صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸  ، 
شناسه خبر : ۲۷۷۴۲۲
تحقیقات در آمریکا درباره اقدام یکی از نیروهای سفید پوست پلیس در تیراندازی به مردی سیاه پوست و به قتل رساندن او آغاز شد.

به نوشته سایت عربی شبکه سی ان ان، مقتول فردی سپاه پوست به نام ساموئل دوبوس با ۴۳ سال سن و پدر ۱۳ کودک بود.

وی پیشتر نیز بیش از ۶۰ بار به علت های مختلف بازداشت شده بود.

پلیس شهر سینسینتی در ایالت اوهایو درباره علت کشته شدن این سیاه پوست اعلام کرد، ماجرا از بحث و جدل لفظی سامول دوبوس فرد مقتول و رای تنسنگ پلیس سفید پوست آغاز شد، اما پس از آن دبوس فرار کرد که پلیس نیز به طرف وی تیراندازی کرد و از ناحیه سر  او را مورد اصابت گلوله قرار داد.

به گفته مقامات امریکایی، روز دوشنبه نیز در جریان ۳ تیراندازی در «ایست پوینت» در ایالت جرجیا یک پسر نوجوان کشته شد و دو نوجوان دیگر نیز زخمی شدند.

طبق اعلام سازمان موسوم به «آرشیو خشونت‌های مسلحانه» از ابتدای سال ۲۰۱۵ تاکنون بیش از ۶ هزار نفر به ضرب گلوله در امریکا کشته شده‌ و بیش از ۱۳ هزار نفر نیز زخمی شده‌اند.

انتهای پیام/العالم

نام:
ایمیل:
نظر: