صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۸۸ - ۰۹:۰۹  ، 
شناسه خبر : ۱۳۵۰۷۹

بصیرت:روز عاشورا ، روز عزای حسین (ع) جماعتی به تحریک منافقین و با کارگردانی آمریکا، انگلیس و اسرائیل در تهران فاجعه آفریدند و با حمله به مردم و دسته های سینه زنی و حمله به نماز ظهر عاشورای مردم و نیز آتش زدن قرآن، خون به دل ملت کردند. آنها با شعارهای موهن علیه مقدسات نظام، شرارت را به اوج خود رساندند. فیلم و عکس تبهکاریهای آنها در رسانه های خارج به گونه ای انعکاس یافت که گویی نظام در حال سرنگونی است .
روز عاشورا ، روز عزای حسین (ع) جماعتی به تحریک منافقین و با کارگردانی آمریکا، انگلیس و اسرائیل در تهران فاجعه آفریدند و با حمله به مردم و دسته های سینه زنی و حمله به نماز ظهر عاشورای مردم و نیز آتش زدن قرآن، خون به دل ملت کردند. آنها با شعارهای موهن علیه مقدسات نظام، شرارت را به اوج خود رساندند.
فیلم و عکس تبهکاریهای آنها در رسانه های خارج به گونه ای انعکاس یافت که گویی نظام در حال سرنگونی است .
مردم روز چهارشنبه در سراسر ایران بویژه در تهران با حضور40 میلیونی این شرارتها را محکوم کردند . مردم در عزای این حرمتشکنی سخت گریستند و مراجع عظام تقلید، علمای بزرگ، روحانیون، بزرگان دانشگاه و نخبگان جامعه فریادشان علیه این ستم بلند شد .
آقای موسوی در بیانیه روز جمعه خود تبهکاران روز عاشورا را «مردمی خداجو» توصیف کرد و تمام آن آتش افروزی را «مسالمت آمیز» خواند این در حالی است که سرکرده منافقین رسما مسئولیت آشوب و اغتشاش را در روز عاشورا پذیرفته و اعلام کرده ما در این معرکه همراه فرقه موسوی بودیم! و از همه اینها تعجب آورتر بیانیه رضا ربع پهلوی است که در پیامی رسما از هتک حرمت روز عاشورا حمایت کرده و اعتراف نموده همراه فرقه سبز در این تبهکاریها مشارکت داشته است.
آنچه موسوی در بیانیه هفدهم خود آورده است ، سراسر اهانت به شعور مردم و راهپیمایی تاریخی ملت ایران در روز چهارشنبه گذشته است.
موسوی در بیانیه خود در حالی در مقام انکار بیعت خود با منافقین و آمریکا و انگلیس است که رسما از سوی منافقین مورد حمایت است و ارتش رسانه ای صهیونیستی در حمایت از فرقه سبز حتی یک لحظه فروگذاری ندارد.
موسوی در بیانیه خود در حالی خواستارآزادی اغتشاشگران شده است که مردم در روز چهارشنبه فریادشان بر سر مسئولان قوه قضائیه بلند بود که با سران فتنه برخورد قضائی کنید!
****
به راستی ما در برابر چه پدیده ای هستیم . ماهیت جدید دشمنان جمهوری اسلامی که با آرایشی جدید در برابر مردم مسلمان و انقلابی ایران صف آرایی کردند چیست؟ دشمن با تجربه30 سال مقابله با ملت ایران همه استعداد مخالفت و معاندت با نظام را در روی یک خط قرار داده است . هر کس که اندکی زاویه با مردم و نظام پیدا می کند مورد رصد دشمن و در تیررس جریان ارتباطی و اطلاعاتی و بالاخره سازمانی دشمن قرار می گیرد.
ما باید بدانیم چون نهضت امام (ره) ادامه دارد دشمنی با آن هم شدیدتر از گذشته استمرار دارد.
خداوند در قرآن می فرماید:
«و کذلک جعلنا نبی عدوا شیاطین الانس و الجن یوحی بعضهم الی بعض زخرف القول غرورا ولوشاء ربک ما فعلوه فذر هم و ما یفترون» (سوره انعام ، آیه112 )
«و بدین گونه برای هر پیامبری دشمنانی از شیاطین انس و جن قرار دادیم که بعضی از آنان به قصد فریب، سخنان (باطل) آرایش کرده را به بعضی دیگر القا می کنند؛ و اگر پروردگار تو می خواست چنین نمی کردند. پس آنان را با افترایشان واگذار.»
نقلاب ما ادامه انقلاب انبیای الهی است . نهضت ما ادامه نهضت حسینی است و طبیعی است که شیاطین با آن دشمنی می کنند و خداوند این دشمنی را اجتناب ناپذیر می داند.
خداوند در این آیه تصریح دارد که «روبرو شدن همه پیامبران با دشمنانی از شیاطین جن و انس یک سنت الهی است »
درگیری حق و باطل در سراسر تاریخ انبیاء و رهبران الهی جریان داشته است. ما دشمنان لجوج و عنودی داریم . خداوند در این آیه به پیامبر گرامی اسلام دلداری می دهد که نگران لجاجت دشمنان نباش.
خدا در این آیه به مومنین یادآور می شود که دشمنان ارتباطی مداوم و پنهان با یکدیگر دارند و سعی می کنند با سخنان به ظاهر آراسته و منطقی مردم را فریب دهند.
شیاطین از هنر و تبلیغات برای فریب مردم و مبارزه با رهبران الهی بهره می برند دروغپردازی و افترا سیره تبلیغات دشمنان است.
ما نباید تردید کنیم که در مسیر انبیاء و اولیای الهی حرکت می کنیم و به همین دلیل رهبر الهی ما مورد حقد، حسد ، کینه و دشمنی لجوجانه کسانی است که در پیچیده ترین شکل ممکن در برابر او صف آرایی کرده اند . مردم با درک چنین پیام قرآنی روز چهارشنبه گذشته در مقیاس میلیونی به خیابانها ریختند تا بگویند ما دشمنان پیامبر (ص) و امام حسین (ع) را شناسایی کردیم، ما از لجاجت آنها با خبریم، ما تا آخر ایستاده ایم و تا آخرین نفر و رمق مقاومت خواهیم کرد.
محمدکاظم انبارلویی
 

نام:
ایمیل:
نظر: