صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۸۵ - ۱۱:۳۳  ، 
شناسه خبر : ۱۵۶۴
هوگو چاوز رییس‌جمهورى ونزوئلا بود که همچون یک بازیگر ماهر در صحنه‌ى تئاتر سبب تفریح حضار شد. وی در جایگاه سخنرانان حاضر شد، صلیبى بر سینه‌ى خود کشید و گفت که در اینجا شیطانى واقعى، یعنى بوش حضور داشت. چاوز که سبب خنده‌ى حضار شده بود، به همین بسنده نکرد. او به عنوان مدافع حقوق مردم تحت ستم جنوب کره زمین در مقابل کاخ سفید یا آنچه او ”امپریالیسم جدید“ نامید ظاهر شد و در برابر حاضران در شصت و یکمین نشست مجمع عمومى ملل متحد، گفت که بوش ”دیکتاتور جهان“ است.

 


رادیو آلمان:رؤساى جمهور ایران، ونزوئلا ، لبنان و بولیوى سیاست‌هاى دولت بوش را به باد انتقاد گرفتند. شدیدترین نطق علیه رییس‌جمهور آمریکا و سیاست‌هایش توسط هوگو چاوز رییس‌جمهورى ونزوئلا ایراد شد. او با طنز موروثى‌اش از آمریکاى لاتین، بوش را شیطانى نامید که جایگاه سخنرانان حتى یک روز پس از سخنرانى‌اش هنوز هم بدلیل وجود او بوى باروت مى‌دهد. طنز او تنها یک پاسخ داشت، خنده‌ى حضار.

نشست سالانه‌ى مجمع عمومى سازمان ملل متحد، نیویورک را میزبان مهمان‌هاى گوناگونى کرد. از میان این میهمانان که موضاعات مختلفى را به زبان آوردند، برخى نیز محور سخنانشان را انتقادهاى شدید از دولت جرج دبلیو بوش قرار دادند. رییس‌جمهورى ایران محمود احمدى‌نژاد از این انتقاد کرد که در جهان: عده‌اى با تکیه بر سلاح و تهدید بخواهند بر جهان حکمرانى کنند و عده‌اى دائم در سایه‌ى تهدید و ناامنى زندگى کنند.

رییس‌جمهور ایران شوراى امنیت را ابزارى در دست دارندگان حق وتو خواند که بخصوص آمریکا از آن براى تهدید و اعمال فشار بر دیگر کشورها و از جمله ایران استفاده مى‌کند.

اما پرچم‌دار منتقدان آمریکا هوگو چاوز رییس‌جمهورى ونزوئلا بود که همچون یک بازیگر ماهر در صحنه‌ى تئاتر سبب تفریح حضار شد. وى که به ۵۰۰۰ خانواده‌ى محروم در نیویورک وعده‌ى نفت ارزان براى ایام زمستان را داده بود، در جایگاه سخنرانان حاضر شد، صلیبى بر سینه‌ى خود کشید و گفت که در اینجا شیطانى واقعى، یعنى بوش حضور داشت. چاوز که سبب خنده‌ى حضار شده بود، به همین بسنده نکرد. او به عنوان مدافع حقوق مردم تحت ستم جنوب کره زمین در مقابل کاخ سفید یا آنچه اوامپریالیسم جدید“ نامید ظاهر شد و در برابر حاضران در شصت و یکمین نشست مجمع عمومى ملل متحد، گفت که بوش ”دیکتاتور جهان“ است.

عمر البشیر رییس‌جمهورى سودان نیز به اصرار جامعه‌ى جهانى به اعزام نیروهاى حافظ صلح به منطقه‌ى دارفور اشاره کرد و گفت که رد پاى بوش را در پشت این طرح مى‌بیند. البشیر گفت، آمریکایى‌ها مى‌خواهند با اعزام سربازان پاسدار صلح ابتدا دارفور را تصاحب کنند و پس از آن خارطوم پایتخت را از آن خود ساخته و ذخایر ملى سودان را صاحب شوند.

امیل لحود رییس‌جمهورى لبنان، آمریکا را در رابطه با جنگ ۳۳ روزه‌ى لبنان مورد انتقاد قرار داد. لحود گفت آمریکا که در شوراى امنیت از حق وتو برخوردار است، سبب شد که کشورش لبنان ۳۳ روز زیر بمب‌هاى اسراییل ویران شود.

رییس‌جمهور بولیوى اوو مورالس نیز با منتقدان بوش همصدا شد. او با اشاره به سیاست استعمارى آمریکا در مورد کشورش و تهدید به تحریم گفت: با همه‌ى احترامى که براى آمریکا قائلم، باید بگویم که ما هیچ چیز را تغییر نخواهیم داد، زیر بار نخواهیم رفت و تحت ارعاب قرار نخواهیم گرفت.

نام:
ایمیل:
نظر: