صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۸  ، 
شناسه خبر : ۲۳۴۴۰۳
رییس سابق سازمان سیا ضمن نفی کامل به کار گیری گزینه نظامی علیه ایران تنها راه متوقف شدن برنامه هسته ای ایران را تغییر ماهیت نظام جمهوری اسلامی توسط مخالفان داخلی و از طریق حوادثی مانند فتنه 88 دانست.

ژنرال مایکل هایدن که بنا بر گزارش مجله فارین پالیسی در روز جمعه 30 دی 1390 (20 ژانویه 2011) در جمع تعداد محدودی از کارشناسان امریکایی در موسسه «مرکز حفظ منافع ملی آمریکا» سخن می گفت، آخرین ارزیابی خود را درباره راهبرد صحیح مواجهه با برنامه هسته ای ایران بیان کرد.هایدن در ادامه تاکید کرد: «متوقف کردن و کند کردن فعالیت های هسته ای ایران از طریق تشویق مخالفان در داخل ایران بهترین اقدام خواهد بود. جریان اعتراضات ژوئیه سال 2009 میلادی در ایران و به راه افتادن جنبش سبز علیه نظام حاکم اگرچه نهایتا با شکست روبرو شد اما ایجاد و شکل گیری آن در ایران رخ داد و برای نظام حاکم در ایران هشدار دهنده بود».
وی در پایان گفت: «منظور آمریکا این نیست که ایران به توانایی هسته ای دست پیدا نکند بلکه هدف آمریکا این است که نظام کنونی در ایران به توانایی هسته ای دست پیدا نکند. شاید اگر در ایران تغییراتی در دولت حاکم انجام می شد از نگرانی های آمریکا برای رسیدن ایران به توانایی هسته ای کاسته می شد».هایدن که ریاست آژانس امنیت ملی آمریکا را از سال 1999 تا 2005 و پس از آن ریاست سازمان سیا را از سال 2006 میلادی تا فوریه 2009 میلادی در کارنامه خود دارد، 39 سال در نیروی هوایی ارتش آمریکا خدمت کرده است.این اظهارنظر هایدن یکی از مهم ترین شواهدی است که نشان می دهد اصلی ترین گزینه مجود در سبد امریکا علیه ایران گزینه حمایت از نیرووهای غرب گرای داخلی است و بقیه گزینه ها در حکم عامل کمکی به آن محسوب می شود.
 

نام:
ایمیل:
نظر: