این جمله‌ «کونوا لنا زیناً» در مورد این مجمع و مجموعه‌ این افراد و اشخاص و افراد خود این مجمع بیشتر مورد ملاحظه قرار بگیرد.
 
پیروان اهل ‌بیت(ع) مفتخرند که مهم‌ترین حرکت در مقابله‌ با نظام استکباری،‌ با نظام سلطه از سوی اینها انجام گرفته. خیلی شعار داده می‌شود امّا آنچه که در عمل روی زمین اتفاق افتاده یک چیز واضح و مشخصی است و آن پرچم جمهوری اسلامی است. شیعه مفتخر است به اینکه در مقابل نظام سلطه ایستاد، سینه سپر کرد و این اژدهای هفت سری را که در همه‌ شئون زندگی کشورها و دولت‌ها و ملت‌ها به نحو ظالمانه و جبّارانه شرکت می‌کرد، متوقف کرد که امروز خود آنها اعتراف می‌کنند که بسیاری از خواسته‌های‌شان به‌وسیله‌ جمهوری اسلامی متوقف مانده و تخریب شده است. این یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است و این افتخار شیعه است و این نیست مگر بخاطر الهام‌گیری از بیانات ائمه‌ هدی(ع) و اهل ‌بیت پیغمبر(ع). اینها بودند که ما را به تدبّر در قرآن و الهام‌گیری از قرآن تشویق کردند، تحریص کردند، آنها بودند که معارف قرآنی را برای ما تبیین کردند، آنها بودند که با سیره‌ عملی خودشان به ما فهماندند که چه‌جوری باید عمل کرد از خود امیرالمؤمنین(ع) تا حضرت عسکری(ع).
 
شما در زیارت‌های متعدد چه زیارت امام حسین(ع)، چه زیارت حضرت رضا(ع) به وراثت این بزرگواران از انبیاء تصریح می‌کنید؛ السلام علیک یا وارث ابراهیم خلیل‌اللّه، السلام علیک یا وارث موسی کلیم‌اللّه. این پرچم جمهوری اسلامی همان پرچم است، پرچم ائمه است، پرچم انبیاء است و نوشته این پرچم هم همین دو کلمه است: «عدالت» و «معنویت». وقتی شما پرچم عدالت و معنویت را بلند می‌کنید، طبیعی است در دنیایی که رفتارش مبتنی بر زور، و فکرش مبتنی بر مادّیت است، یعنی درست نقطه‌ مقابل عدالت و نقطه‌ مقابل معنویت، عکس‌العمل ایجاد می‌کند. بعضی‌ها به ما می‌گویند شما با فلان حرف و حرکت و تصمیم، دشمن‌تراشی کردید؛ نه، ما با برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی دشمن‌تراشی کردیم! ما با مطرح کردن احکام الهی دشمن‌تراشی کردیم! وقتی شما عدالت را مطرح می‌کنید، دنیا و تمدن مبتنی بر سلطه و استکبار قهراً با شما مخالف می‌شوند. وقتی شما معنویت را مطرح می‌کنید، دنیای مادی که همه چیزش مبتنی بر مادّیت است و همه مفاهیم عالم را برمی‌گرداند به پول، با شما مخالفت می‌کند، این طبیعی است. بنابراین معارضه و مقابله‌ دنیای استکبار و دنیای سلطه با حرکت جمهوری یک امر طبیعی و قهری است.
 
دنیای استکبار عادت کرده است که زور بگوید و کسی در مقابل زورگویی او جواب قاطعی ندهد. این دنیایی که الان شاید بیش از یک قرن است یا بیشتر که عادت کرده به زورگویی و حرف‌زدن و تجاوز به ملت‌ها، حالا ببیند که یک ملتی در یک چنین نقطه‌ حساسی از دنیا در این جغرافیای مهم سینه سپر کرده و با رفتار خود، با گفتار خود، مسلمان‌ها را تشویق می‌کند به ایستادگی، در مقابل استکبار. طبیعتاً این برای‌شان غیرقابل قبول است، دشمنی می‌کنند. برای‌شان سنگین است. اینکه نقشه‌های جنایتکارانه‌ آمریکا در کشورهای مختلف خنثی بشود، به وسیله‌ جمهوری اسلامی، اینها را عصبانی می‌کند. یک نمونه‌اش داعش است. داعش دست‌ساز آمریکا بود دیگر. خودشان اعتراف کردند به این معنا. خب وقتی که جمهوری اسلامی وارد میدان می‌شود و با همه‌ وجود در مقابل این توطئه و این نقشه می‌ایستد، اینها برای‌شان غیرقابل تحمل است. لذا شروع می‌کنند به عکس‌العمل. منشأ و مبدأ همه‌ تبلیغات ایران‌‌هراسی و شیعه‌‌هراسی و متهم کردن ایران به دخالت در این کشور و آن کشور، منشأ همه‌ اینها همین عصبانیت و خشم آمریکا از خنثی شدن نقشه‌هایش است.
 
جمهوری اسلامی از اول با افرادی که شیعه نیستند، اما در یک راه درستی حرکت می‌کنند، همراهی کرده است. در دنیای اسلام چه کسی به مردم غزه و مردم فلسطین به قدر ایرانی‌ها و به قدر جمهوری اسلامی کمک کرده است؟ کشورهایی که با آنها از لحاظ مذهب مشترکند، یک صدم این کمک‌ها را هم نکردند؛ گاهی لطمه هم زدند، گاهی ضربه هم زدند.
نام:
ایمیل:
نظر: