صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صبح صادق >>  مجازستان >> یادداشت
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۰  ، 
شناسه خبر : ۳۴۰۷۰۸

امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه: آیا وقت آن نرسیده که مصلحان جهان و نیز مدعیان حقوق بشر از خود بپرسند، چه ارتباطی میان شعارهای حقوق بشری و تحریم صادرات پانسمان بیماران ای‌بی و یا داروی بیماران خاص به ایران وجود دارد؟ تاریخ از ما خواهد پرسید که در کدام سمت ایستاده‌ایم، آیا پاسخی خالی از شرم داریم؟ امروز در بازدید از مرکز حامی کودکان پروانه‌ای، دیدم که تحریم‌های غیرانسانی چه رنج‌های دردناکی را برای این کودکان رقم زده است. تحریم‌ها مردم عادی را هدف قرار می‌دهد و به گروه‌های آسیب‌پذیر بیش از همه لطمه می‌زند. تداوم تحریم، حمایت ریاکارانه غرب از حقوق بشر را آشکارتر می‌کند.

محمد ایمانی، فعال رسانه‌ای: اروپایی‌ها به اوکراین که بخشی از اروپاست، رحم نکردند و سپر بلای خود کردند؛ اما با وجود قربانی کردن این کشور، حاضر نیستند آن را به عضویت بپذیرند. به طریق اولی، چرا باید ملت ایران را که رقیب جدی تمدنی است، محترم بشمارند؟ مسئول سیاست خارجی اروپایی، چوزپ بورل است که با ادبیاتی‌ نژادپرستانه و نفرت‌انگیز گفت: «اروپا مثل باغ و اغلب دنیا، مانند جنگل است و جنگل می‌تواند به باغ حمله کند. باغبان‌ها باید از باغ محافظت کنند. جنگل ظرفیت قوی برای رشد دارد و دیوارها به اندازه کافی برای محافظت از باغ بلند نیستند. باغبان‌ها باید به سراغ جنگل بروند.» باید از افراد ذوق‌زده پرسید اگر به عنوان غیر اروپایی در یکی از این کشورها بودید، شما را متمدن حساب می‌کردند و محل می‌گذاشتند، یا جنگلی می‌پنداشتند؟

میثم مطیعی، چهره رسانه‌ای انقلاب: خطرناک‌تر از آشوب خیابانی، آشوب ذهنی و اغتشاش در نظام محاسباتی ماست! هر کسی در تحلیل، ماهی تکراری خودش را از این آب گل‌آلود می‌گیرد: شکاف نسل‌ها؛ مخوف بودن و جامعه‌ستیزی دهه هشتادی‌ها؛ تضییع حقوق زن در ایران؛ بی‌عدالتی و فساد سیستماتیک در نظام؛ ضرورت تجدیدنظر جدی در حرکت کشور؛ شکست مطلق گفتمان انقلاب در فضای رسانه و فرهنگ؛ تبدیل نظام به حکومت بی‌خردان و خالی شدن حاکمیت از تیزهوشان و... . اما یکی نیست بگوید اگر همه این گزاره‌ها صرفاً با حضور «هشتاد هزار نفر» در دو هفته اعتراض و آشوب قابل اثبات است، عدم حضور «هشتاد و سه میلیون و نهصد هزار ایرانی» در این میدان هیچ چیز را اثبات نمی‌کند و هیچ معنایی ندارد؟

عبدالله گنجی، فعال رسانه‌ای: سنتکام به پنتاگون اعلام کرد برآورد ارائه شده از وضعیت ایران اشتباه بوده است. به همین دلیل تلاش‌ها بی‌نتیجه ماند. ‏ظاهرا بر اساس همین برآورد ٣۶ کشور متقاعد شده بودند که از آشوب حمایت کنند. ‏تحریم‌های سمبلیک اروپا نیز واکنش عصبانی به ناکامی است.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه: نه اظهارات بایدن و نه مداخله‌جویی‌های آمریکا هرگز ما را متعجب نمی‌کند، زیرا مداخله، تجاوز و کشتار، ماهیت حقیقی نظام آمریکاست، تاریخ و نقطه‌نقطه دنیا شهادت می‌دهد که زخم جنایت و خشونت آمریکا بر تن دنیاست. اما ما مردمان تاریخیم و در عمق تاریخ ریشه دوانده‌ایم. عادت شما ماهی گرفتن از آب‌های گل آلود است. اما یادتان باشد، اینجا ایران است: سرزمین مردان و زنان سرفراز.

نام:
ایمیل:
نظر: