صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۷:۳۰  ، 
شناسه خبر : ۱۳۴۲۸۲
با امضاء قرارداد بین سپاه و وزارت نفت اجرا می‌شود

خط لوله 1200 کیلومتری انتقال گاز از عسلویه به ایرانشهر با هدف بهره مندی مردم مناطق محروم شرق کشور از گاز طبیعی در مدت 30 ماه توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) احداث می‌شود.
به گزارش خبرنگار صبح صادق در مراسم امضای قرارداد احداث این خط لوله بین شرکت ملی گاز ایران و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) فرمانده کل سپاه و وزیر نفت برگزار شد، سردار سرلشکر صفوی با اعلام این مطلب که قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در طول 16 سال فعالیت خود 1220 پروژه را اجرا کرده و 247 پروژه را نیز در دست اجرا دارد گفت: سپاه پاسداران با نیروهای جوان، متخصص و دارای دانش فنی لازم، تجهیزات مهندسی نسبتا کاملی را در اختیار دارد و تاکنون تمام پروژه های خود را مطابق استانداردهای فنی و خواست کارفرما با هزینه کمتر و در زمانی کوتاهتر از مدت پیش بینی شده به انجام رسانده است.
وی افزود: سپاه پاسداران به عنوان یک نهاد انقلابی و مردم علاوه بر ماموریت بزرگ دفاع و تامین امنیت و حفاظت از انقلاب اسلامی پس از پایان جنگ تحمیلی با مجوز مقام معظم رهبری در عرصه های مورد نیاز کشور وارد شده و بزرگترین افتخارش کمک به دولت در امر سازندگی و رفع محرومیت از مناطق مختلف کشور است.
فرمانده کل سپاه با اعلام این مطلب که قرارگاه سازندگی سپاه به هیچ وجه مانع حضور پیمانکاران داخلی نبوده و نیست خاطرنشان کرد: سپاه و بسیج برای زدودن غبار محرومیت از چهره مردم مناطق محروم مصمم است و پروژه های مختلفی را در مناطق صعب العبور و در شرایط نامساعد جوی که پیمانکاران بخش خصوصی قادر به انجام آنها نبودند اجرا کرده و درآمدهای حاصل از پروژه ها را نیز در جهت تامین امنیت و دفاع از کشور هزینه می‌کند.
وی در ادامه امنیت انرژی جهان را وابسته به امنیت خلیج فارس و جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: ایران بزرگترین ضامن امنیت صدور انرژی از منطقه است و دنیا باید ملاحظات ما را در برخورد با مسائل مختلف درنظر بگیرد.
سردار صفوی با بیان این مطلب که استراتژی جمهوری اسلامی ایران استراتژی دفاع همه جانبه است تصریح کرد: ما آغازکننده هیچ جنگی نخواهیم بود و مایل نیستیم ناامنی در کشورهای منطقه و انرژی جهان رخ بدهد چرا که هرگونه ناامنی برای منطقه و ایران ناامنی برای جهان را در پی خواهد داشت.
وی افزود: جمهوری اسلامی به دنبال صلح و امنیت و آرامش است و عامل ناامنی در منطقه را نیروهای فرامنطقه ای می داند.
بنابر همین گزارش مهندس کاظم وزیری هامانه وزیر نفت نیز در این مراسم طی سخنانی گفت: امروز یکی از بزرگترین پروژه های داخلی در عرصه انرژی رقم می خورد که دارای سه وجه مثبت است یکی اینکه مراحل اجرایی این پروژه توسط یک پیمانکار داخلی انجام می شود دوم؛ حاصل آن گازرسانی به مردم مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان است و سوم اینکه زمینه انتقال گاز به پاکستان و هند فراهم می‌شود.
وی با بیان این مطلب که وزارت نفت در حرکت جدید خود از حداکثر توان داخلی برای اجرای پروژه هایش بهره می برد افزود: طی ماه های گذشته چندین طرح و پروژه به پیمانکاران داخلی واگذار شده و آمادگی داریم در اجرای پروژه های بسیار زیادی که داریم از توان و استعداد پیمانکاران داخلی استفاده نماییم.
وزیر نفت بااشاره به اینکه تاکنون پروژه های نفتی زیادی با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) سپاه در کشور به اجرا درآمده خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید ریاست محترم جمهوری بر تسریع در اجرای این پروژه مهم و با توجه به شناختی که دوستان ما در وزارتخانه از توان مهندسی و تجهیزاتی سپاه داشتند این پروژه را بدون مناقصه به قرارگاه سازندگی واگذار کردیم.
در ادامه قرارداد احداث خط لوله انتقال گاز از عسلویه به ایرانشهر مابین مهندس کسایی زاده رئیس شرکت ملی گاز ایران و سردار سرتیپ محمدعابد جانشین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) به امضا رسید.
سپس سردار عابد طی سخنانی گفت: خط لوله هفتم انتقال گاز از عسلویه به ایرانشهر به طول 1200 کیلومتر از عسلویه شروع و از مسیر بندرعباس به سیستان و بلوچستان و ایرانشهر ختم می‌شود.
وی افزود: این خط لوله با 56 اینچ قطر، قادر است برای فاز اول روزانه 50 میلیون مترمکعب گاز را منتقل نماید و در صورت نیاز برای صادرات با افزودن هشت ایستگاه فشار گاز، ظرفیت انتقال آن به 110 میلیون مترمکعب در روز خواهد رسید.
جانشین قرارگاه سازندگی گفت: ما کار را آغاز کرده ایم و با گذر از سه منطقه صعب العبور کارگاه های خود را در 10 منطقه حدفاصل عسلویه به ایرانشهر تجهیز کرده ایم و امیدواریم پس از این با رفع مشکلات و موانع موجود سرعت بیشتری به اجرای طرح ببخشیم.
مهندس کسایی زاده، رئیس شرکت ملی گاز ایران هم گفت: برای اولین بار است که پروژه ای به این بزرگی به صورت EPC توسط پیمانکار داخلی اجرا می‌شود.
وی با بیان این که این پروژه 808 میلیون یورو هزینه ارزی و 2444 میلیارد ریال هزینه ریالی دارد افزود: هزینه اجرایی طرح از محل منابع داخلی شرکت گاز و هزینه خرید تجهیزات نیز از محل بند دو تبصره 25 قانون بودجه به صورت فاینانس یا بیع متقابل تامین می‌شود.

برچسب اخبار
نام:
ایمیل:
نظر: