صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

صدای انقلاب

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۷:۳۰  ، 
شناسه خبر : ۱۹۳۱۰

جرج بوش، رئیس جمهوری آمریکا در نطق سالانه خود بدون عبرت از سیاست های شکست خورده قبلی به تکرار ادعاهای واهی درباره ایران پرداخت. 

بوش که ادعا کرد به مردم ایران احترام می گذارد، با فریب خود و بی اطلاعی کامل از خواست ملی مردم ایران در حفظ حقوق هسته‌ای، خواستار محروم کردن کشورمان از حق مشروع غنی‌سازی اورانیوم شد.

وی در همین سخنرانی خطاب به مردم کشورش که گفت "بگذارید استفاده از انرژی تجدید پذیر و انرژی هسته‌ای پاک را افزایش دهیم"، مدعی شد: «پیام ما به رهبران ایران روشن است: به طور قابل تاییدی غنی‌سازی اورانیوم خود را تعلیق کنید تا مذاکرات آغاز شود.

این در حالی است که آمریکایی ها به دنبال مذاکره هستند نه ایران اسلامی.

وی که در منظر افکار عمومی مردم جهان چهره ای منفور دارد، خطاب به ایران گفت: به جامعه بین‌الملل بپیوندید، درباره مقاصد هسته‌ای و فعالیت‌های گذشته خود شفاف‌سازی کنید، فشار خود در داخل و حمایت خود از تروریسم در خارج را متوقف کنید.

بوش در حالی خواستار محروم کردن ایران از حق مشروع هسته‌ای خود شده است که از رژیم صهیونیستی حمایت می کند که از زرادخانه تسلیحات هسته‌ای غنی برخوردار است که تحت هیچ نظارت بین‌المللی قرار ندارد و در عین حال در حال همکاری هسته‌ای با کشورهایی است که بر خلاف ایران که فعالیت‌های هسته‌ایش کاملا شفاف و تحت چارچوپ مقررات بین‌المللی است، پیمان منع گسترش هسته‌ای را امضا نکرده‌اند.

ادعای بوش درباره حمایت ایران از تروریسم در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا با تجاوز به افغانستان و عراق خود باعث گسترش تروریسم در این کشورها و به تبع آن در سطح بین‌الملل شده و در حین حال از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند که بانی تروریسم دولتی در جهان است و اقدامات تروریستی آن در غزه علیه ملت فلسطین در صدر اخبار رسانه های جهان قرار دارد.

بوش در ادامه نطق خود که با تمسخر و واکنش دموکراتهای آمریکایی همراه بود، در تلاش برای جدایی دولت و ملت ایران افزود: «پیام ما به مردم ایران نیز روشن است: ما هیچ دعوایی با شما نداریم، ما به سنت‌های شما و تاریخ شما احترام می‌گذاریم

مردم ایران در مراسم راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر پیوند خود را با نظام جمهوری اسلامی و دولتمردان به نمایش خواهند گذاشت و پاسخ این جمله بوش را خواهند داد.

بوش که ظاهرا محدودیت‌های آزادی در کشور خود و برخوردی که با اقلیت‌های دینی این کشور به ویژه مسلمانان را فراموش کرده، بدون اشاره به آزادی کم نظیر در ایران و در اظهاراتی مضحک خطاب به مردم ایران گفت: «در انتظار روزی هستیم که شما آزادیتان را داشته باشید

بوش فراموش کرده که طی 25 سال حاکمیت آمریکا در ایران (قبل انقلاب اسلامی)جز فقر و خفقان دستاورد دیگری برای مردم در پی نداشت.

بوش همچنین فراموش کرده که ایران یکی از بهترین دموکراسی‌ها را در جهان داراست و همگان حتی دولتمردان و اندیشمندان مختلف این کشور به این امر اعتراف کرده‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا که در جنگ عراق و افغانستان با شکست مواجه شده است، گفت: «اما مهمتر از همه این را بدانید: آمریکا در برابر کسانی که نیروهای ما را تهدید می‌کنند، می‌ایستد، ما در کنار متحدانمان می‌ایستیم و از منافع اساسی خود در خلیج فارس دفاع می‌کنیم

رئیس جمهوری آمریکا نطق سالانه خود را ساعت 9 شب به وقت واشنگتن ایراد کرد کاخ سفید اعلام کرد این آخرین نطق سالانه وی پیش از ترک قدرت در ژانویه 2009 است

 
نام:
ایمیل:
نظر: