بصیرت الزامات همگرایی ایران و پاکستان علیه تروریسم را بررسی میکند
ریشه حل مشکلات امنیتی منطقه همگرایی میان همسایگان است چرا که تجربه نشان داده است که بازیگران خارجی جز منافع خویش هیچ تفکری ندارند که آن را نیز در ایجاد بحران و ناامن سازی کشورها و منطقه جستجو میکنند چنانکه تروریسم ساخته و پرداخته دست آنهاست هر چند که در ظاهر ادعای مبارزه با تروریسم سر میدهند.
بصیرت تاثیر گذاری شعار سال در ابعاد اجتماعی و فرهنگی را بررسی میکند
با تامین مالی تولید و جذب سرمایه گذاری با راه افتادن تولید، موضوع تولید و اشتغال جوانان نیز حل می شود و به تبع آن بسیاری از معضلات جامعه اعم از اقتصادی تا معیشتی و اجتماعی حتی فرهنگی رفع می گردد.
مروری بر یادداشت روزنامههای دوشنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۴
رضا پهلوی تلاش دارد توجه قدرتهای غربی را جلب کند یا بر فضای مذاکرات اثر بگذارد. این موضعگیری را میتوان ناشی از عصبانیت اپوزیسیون نیز دانست. آنها که در جریان آشوبهای 1401 خواهان قطع روابط دیپلماتیک با ایران بودند، اکنون شاهد بازگشت دولتهای غربی از جمله آمریکا به میز مذاکره با ایران هستند.
با یک کلیک صبح صادق را بخوانید و بشنوید! با انتخاب تصویر صفحه اول «صبح صادق» یا مراجعه به بخش «نشریات سایت بصیرت» برای دسترسی به متن و صوت نشریه کافیست بر روی تیترهای صفحه یک کلیک کنید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح بر تقویت مستمر آمادگیهای حداکثری و مراقبتهای سختافزاری و نرمافزاری تأکید کردند و فرمودند: پیشرفتهای کشور باعث عصبانیت و کلافگی بدخواهان ایران شده است.
احسان قمری تحلیلگر اقتصادی در گفتوگو با بصیرت
هرچه دوره اجرای سوددهی طرحهای تولیدی به علت عدم وجود ثبات سرمایهگذاری طولانیتر شود منجر به عدم سرمایهگذاری در بخش مولد میشود در حالی که اگر سودآوری طرحهای تولیدی کوتاه شود یعنی فاصله زمانی کوتاه شود این موضوع منجر به ایجاد میل بیشتر در سرمایهگذاری در بخش تولید میشود و شعار سال در بهترین شرایط...
بصیرت ابعاد رفتاری ترامپ در قبال ایران، چین و روسیه را بررسی میکند
اقدام آمریکا در اعمال تعرفههای سنگین علیه چین، اصرار بر بازی دوگانه مذاکره و تهدید در قبال ایران و روسیه نه برگرفته از قدرت این کشور بلکه نشات گرفته از شکستهای آن از جمله در حوزه برهم زدن روابط این سه کشور است که روند تحولات نیز بیانگر استمرار ناکامیها و شکستهای آمریکا در اجرای این سیاستهاست که...
مروری بر یادداشت روزنامههای یکشنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۴
مذاکرات عمان با دو هدف رفع تحریم و قطع تهدید برگزار میشود. باید هدف سومی هم برای آن قائل شد و آن تغییر زمینبازی و شلیک توپ به زمین حریف باشد.
تصمیم به مذاکره با آمریکا، محصول خرد جمعی در مجموعه حاکمیت است. باید مراقب دو قطبی سازیهای کاذب دشمنان آگاه و دوستان دلسوز ناآگاه بود.
بصیرت ادعاهای نماینده آمریکا در مذاکرات عمان را بررسی میکند
ویتکاف زیاده خواهی بی منطقی را مطرح کرده است که با واقعیتهای میدانی همخوانی ندارد و بیشتر به تقلایی پیش دستانه برای به شکست کشاندن مذاکرات شباهت دارد. او خشت اول را کج نهاده است که بر اساس اصول معماری تا ثریا دیوارش کج خواهد رفت.
باید پذیرفت که در جهان امروز، مسیر توسعه و پیشرفت از جاده تعامل سازنده اقتصادی با جهان خارج میگذرد و سرمایهگذاری مستقیم خارجی، یکی از مهمترین وسایل نقلیه در این جاده است. توانایی یک کشور در جذب، حفظ و بهرهبرداری مؤثر از سرمایههای خارجی، نه تنها یک شاخص کلیدی از سلامت و پویایی اقتصادی آن، بلکه نمودی...
کامران ندری، عضو پژوهشکده پولی و بانکی در گفتوگو با بصیرت
«کامران ندری» عضو پژوهشکده پولی و بانکی در گفتوگو با «بصیرت»: انتظار میرود برای تحقق شعار سال دارندگان سرمایههای بزرگ که بیشتر دولتی و حاکمیتی هستند وارد کار شوند و این امر را به سرانجام روشنی برسانند.
مروری بر یادداشت روزنامههای شنبه ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۴
آمریکا از تحریمها به عنوان اهرم فشار بر ایران اسلامی استفاده میکند و از آنجا که دشمنی آمریکا با ایران از ماهیت طرفین درگیر ریشه میگیرد و تمامنشدنی است، هرگز از اهرم تحریم دست بر نمیدارد. بنابراین اگر موضوع مذاکرات غیرمستقیم روز شنبه، با آمریکا، برنامه هستهای ایران است -که هست- و پیششرط ما لغو...
بصیرت آغاز مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان را بررسی میکند
حضور ایران در این مذاکرات همچون دو دهه گذشته اقدامی از روی حسن نیت آن هم با هدفی صرفا هستهای برای پایان تحریمهاست چنانکه ایران هرگز میز مذاکره را ترک نکرده است و لذا ترامپ نمیتواند این مذاکره را نتیجه تهدیدت و سیاست فشار و مذاکره عنوان و با این ادعا به دنبال استمرار تحریمها و فشارها به بهانه تسریع...
حتی اگر ترامپ چندان برایش هژمونی سیاسی و نظامی آمریکا مهم نباشد، او به هیچ قیمتی نمیخواهد جایگاهش را در رهبری اقتصاد جهانی به چین واگذار کند. به همین دلیل نیز هدف تعرفهها در مرحله اول فقط چین نبود، بلکه دو دسته مهم از کشورهای دیگر را نیز شامل میشد: کشورهای جنوب شرق و شرق آسیا و کشورهای اروپایی