سری چهارم مجموعه تلویزیونی «راز آرماگدون» به نویسندگی و کارگردانی «سعید مستغاثی» از شبکه خبر در حال پخش است. این سریال، در قالبی مستند به افشای بخشی از پروژه ها و طرح های صهیونیست ها برای تسخیر جهان می پردازد. در این برنامه آنچه به عنوان جنگ نرم شناخته می شود، تجزیه و تحلیل می شود. در ماه های اخیر برنامه های فراوانی با موضوع جنگ نرم در صداوسیما تولید شده و به نمایش درآمدند، اما مهمترین ویژگی ممتاز سری مستندهای «راز آرماگدون» این است که تحلیل های آنها بر اساس اسناد و مدارک معتبر و غیرقابل کتمان صورت می گیرد. به طوری که می توان این برنامه را روایت جنگ نرم بر اساس اسناد دانست.
«سعید مستغاثی» درباره ارتباط موضوع آرماگدون با مسئله جنگ نرم می گوید:«اگر درباره جنگ نرم صحبت کنیم، بدون اینکه ماهیت و ریشه های آن را بشناسیم کار ابتری است. باید این موضوع را بر اساس ریشه های ماهوی و پس زمینه های تاریخی اش بنگریم.»
او ادامه می دهد:«پایه و اساس این جریان در پدیده صهیونیسم است و پشت پرده تحرکات آنها هم موضوع آرماگدون است. با بررسی تحولات و تطورات دنیای امروز در عرصه های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و... مشاهده می کنیم که یک جریان بسیار قوی دنیا را به سمت اهداف شیطانی خودش می برد. این جریان، براساس اسناد، ریشه اش به 10 قرن قبل بر می گردد و تقریباً تمام نابسامانی ها و ناهنجاری های بشری، از جمله جنگ ها، قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان، استعمار، برده داری و... از همین جریان نشأت گرفته است. راستش را بخواهید، برای بررسی این جریان، ابتدا فقط یک طرح 26 قسمتی با عنوان «ما و اسرائیل» مد نظر بود. انگیزه اولیه هم، این مسئله بود که اصلاً ما با اسرائیل چه دشمنی داریم؟ در بوق های تبلیغاتی غربی سعی می شده این گونه القا شود، اسرائیل رژیمی است که چند هزار کیلومتر با ما فاصله دارد و هیچگاه به ما تجاوزی نکرده و با ما هیچ وقت کاری ندارد و حتی در زمان شاه نیز به ما خدمت کرده بود! این باعث شد که تحقیق کنیم ببینیم آیا واقعاً این مسائل حقیقت دارد؟ با تحقیقات به این نتیجه رسیدیم که نه، این ها حقیقت ندارد. آنچه در تاریخ در مورد نسبت ایران و اسرائیل دیده می شود، چیزی جز غارت منابع طبیعی، مادی، نفتی و به خصوص آثار باستانی ما از سوی رژیم صهیو نیستی نیست. به اعتراف خودشان، به قدری از ایران، آثار باستانی غارت کرده اند که خانه برخی از آنها گویی نمایشگاه فرهنگ ایرانی است! اسرائیلی ها نفت ما را به بهای اندکی می بردند و از ایران به عنوان یک پایگاه جاسوسی استفاده می کردند. آنها همچنین پروژه های مشترکی را با ساواک اجرا می کردند و در زمینه آموزش شکنجه و اعطای سلاح های سرکوب جمعی نیز در ایران نقش پررنگی داشتند. این مسائل سبب شد که فراتر از طرح اولیه، به مقوله صهیونیسم بپردازیم.»
وی درباره ارتباط جنگ نرم با «آرماگدون» توضیح می دهد: «آرماگدون، طرح و برنامه ای است که بیشتر از سوی فرقه ای از مسیحیان صهیونیست در جهان مطرح شده و الآن حدود 1500 کانال رادیویی و تلویزیونی برای آن تبلیغ می کنند، حدود 80 درصد فیلم های هالیوودی درباره این قضیه است و کرسی های دانشگاهی و نشریات بسیاری به آن اختصاص یافته. براساس آرماگدون، در آخرالزمان جنگ بزرگی بین سپاه مسیح و ضد مسیح در می گیرد و طی آن میلیون ها نفر کشته می شوند. سپاه ضد مسیح همان شرق اسلامی است که امروز «ایران» معرفی می شود و حتی جسارتاً می گویند رهبر سپاه ضد مسیح، حضرت مهدی(عج) است! امروز، اشغال عراق و افغانستان، با همین قضیه انجام می شود. علاوه بر عقبه فاجعه بار و دهشتناکی که این جریان در سه چهار قرن اخیر دارد، آینده بسیار مخوف و دهشتناکی را هم می خواهند رقم بزنند که تمام هیمنه سیاسی، اقتصادی، رسانه ای و نظامی آنها برای اجرای این نقشه طراحی شده است. طبیعی است که هر انسان آزادیخواه، مسلمان و ایرانی آزاده ای، وقتی نسبت به چنین جریانی آگاه می شود، وظیفه دارد افشاگری کند تا مردم آگاه شوند و فریب توطئه ها و زرق و برق های آنها را نخورند.»
سری چهارم مجموعه راز آرماگدون در نخستین قسمت های خود به چگونگی نفوذ و گسترش علوم انسانی طراحی شده توسط کانون های صهیونی (با محوریت اندیشه های اومانیستی و سکولاریستی)، شکل گیری نهضت ترجمه اندیشمندان صهیونیست و تلاش برای سلطه آنها در محافل دانشگاهی کشورمان پرداخته است. در قسمت های آینده، براساس اسناد و مدارک معتبر داخلی و خارجی، نقش کانون های پنهان صهیونیستی در به خدمت گرفتن رسانه ها اعم از مطبوعات و رادیو و تلویزیون و اینترنت و سینما و بازی های کامپیوتری در جهت جنگ نرم علیه اسلام و ایران و انقلاب اسلامی افشا می شود. فرقه های نوپدید شبه عرفانی و شرک آمیز که برای تخریب اذهان نسل جوان و دور ساختن آنها از ادیان توحیدی و ابراهیمی تشکیل شده اند نیز موضوع قسمت های آخر «راز آرماگدون: پروژه اشباح» است.
«مستغاثی» درباره علت پیوند حوزه هایی چون کتاب، مطبوعات، اینترنت، سینما و ... در این مجموعه مستند اظهار می دارد: «نشر کتاب اولین حلقه ای است که تفکرات صهیونی به وسیله آن وارد جوامع می شود. آنها به کتاب به عنوان یک سلاح استراتژیک می نگرند که محافل دانشگاهی و نخبگان جوامع را هدف قرار داده است و سر فصل علوم انسانی جدید را هم تشکیل می دهد، اما هدف آنها به نخبگان و محافل دانشگاهی محدود نمی شود، بلکه قصد دارند تا عامه مردم را نیز تحت تأثیر اندیشه های خود قرار دهند. به همین دلیل هم به سراغ رسانه هایی چون شبکه های تلویزیونی، سینما و بازی های رایانه ای هم رفته اند و می توان استفاده از این رسانه ها توسط صهیونیست ها را به صورت سلسله وار شناسایی کرد. به این ترتیب که اول به سراغ کتاب رفتند، سپس مطبوعات، بعد از آن سینما و پس از آن شبکه های ماهواره ای که امروز هزاران شبکه با مدیریت صهیونیست ها بر ضد ایران، اسلام و تشیع در حال فعالیت است. در نهایت نیز آنها برای تأثیرگذاری بر کودکان و نوجوانان در حال استفاده از گیم ها و بازی های رایانه ای هستند.»
گفتنی است، مجموعه «راز آرماگدون 4: پروژه اشباح» در 26 قسمت توسط رضا جعفریان برای شبکه خبر سیما تهیه شده که روزهای زوج ساعت 45/19 از این شبکه پخش شده و روزهای فرد در همین ساعت تکرار میشود.