صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۱  ، 
شناسه خبر : ۱۴۴۵۰۲

بصیرت:با وجود آنکه در پیش نویس بیانیه کنفرانس بازنگری «ان پی تی» از هند، پاکستان و رژیم صهیونیستی به عنوان کتمان کنندگان پیمان «ان پی تی» نام برده شد اما هیچ گونه اشاره ای به برنامه هسته ای ایران نشد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کنفرانس بازنگری پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای (ان پی تی) که هفته پایانی خود را با محور موضوع هسته ای ایران طی می کند، پیش نویس بیانیه پایانی این کنفرانس را منتشر کرد.
براساس این گزارش، خاورمیانه ای عاری از تسلیحات هسته ای از مهم ترین موضوعات کنفرانس بازنگری پیمان ان پی تی که دارای 189عضو است، محسوب می شد.
پیش نویس بیانیه پایانی کنفرانس نیویورک، خواستار برگزاری یک کنفرانس اولیه در سال 2012 با حضور تمامی کشورهای خاورمیانه شد تا اینکه این نشست منجر به ایجاد خاورمیانه ای عاری از تسلیحات هسته ای و تمامی سلاح های کشتار جمعی دیگر شود.
در این پیش نویس همچنین از رژیم صهیونیستی خواسته شد تا به پیمان «ان پی تی» بپیوندد. کشورهای عربی درخواست کردند تا اسرائیل به عنوان یک رژیم که دارای تسلیحات هسته ای محرمانه است، محکوم شود.
در متن پیش نویس بیانیه پایانی آورده شده بود که مرحله نهایی فرایند خلع سلاح هسته ای و دیگر اقدامات مرتبط باید طبق یک جدول زمانی خاص و در چارچوبی قانونی انجام شود.
در پیش نویس بیانیه پایانی کنفرانس «بازنگری ان پی تی» در نیویورک که توسط «لیبران کاباکتولان» رئیس فیلیپینی این کنفرانس ارائه شد، هیچ گونه اشاره ای به برنامه هسته ای ایران نشد و از هند، پاکستان و رژیم صهیونیستی به عنوان کتمان کنندگان پیمان «ان پی تی» نامبرده شد.
براساس این گزارش، این پیش نویس از کره شمالی که چندین سال پیش از معاهده منع گسترش تسلیحات هسته ای کناره گیری کرد نیز نام برده است.
 

نام:
ایمیل:
نظر: