صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۷  ، 
شناسه خبر : ۱۵۱۲۴۶

بصیرت: قبل از آن دیار پرهیاهو، نام و نشان این جشنواره را از هرکس می پرسیدم می دانست. در مراسم روز جمعه 15 مرداد اکثر شهروندان منطقه 8 شرکت کرده بودند.
ظرف های تزیین شده روی میز بزرگی وسط فرهنگسرای تابستانه پردیس قرار داده شده بود. درحالی که حضور زنان و مردان انگار که تندبادی از شادمانی برای این فرهنگسرا به ارمغان آورده بود، هر کدام از زنان تلاش می کردند رمز و راز خانه داری و مدیریت خانواده را برای همگان به نمایش بگذارند.
تمام تلاش ها بر این بود تا در راستای پر کردن اوقات فراغت شهروندان و ایجاد زمینه شادی در میان خانواده با نظارت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در منطقه 8، پنج هفته متوالی جشنواره های متعددی برگزار گردد. جشنواره ای با 43 ایستگاه فرهنگی و 27 ایستگاه ثابت برای جلب رضایت شهروندان منطقه.
دکتر محمدجواد امیری، رئیس فرهنگسرای مترو و تابستانه پردیس در رابطه با این جشنواره گفت: در سطح شهر تهران برنامه های متعدد و شادی در فرهنگسراهای تابستانی از روز سه شنبه 20 تیرماه الی 20مرداد برپا شد.
به گفته وی هدف این جشنواره این بود تا زنان در کنار همسران و فرزندانشان هنرهای خود را به معرض نمایش و مسابقه بگذارند.
ایستگاه گل و گیاه
از جمله غرفه های پرطرفدار و پرطراوت جشنواره ایستگاه گل و گیاه بود. در این ایستگاه مردم با مهندسان کشاورزی تبادل نظر می کردند. خانمی که برگ سبزی در دستش بود طرز نگهداری گیاهان و گل های آپارتمانی مانند کاکتوس و بامبو را از کارشناس مستقر در غرفه سؤال می کرد و او هم با تخصصی که داشت درخصوص سیکل زندگی آفات، بیماری ها و روش های مبارزه غیرشیمیایی، روش های کمبود غذایی، طرز کود دادن و زمان، روز و کوددهی به گیاهان آپارتمانی، بیماری، آفات، روش های تکثیر و پیوند، میزان آب دهی، رطوبت، دما، آشنایی با سیکل زندگی آفات مراجعه کنندگان آشنا می ساخت.
ایستگاه یار مهربان
در این ایستگاه که پر رفت و آمدترین قسمت بخش جشنواره بود کتاب های مختلفی با موضوع های اجتماعی، فرهنگی، عقیدتی و روان شناسی در معرض دید همگان قرار داشت.
از گذرگاهی باریک رد شدم درحالی که انبوهی از جمعیت کودکان در سمت راست من حرکت می کردند دستانشان با رنگ های مختلف آغشته شده بود. در وهله اول ایستگاه نقاشی کودکان به چشم می خورد به زبان خودشان با هم صحبت می کردند گویا موضوع نقاشی را که در مورد هوای پاک بود، زمزمه می کردند و نقاشی های خود را بر روی بوم نقاشی می کشیدند.
این غرفه به جایگاهی از رقابت کودکان تبدیل شده بود. این کودکان مرا به چشم آدم بزرگ ها نگاه می کردند. درحالی که مطالب زیادی به ذهنشان می رسید مداوم می گفتند: خانم خوبه؟ نقاشی زیبایی کشیدم؟ هنوز درست پایم به زمین سفت نگذاشته بودم که دختری محجبه با جنب و جوشی مبهوت کننده هدیه اش را به من نشان داد و گفت: از بین 10 نفر که نقاشی روی بوم می کشیدند 3 نفر انتخاب شدند که من یکی از آنها هستم.
غرفه عکاسی
در این غرفه علاقه مندان با تکنیک های جدید عکاسی مانند کادربندی، تنظیم دوربین های مختلف و غیره آشنا می شدند. بوروشورهایی نیز در زمینه آموزش عکاسی به صورت رایگان در اختیار شرکت کنندگان قرار می گرفت که در آن به زبانی صریح و روان آموزش عکاسی را به عموم می آموخت.
کلینیک رایانه
برپایی این ایستگاه از کارهای پرطرفدار برگزارکنندگان جشنواره بود به طوری که مراجعه کنندگان هرگونه مشکل درخصوص رایانه را با متخصص در میان می گذاشتند و کارشناس مستقر در این غرفه نیز به علاقه مندان روش آشنایی با اینترنت را می آموخت.
در ایستگاه ماهی های آکواریوم نیز ماهی های زینتی متعددی قرار داشت. بنرهایی نیز در مورد آشنایی با ماهیان زینتی، طرز نگهداری، نحوه تغذیه و آکواریوم های مختلف را به مردم توضیح می دادند.
در ادامه این جشنواره ایستگاه طهران قدیم مردم را به سفر دوره قاجار و معماری های سنتی، مشاهیر و مفاخر ایرانی می برد.
غرفه مشاوره های خانوادگی
انبوهی از جمعیت در این غرفه حضور داشتند زنان و مردان مراجعه کننده به غرفه در رابطه با مشکلاتشان با کارشناس غرفه به صحبت می نشینند و نظر او را برای حل مسائلشان جویا می شوند.
به تدریج با تاریک تر شدن هوا خانواده ها که لحظات شاد و پرباری را در جشنواره سپری کرده بودند، آماده ترک محل می شدند به این امید که در زمان مناسب دیگری بتوانند به اتفاق خانواده از برنامه های شاد و سرگرم کننده دیگری در چنین محیط سالم و به یادماندنی ای لذت ببرند.
لشینی
 

نام:
ایمیل:
نظر: