صفحه نخست

بین الملل

سیاسی

چند رسانه ای

اقتصادی

فرهنگی

حماسه و جهاد

دیدگاه

آذربایجان غربی

آذربایجان شرقی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران بزرگ

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

کهگیلویه و بویراحمد

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

صبح صادق

محرومیت زدایی

صفحات داخلی

صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۹  ، 
شناسه خبر : ۲۸۳۱۴۱
سایت گرداب وابسته به مرکز بررسی جرایم سازمان‌یافته سپاه در مطلبی نسبت به جولان برخی افراد سودجو و اقدام های مجرمانه افراد در تلگرام، به کاربران هشدار داد.

روزنامه قدس **

ممنوعیت عزاداری محرم در بحرین

تابناک: رژیم آل خلیفه عزاداری برای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدا... الحسین (ع) را در سراسر بحرین ممنوع کرد.

درخواست اعلام جرم علیه زاکانی

فرارو: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در پاسخ به سخنان علیرضا زاکانی در جمع دانشجویان بسیجی گفت: واکنش زاکانی به طرح یک‌فوریتی مربوط به «برجام» تحریف یک جلسه تاریخی در قوه‌مقننه است.

عوض حیدرپور، همچنین از لاریجانی و دفتر حقوقی مجلس خواست علیه زاکانی اعلام جرم کنند تا دادگاه به اتهاماتی که این نماینده به رئیس مجلس و قوه ‌مقننه زده است، رسیدگی کند.

بهتر است از پارازیت استفاده نشود

آفتاب: سید حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت گفت: تا وقتی ثابت نشده پارازیت‌ها مضر نیستند، بهتر است از آن استفاده نشود.

خطر خروج خلبانان از کشور!

عصرایران: کاپیتان غلامرضا محمدی- عضو هیأت مدیره انجمن خلبانان ایران- با اشاره به فعالیت ۱۰۰ خلبان ایرانی در ایرلاین‌های خارجی وحقوق کم خلبانان داخلی گفت: هر روز خطر خروج خلبانان از کشور وجود دارد.

هشدار سپاه درباره تلگرام

باشگاه خبرنگاران: سایت گرداب وابسته به مرکز بررسی جرایم سازمان‌یافته سپاه در مطلبی نسبت به جولان برخی افراد سودجو و اقدام های مجرمانه افراد در تلگرام، به کاربران هشدار داد.

انتقاد رئیس دیوان عدالت از وزارت ارشاد

تسنیم: حجت‌الاسلام‌والمسلمین منتظری رئیس دیوان عدالت اداری نسبت به برخی رفتارهای موهن و خلاف احکام دینی در فیلم منتشرشده از اپرای عاشورایی که با مجوز وزارت ارشاد ساخته شده است، به این وزارتخانه و مسؤولان فرهنگی کشور اعتراض کرد.

*********************************

روزنامه جمهوری اسلامی **

* بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد یک مفتی فلسطینی ایده نابود کردن یهودیان را به هیتلر داده بود و خود او در ابتدا چنین قصدی نداشت. این ادعای نتانیاهو توسط بسیاری از محققان سرشناس رد شده است. به گزارش یورو نیوز، نتانیاهو در کنگره جهانی صهیونیسم گفت: «حملاتی که در سالهای 1920، 1921 و 1929 میلادی به جامعه یهودیان می‌شد تحت تاثیر تعلیمات مفتی بیت المقدس، حاج امین الحسینی صورت گرفته بود. او به دلیل نقش پررنگی که در تحریک کردن نازیها داشت بعدا توسط دادگاه نورنبرگ تحت تعقیب قرار گرفت. او سپس به انگلیس رفت.» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «هیتلر در آن زمان به دنبال نابود کردن یهودیان نبود. او فقط می‌خواست یهودیان را تبعید کند، اما حاج امین به هیتلر گفت که اگر یهودیان را تبعید کنی، آنها دوباره باز می‌گردند. او سپس در پاسخ به هیتلر که پرسیده بود باید چه کار کند گفت: آنها را بسوزان.» نخست‌وزیر اسرائیل روز چهارشنبه راهی آلمان شد تا با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان دیدار کند. نتانیاهو قرار بود چند هفته قبل به برلین برود اما ناآرامی‌ها در سرزمینهای فلسطینی باعث شد او این سفر را به تعویق بیاندازد.

* شیعیان عربستان در مراسم باشکوه تشییع و خاکسپاری پیکر شهدا، بر ادامه راه امام حسین(ع) و مبارزه با طاغوتیان و تروریسم تاکید کردند. به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی از علمای عربستانی در این مراسم گفت: بر پیام روز عاشورا یعنی «هیهات مناالذله» تاکید می‌کنیم و به کسانی که به حمایت از دشمنان خدا و رسول او برخاسته‌اند می‌گویم که انفجارها، گلوله‌ها، حملات و حیله شما ما را نمی‌ترساند، زیرا ما به خواست خدا پیروز هستیم. یکی دیگر از تشییع کنندگان گفت: ما بزرگترین طاغوت را ساکت می‌کنیم و همه طاغوتیان را سرجایشان می‌نشانیم، نه فقط داعشی‌ها را. هر کسی که با فرزند پیامبر اسلام(ص) در افتد ملعون است، زیرا وارد نبرد علیه خود پیامبر و دین اسلام شده است. گروه تروریستی داعش مسوولیت حمله جمعه گذشته به حسینیه «الحیدریه» در شهر سیهات در شرق عربستان را برعهده گرفت. در این حمله تروریستی 5 نفر شهید و 11 تن زخمی شدند.

*********************************

روزنامه ایران**

واکنش امریکا به سفر «بارزانی» به تهران

سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا در واکنش به سفر اخیر نخست‌وزیر اقلیم کردستان به تهران گفت، آنها حق دارند با هر کسی که می‌خواهند گفت‌وگو کنند. به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه، «جان کربی» سخنگوی این وزارتخانه در نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی درباره سفر اخیر «نیچروان بارزانی» نخست وزیر اقلیم کردستان به تهران و درخواست کمک وی از ایران برای حل ناآرامی‌های سیاسی در منطقه و اینکه این مسأله نتیجه فقدان مؤثر امریکا در منطقه است، گفت: آنها (کردها) حق دارند با هر کسی که می‌خواهند گفت‌وگو کنند و من هر فرضیه‌ای درباره اینکه امریکا نقش مؤثری در این منطقه ندارد را رد و تأکید می‌کنم که واشنگتن نقشی مهم و برجسته در ائتلاف علیه «داعش» دارد. نیچروان بارزانی ابتدای هفته جاری در سفرش به تهران با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و دیگر مقامات ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

یک اقدام بی‌سابقه در شبکه یک سیما

شبکه‌های اجتماعی دیروز واکنش‌های گسترده‌ای نسبت به پخش برخی تصاویر جلسات مداحی از «سیما» از خود نشان دادند. گویا شبکه یک سیما مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) با حضور یک مداح مشهور را پخش کرده است که در آن، برخی حاضران در مجلس، کودکان خردسال خود را دست به دست به جایگاه و تریبون می‌رسانده‌اند تا ایشان به نیت تبرک، به سر و روی آنها دست بکشد. کاربران شبکه‌های اجتماعی، اقدام صدا و سیما در پخش آشکار و بدون ممیزی این صحنه‌ها را مصداق یک تلاش رسانه‌ای برای تقدس بخشیدن به یک قشر اجتماعی دانسته‌اند و آن را در مغایرت آشکار با توصیه‌های دینی به شمار آورده‌اند.

روایتی تازه از زنده بودن رکن‌آبادی

قائم مقام وزیر امور خارجه در مورد برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه گفته می‌شود رکن‌آبادی، سفیر پیشین ایران در لبنان را هنگام انتقال به بیمارستان زنده دیده‌اند، گفت: «به نقل از کسانی که آنجا بوده‌اند، روایت‌هایی در این زمینه مطرح شده است.» به گزارش ایسنا، مرتضی سرمدی در حاشیه مراسم ختم احمد فهیما معاون اداره تشریفات وزارت امور خارجه و از جان‌باختگان فاجعه«منا»، ادامه داد: برخی افراد که در لحظات حادثه در آنجا بوده‌اند، روایت می‌کنند، تا لحظه‌ای که وی را به بیمارستان منتقل می‌کرده‌اند در قید حیات بوده‌ و همان طور که گفتم، اینها روایت برخی از دوستان است.

اشتباه دولت سابق در مواجهه با تهدیدها

پیروز مجتهدزاده با انتقاد از مماشات در قبال برخی تهدیدهای دیپلماسی ایران، به شرکت متکی وزیر خارجه دولت احمدی‌نژاد در اجلاس فروردین 1387 «اتحادیه عرب» در دمشق اشاره کرد و به خبرآنلاین گفت: می‌گویم در آن گذشته‌ها، تاکنون این اشتباهات شده و اسرائیل بهره‌اش را برده است. الان دیگر این آتش گر گرفته است و در حالی که توپ‌ها و تفنگ‌ها به سوی ما نشانه می‌روند، ما نمی‌توانیم به زور میان آنها نقل و نبات پخش کنیم. ما دقت نکردیم که اسرائیل و غرب استاد بازی دادن اعراب هستند و در حالی که عرب علیه ما به سازمان ملل متحد شکایت می‌نوشت ما می‌رفتیم و تقاضای عضویت در «اتحادیه عرب» را می‌کردیم. رفتیم در جلسه وزیران خارجه «اتحادیه عرب» که وزیر خارجه قذافی به نشانه اعتراض علیه شکایت اعراب علیه ایران به جای شکایت از اسرائیل آن را ترک کرد، شرکت کردیم.

گرامی مقدم با قید وثیقه از زندان آزاد شد

قائم مقام حزب «اعتماد ملی» از آزادی اسماعیل گرامی مقدم از زندان خبر داد. رسول منتجب‌نیا، قائم مقام این حزب در گفت‌وگو با «باشگاه خبرنگاران جوان» همچنین اعلام کرد این متهم پرونده حوادث سال 88 «با قید وثیقه » آزاد شده است. گفته می‌شود میزان وثیقه گرامی مقدم یک میلیارد تومان است.

*********************************

روزنامه جام جم **

استاندار ایلام از آزادی زائر ایرانی بازداشت‌شده در عربستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا مروارید با اشاره به جریان دستگیری این زائر ایلامی افزود: حسین رحیمی از زائران ایلامی در پی درگیری با یکی از مأموران سعودی در مدینه و به‌دلیل خسارت واردکردن به خودروی این مامور دستگیر شده بود. وی گفت: این فرد بر اساس دستور قاضی و حکم دادگاه پنج روز را در بازداشت به‌سر برده و پس از گفت‌وگوی کاردار ما در مدینه با قاضی پرونده آزاد شده است.

محکومیت میلیاردی آمریکا با آرای محاکم ایران

رئیس‌کل دادگستری استان تهران از رسیدگی به 45 پرونده درخصوص تضییع حقوق شهروندان ایرانی توسط دولت آمریکا خبر داد و افزود: در جریان رسیدگی به این پرونده‌ها 50 میلیارد دلار رای علیه دولت آمریکا صادر شده است.

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در جلسه شورای اداری استان تهران همچنین اعلام کرد 140 پرونده دیگر نیز در همین زمینه در معرض رسیدگی قرار دارد. وی در بخش دیگری از سخنانش از تشکیل پرونده‌ای جدید درخصوص فاجعه منا خبر داد و افزود: پرونده جدیدی در ارتباط با فاجعه منا باز کرده‌ایم، البته رسیدگی به آن زمان می‌برد؛ اما قطعا آثار و برکات مثبتی به همراه خواهد داشت.

عربستان صلاحیت صحبت درباره ایران را ندارد

مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات اخیر وزیر خارجه عربستان که بار دیگر ایران را به دخالت در کشورهای منطقه متهم کرده است، در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا‌و‌سیما تاکید کرد: وزیر خارجه عربستان سعودی که کشورش در بحران‌های جاری منطقه رویکرد نظامی، امنیتی و افراط‌گرایانه را پیش گرفته و بیش از هفت ماه است یمن ـ کشور مسلمان و همسایه‌اش ـ را هدف بمباران بی‌وقفه قرار داده است، صلاحیت سخن گفتن در مورد نقش منطقه‌ای ایران را ندارد.

وی همچنین در گفت‌وگو با شبکه پرس‌تی‌وی از نتایج انتخابات کانادا استقبال کرد و آن را نتیجه دوری مردم از سیاست‌های افراطی دانست.

*********************************

برچسب اخبار
نام:
ایمیل:
نظر: