صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸  ، 
شناسه خبر : ۲۷۹۰۱۲

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: استفاده مردم از تولیدات به روز دنیا مغایر با رونق تولید در کشور نیست، به جای نگرانی از واردات باید برای رونق صادرات برنامه‌ریزی کرد. به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله اکبر‌ها‌شمی رفسنجانی در دیدار رییس کل، معاونین و مدیران گمرک جمهوری اسلامی افزود: ایران با مجموعه منابع و به ویژه نیروی انسانی کارآمد ظرفیت این کار را دارد. وی با تأکید بر اهمیت تجارت در رونق تولید و افزایش ضریب امنیت روانی جامعه برای تأمین با کیفیت کالاهای مورد نیاز، خاطرنشان کرد: تجارت دو پایه یعنی صادرات و واردات دارد که رونق قانونی آنها نشانه سلامت اقتصادی کشور است.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز خرسندی از طرح جامع الکترونیکی کردن گمرکات کشور، یادآورشد: همیشه امیدوار بودم که گمرک ما مثل کندوهای زنبور‌عسل عمل کند که چیزی بی‌مورد وارد کشور یا خارج نشود. آیت‌الله‌ها‌شمی رفسنجانی، همکاری دانشگاه‌ها‌ و دانشجویان برای ساماندهی به امور مربوط به گمرک را سرمایه ارزشمند برای جامعه دانست و گفت: البته آموزش نیروها و فرهنگ‌سازی در جامعه برای استفاده درست از فناوری روز ضروری است که در گمرک جمهوری اسلامی ایران آموزش‌ها‌ی علمی و عملی جدی گرفته شده است. وی، جلوگیری از قاچاق کالا و به ویژه ورود کالاهای بی‌کیفیت و بعضاً از تاریخ مصرف گذشته را یکی از دستاوردهای مهم به روز بودن گمرک توصیف کرد.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین اظهار داشت: این حق مردم ایران است که با اطمینان خاطر از بهترین کالاهای دنیا استفاده کنند. در آغاز این دیدار نیز مسعود کرباسیان رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران و نادری معاون فنی امور گمرک گزارشی کامل از عملکرد اجرای سامانه جامع امور گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی ارایه کردند. کرباسیان در گزارش خویش آماری مقایسه‌ای از وضعیت گمرک و نیروهای انسانی آن در فاصله زمانی دو دوره مدیریت خویش در سال‌ها‌ی قبل از 1384 و بعد از 1392 ارایه کرد و گفت: به عنوان نمونه وقتی که می‌رفتم، 6 هزار نفر در گمرک مشغول بودند و وقتی که برگشتم، نیروهای شاغل در گمرک 9 هزار نفر بودند. 

نام:
ایمیل:
نظر: