صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۸۶ - ۱۰:۱۴  ، 
شناسه خبر : ۱۲۳۲۶

برخى خبرها حاکى از آن است که کاخ سفید درصدد گنجاندن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامى ایران در فهرست گروه هاى تروریستى است. این خبرها آن‌قدر عجیب و ناباورانه است که بیشتر خبرگزارى ها آن رابه نقل از منابع ناشناس رسمى آمریکا مخابره کرده اند.

چنین اقدام غیر حقوقى و بى مبنایى در هیچ جاى دنیا سابقه ندارد. مگر مى‌توان ارتش کشورها را به عنوان گروه تروریستى قلمداد کرد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامى بخش عمده اى از بدنه ارتش ایران است که از قابلیت هاى نظامى فوق العاده برخوردار مى‌باشد.

مضاف بر اینکه سپاه پاسداران از یک عقبه مردمى و حمایت بى بدیل افکار عمومى برخوردار بوده که آن را در صدر لیست چند نهاد اول انقلابى مردمى قرار داده است.

با تشکیل سپاه پس از انقلاب اسلامى بیشتر جوانان پر شور انقلابى با عضویت در این نهاد تازه تاسیس، بدنه مردمى آن را تشکیل دادند. در واقع اکثر خانواده هاى ایرانى به نحوى از انحاء با این نهاد انقلابى مرتبط بودند و یا به طور مستقیم یکى از عزیزانشان در سپاه مشغول خدمت به مردم و نظام اسلامى شد. با آغاز جنگ تحمیلى در 1359 رویش هاى مردمى سپاه افزایش یافت. بسیج عملا فضایى بود تا پاسخگوى استقبال بى نظیر مردم از نهاد انقلابى سپاه باشد . رشادت و جانبازى پاسداران در کنار برادران ارتشى که منجر به موفقیت هاى بى نظیر جبهه حق علیه باطل در 8 سال جنگ تحمیلى گشت ، بیش از پیش پایگاه اجتماعى و محبوبیت مردمى سپاه را تقویت کرد. با پایان جنگ و پذیرش قطعنامه 598 سپاه پاسداران ضمن حفظ، تداوم و تقویت بنیه نظامى خود وارد فاز سازندگى کشور شد و توانست خدمات شایان توجهى را در عرصه هاى اقتصاى و اجتماعى به ملت ایران ارائه دهد. اجراى پروژه هاى بزرگ اقتصادى وزیر بنایى همچون سدها، پالایشگاه ها، راه ها و ... تنها بخش کوچکى از زحمات و خدمات پاسداران انقلاب است.

همراه با موج دوم انقلاب اسلامى در سالهاى آغازین هزاره سوم و گسترش نفوذ مادى و معنوى جمهورى اسلامى در میان ملت هاى مسلمان و غیر مسلمان طبیعتا وظایف سپاه پاسداران نیز گسترش یافت. از آنجا که سپاه صرف نظر از بعد نظامى از یک بنیه قوى فرهنگى و فرهنگساز برخوردار بود بخشى از مسئولیت حرکت معنوى جمهورى اسلامى به پاسداران انقلاب واگذار شد.

پیروزى سال گذشته حزب الله لبنان که اسطوره شکست ناپذیرى رژیم صهیونیستى را براى همیشه شکست، مرهون اعتماد به نفسى بود که پاسداران انقلابى ایران در قلب هاى شاگردان سید حسن نصرالله پدید آورده بودند .

اما براساس تعاریف جامعه شناسى سپاه پاسداران بیش از آنکه متعلق به بدنه ارتش نظامى جمهورى اسلامى باشد یکى از مواضع Stablishment وکانونى در حفظ ارزش ها و ایستارهاى انقلاب اسلامى است.

براین موضوع در اصل یکصد و پنجاهم قانون اساسى این‌گونه تاکید شده است «سپاه پاسداران انقلاب اسلامى که در نخستین روزهاى پیروزى این انقلاب تشکیل شد،‌براى ادامه نقش خود در نگهبانى از انقلاب و دستاوردهاى آن پابرجا مى ماند.» در واقع اطلاق «پاسداران انقلاب اسلامی» با مسمایى کاملا قانونى و برنامه‌ریزى شده براى آتیه نظام اسلامی، عرفى شده است.اما امروز پیکان حملات ناموجه دشمن به سوى این نقطه کانونى و موضع صیانت از ارزشهاى نظام نشانه رفته است. البته تهاجمات سخت و نرم دشمن علیه سپاه پاسداران از ابتداى پیروزى انقلاب تداوم داشته است ولى نقطه تمایز تهاجم اخیر بى منطقى آن مى‌باشد.گویا آمریکایى ها عادت کرده اند ادبیات سیاسى و حقوقى جهان را که در کنوانسیون هاى مختلف بین‌المللى که اکثرا به همت خود آنها مورد اجماع قرار گرفته است با چالش مواجه کنند. هر چند به تعبیر آیت الله سید احمد خاتمى امام جمعه موقت تهران ، ورود احتمالى سپاه پاسداران به فهرست گروه هاى تروریستى دولت آمریکا، برگ زرین افتخار آفرین دیگرى در پرونده سپاه است.

سپاه پاسداران خارى در چشم دشمنان انقلاب اسلامى است که از گلهاى نوبهار ملت و انقلاب ایران صیانت مى‌کند . آمریکا تاوان سختى براى دست درازى به این گل خواهد پرداخت.

والسلام

برچسب اخبار
نام:
ایمیل:
نظر: