آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی عصر دیروز راهی برج میلاد شد تا در مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی- اقتصادی کرمان که در سالن همایشهای این برج برگزار شد، شرکت و سخنرانی کند. مراسمی که در آن حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا رزمحسینی استاندار کرمان، حسین مرعشی، حمید حسینی، یاسر هاشمی، طه هاشمی و جمعی از نخبگان کرمان حضور داشتند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ابتدای صحبتهایش میان مردم استان کرمان که تعدادشان به هزار نفر میرسید، استان کرمان را سینه ستبر ایران معرفی کرد و گفت: «این استان همواره حافظ کشور در خطرها بوده است و قبل از اینکه امام(ره) به شهرت برسند، از مقلدین ایشان بودند.»
به گزارش روابطعمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ما میتوانیم با استفاده از تجربیاتی که بعد از انقلاب اسلامی به دست آوردیم، افق و آینده بسیار خوبی را برای کشور ترسیم کنیم، گفت: «در شرایطی که دچار عقبگرد شدید شده بودیم و بخشی از بافتههایمان پنبه شده بود، مردم شریف ایران یکبار دیگر شجاعانه به صحنه آمدند و فضای عمومی کشور را به سمت اعتدال، تدبیر و امید بردند.»
آیتالله اکبر هاشمیرفسنجانی در صحبتهایش به تحریم و شرایط مردم در زمان تحریم نیز اشاره کرد و با بیان اینکه مردم در سختترین و طولانیترین تحریمها خم به ابروی خود نیاوردند و مشکلات را یکی پس از دیگری تحمل کردند، گفت: «مردم ایران در شرایط تحریم و در منطقهای که غرق ترور، فساد، جرم، جنگ، نزاع و درگیری است، به راه خود ادامه دادند و سربلند از تحریمها بیرون آمدند.»
او به صحبتهای رئیسجمهور آمریکا مبنیبر اینکه «ایران کشوری کهن و دارای مردمی هوشیار است» نیز واکنش نشان داد و در صحبتهایش گفت: «تیم هستهای ایران با حمایت رهبری و پشتیبانی مردم پنجه در پنجه شش تیم قدرتمند دنیا انداخت و توانست حق ملت را با حفظ همه ارزشهای به دست آورده در صنایع هستهای و بدون اینکه مورد مهمی را از دست بدهد، بگیرد.»
آیتالله هاشمی همچنین به لغو تحریمها از سوی سوئیس که به تازگی صورت گرفته است اشاره کرد و اظهار داشت: «بعد از توافق هستهای بسیاری از کشورها تحریمهای خود را لغو و شرکتهای بزرگ برای همکاری اعلام آمادگی کردند و همچنین بسیاری از کشورهایی که حاضر به برقراری رابطه با ایران نبودند، اکنون علاقهمندی خود را به برقرای ارتباط با ایران اعلام کردهاند.»
او در صحبتهایش با تاکید بر اینکه هر زمان در کشور به اقیانوس مردم پیوستیم، جز موفقیت و کامیابی چیز دیگری نصیبمان نشد، گفت: «استفاده از اقیانوس همیشگی و پایدار مردم بهترین راهحل مشکلات و سختیهای روزگار است و این امر از ابتدای مبارزه برای انقلاب اسلامی تاکنون به اثبات رسیده است.»