صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰  ، 
شناسه خبر : ۲۵۹۵۴۳
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه به روایتی بین ۱۳ تا ۱۴ میلیارد دلار و براساس برخی آمارها ۲۰ میلیارد دلار قاچاق در کشور وجود دارد، گفت: باید تعرفه و بروکراسی واردات کاهش پیدا کند تا وارد کنندگان به سمت قاچاق نروند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، کاظم جلالی در همایش کشوری مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر لزوم آسیب‌شناسی دقیق در سلامت اقتصادی کشور اظهارداشت: هرچه ورودی کالا افزایش پیدا کند، براساس آمار و ارقام باعث کاهش آمار قاچاق نمی‌شود و هرچه این دیوار بلند‌تر شود، قاچاق کمتر نمی‌شود.

وی افزود: آمار قاچاق در حال حاضر بین 13 تا 14 میلیارد دلار است البته برخی هم آمار 20 میلیارد دلار داده‌اند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: باید در تعرفه‌ها و حقوق ورودی کالاها تجدید نظر شود، هرچند معتقدم که همزمان باید حمایت از تولید هم صورت گیرد.

جلالی گفت: وقتی تعرفه بالا باشد و همچنین بروکراسی واردات کالا مشکل باشد، وارد کننده برای فرار از اینها به سمت قاچاق می‌رود، لذا باید این رویه اصلاح شود.

وی افزود: قانون قاچاق مربوط به سال 1312 است و مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز مربوط به سال 74 است، اما خوشبختانه قانون نوینی برای مبارزه با قاچاق در مجلس تصویب شده است و شورای نگهبان فقط ایراد قضایی به آن گرفته که با همکاری قوه قضاییه مشکلات آن نیز برطرف شد.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: در سال 88 حدود 132 میلیارد نخ قاچاق سیگار داشتیم که در سال 89 به 24 میلیارد نخ ، در سال 90 به 18 میلیارد نخ و در سال 91 به 8 میلیارد نخ رسید.

نام:
ایمیل:
نظر: